Ubit' ćemo ih 1-0 inshallah, hehehe, siuuu
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nakon obavljenog žrijeba, trener FK Sarajevo, Aleksandar Vasoski je poručio: "Zadovoljan sam žrijebom. Prvu utakmicu igramo kući. Smatram da smo kvalitniji protivnik u ovom trenutku. Želimo iskoristiti prednost domaćeg terena. Naš cilj jeste prolazak dalje, mi kao klub to moramo ostvariti."
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Nisam navikao na ovakve izjave naseg trenera.
Navikao sam na one izjave tipa "Težak žrijeb, nije lagan protivnik pogotovo sto se uzvrat igra u gostima. Sloboda je pokazala, da zna ekipama iz vrha zagorčati život, ali eto nadamo se prolazu, dacemo sva od sebe".
Navikao sam na one izjave tipa "Težak žrijeb, nije lagan protivnik pogotovo sto se uzvrat igra u gostima. Sloboda je pokazala, da zna ekipama iz vrha zagorčati život, ali eto nadamo se prolazu, dacemo sva od sebe".
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Izjava je u skladu sa veličinom naseg kluba, ali s druge strane ima Vasoski ocigledno čelična muda dok je bez debija na klupi ovakav stav uzeo, Vinko i Goran su uvijek bili oprezni s izjavama. 0:1 na Kosevu, na tusnju 0:1 opet, bez vecih problemaElCartel11 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 15:37Nisam navikao na ovakve izjave naseg trenera.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja imam osjecaj da cemo u slucaju prolaska mi ici na Velez, a Tuzla City na Igman.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mladen Žižović zadovoljan što je Sloboda izvukla SarajevoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 feb 2022, 15:52Izjava je u skladu sa veličinom naseg kluba, ali s druge strane ima Vasoski ocigledno čelična muda dok je bez debija na klupi ovakav stav uzeo, Vinko i Goran su uvijek bili oprezni s izjavama. 0:1 na Kosevu, na tusnju 0:1 opet, bez vecih problemaElCartel11 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 15:37Nisam navikao na ovakve izjave naseg trenera.
Navikao sam na one izjave tipa "Težak žrijeb, nije lagan protivnik pogotovo sto se uzvrat igra u gostima. Sloboda je pokazala, da zna ekipama iz vrha zagorčati život, ali eto nadamo se prolazu, dacemo sva od sebe".![]()

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako je on zadovoljan, mi smo još zadovoljnijiMortemHz je napisao/la: ↑16 feb 2022, 15:57Mladen Žižović zadovoljan što je Sloboda izvukla SarajevoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 feb 2022, 15:52Izjava je u skladu sa veličinom naseg kluba, ali s druge strane ima Vasoski ocigledno čelična muda dok je bez debija na klupi ovakav stav uzeo, Vinko i Goran su uvijek bili oprezni s izjavama. 0:1 na Kosevu, na tusnju 0:1 opet, bez vecih problemaElCartel11 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 15:37Nisam navikao na ovakve izjave naseg trenera.
Navikao sam na one izjave tipa "Težak žrijeb, nije lagan protivnik pogotovo sto se uzvrat igra u gostima. Sloboda je pokazala, da zna ekipama iz vrha zagorčati život, ali eto nadamo se prolazu, dacemo sva od sebe".![]()
![]()

E cuj on zadovoljan, debil da mu hocemo peticu uvalit rodio bih seMortemHz je napisao/la: ↑16 feb 2022, 15:57Mladen Žižović zadovoljan što je Sloboda izvukla SarajevoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 feb 2022, 15:52Izjava je u skladu sa veličinom naseg kluba, ali s druge strane ima Vasoski ocigledno čelična muda dok je bez debija na klupi ovakav stav uzeo, Vinko i Goran su uvijek bili oprezni s izjavama. 0:1 na Kosevu, na tusnju 0:1 opet, bez vecih problemaElCartel11 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 15:37Nisam navikao na ovakve izjave naseg trenera.
![]()
1946-1987
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ma bit ce malo sutra 10 milja. Ako 7 bude vrhunski, a i to tesko. Vise bih volio 7 milja na tekmi nego toliko clanova.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
10000 clanova je nedistizno jer jednostavno ljudi vise vile kupit 2 kahve i 2 kutije cigara nego bit clan kluba, lijen i ne promisljen narod..
7000 clanski i 3000 sezonsku (polusezonski ) ulaznica bi znacilo 200 hiljada maraka, jedan nermin se moze placat 1.5 godinu
7000 clanski i 3000 sezonsku (polusezonski ) ulaznica bi znacilo 200 hiljada maraka, jedan nermin se moze placat 1.5 godinu
Nermin?Pitar6785 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 16:2910000 clanova je nedistizno jer jednostavno ljudi vise vile kupit 2 kahve i 2 kutije cigara nego bit clan kluba, lijen i ne promisljen narod..
Do kraja godine može naravno 10K ,ako ufatimo Evropu tamo oko Evropskih uvijek skoci broj clanova
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Crnkickeli je napisao/la: ↑16 feb 2022, 16:31Nermin?Pitar6785 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 16:2910000 clanova je nedistizno jer jednostavno ljudi vise vile kupit 2 kahve i 2 kutije cigara nego bit clan kluba, lijen i ne promisljen narod..

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
spezial je napisao/la: ↑16 feb 2022, 16:32Crnkickeli je napisao/la: ↑16 feb 2022, 16:31Nermin?Pitar6785 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 16:2910000 clanova je nedistizno jer jednostavno ljudi vise vile kupit 2 kahve i 2 kutije cigara nego bit clan kluba, lijen i ne promisljen narod..
7000 clanski i 3000 sezonsku (polusezonski ) ulaznica bi znacilo 200 hiljada maraka, jedan nermin se moze placat 1.5 godinu![]()

Trenutno korisnika/ca: Dave, johntravolta123, MaroonBjelave, mercurial, Tarapi i 46 gostiju.