NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Milakovic, Salihovic, Sarvan i Mile Lazarevic
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Eto fino...I to nam je još najmanje 15, 20 hiljada. Taman da svako od nas u Gradačcu kupi polusezonske karte,odma da se zna ja ću kupit, opet da bog da da možemo riješit ovolko dugova. Ja sam mislio da se Miletu i Aleksandru to riješilo al eto nije. I sad treba da u zvjezde dižemo ove što su sve to napravili jer su eto riješili reprogram. Opet pitam hočemo li moći igrati. Samo nemojte reći da je isto u svugdje u prvoj ligi,znam ja to al mene oni ne interesuju, mene interesuje Zvijezda...neću ja odavde navijat za Goražde, Jedinstvo ili Rudar.
Kako je lijepo gledati utakmicu na plastici.. nema pretjeranog odskakanja, zastajanja lopte u blatu, nabijanja u prazno, isprekidane igre..
Jos bi ljepse bilo da i na prvom pomocnom uradimo plastiku kao i na drugom, pa da to s vremenom ogradimo visokim panelnim ogradama i imamo jedan solidan trening kamp.
Mislim da je to itekako moguce, i to privlacenjem djece iz Gradacca a i okoline. Trebamo raditi na tome da postanemo prepoznatljivi po forsiranju mladih igraca iz skole fudbala, sto na kraju krajeva i radimo sada. Treba sklopiti neki ugovor sa gradovima iz okoline koji nemaju neke prepoznatljive klubove, npr Brcko, Modrica, Samac, Pelagicevo, Odzak, Kalesija koja je zadnjih nekoliko godina iznjedrila fantasticne igrace, dva Civica, Anela Pjanica... Djeca iz takvih gradova nemaju neku jaku promociju a u Zvijezdi bi u kadetima i juniorima imali dobru priliku da se pokazu u prvom timu i da im Zvijezda bude odskocna daska za pl i inostranstvo. Na osnovu jos vise djece, barem 250-300 ukupno, inicirati za jos jedan plasticni teren da se toj djeci a i prvom timu naravno stvore jos bolji uslovi za napredovanje.
Na tome treba raditi na dugorocno, u nekom periodu 2-3 godine, sto se tice samo infrastrukture, prioritet trenutno treba da bude krov.
Helem, ima li neko blizak upravi da nam da kakve informacije o krovu, kojem Ado limar kaze da se ofanzivno radi na njemu?
Odakle pare? Ko finansira projekat? Kakav ce to biti krov, sa stubovima ili bez? Ima li kakvih naznaka o pocetku radova? Hoce li biti gotov do 100tog rodjendana?
Jos bi ljepse bilo da i na prvom pomocnom uradimo plastiku kao i na drugom, pa da to s vremenom ogradimo visokim panelnim ogradama i imamo jedan solidan trening kamp.
Mislim da je to itekako moguce, i to privlacenjem djece iz Gradacca a i okoline. Trebamo raditi na tome da postanemo prepoznatljivi po forsiranju mladih igraca iz skole fudbala, sto na kraju krajeva i radimo sada. Treba sklopiti neki ugovor sa gradovima iz okoline koji nemaju neke prepoznatljive klubove, npr Brcko, Modrica, Samac, Pelagicevo, Odzak, Kalesija koja je zadnjih nekoliko godina iznjedrila fantasticne igrace, dva Civica, Anela Pjanica... Djeca iz takvih gradova nemaju neku jaku promociju a u Zvijezdi bi u kadetima i juniorima imali dobru priliku da se pokazu u prvom timu i da im Zvijezda bude odskocna daska za pl i inostranstvo. Na osnovu jos vise djece, barem 250-300 ukupno, inicirati za jos jedan plasticni teren da se toj djeci a i prvom timu naravno stvore jos bolji uslovi za napredovanje.
Na tome treba raditi na dugorocno, u nekom periodu 2-3 godine, sto se tice samo infrastrukture, prioritet trenutno treba da bude krov.
Helem, ima li neko blizak upravi da nam da kakve informacije o krovu, kojem Ado limar kaze da se ofanzivno radi na njemu?
Odakle pare? Ko finansira projekat? Kakav ce to biti krov, sa stubovima ili bez? Ima li kakvih naznaka o pocetku radova? Hoce li biti gotov do 100tog rodjendana?
Fadil je obecao krov uradit do 100. rođendana. Ali samo obecao, kao i milion drugih stvari, tako da te izjave treba uzet s debelom rezervom. Jak je Dilfa al samo na riječima.
Što se tiče omladinaca iz okoline, ideja je dobra, ali je teško izvedivo pored jedne Slobode i Tuzla Citya. Tuzla ima univerzitet, djeca hoće na fakultet i već su nam na taj način pokupili tonu djece iz svih sportova. Ovi iz Kalesije logično da će u Tuzlu, prije nego u Gradačac. Dok Modriča. Šamac, Brčko... tu bi se već moglo upecati par talenata sigurno
Što se tiče omladinaca iz okoline, ideja je dobra, ali je teško izvedivo pored jedne Slobode i Tuzla Citya. Tuzla ima univerzitet, djeca hoće na fakultet i već su nam na taj način pokupili tonu djece iz svih sportova. Ovi iz Kalesije logično da će u Tuzlu, prije nego u Gradačac. Dok Modriča. Šamac, Brčko... tu bi se već moglo upecati par talenata sigurno
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Dobar ovaj senegalac zna s loptom treba mu samo da se uklopio. Ko je ovaj demirci. I on je dobar. Nenad bara bara kao i hukara
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Ja se iskreno nadam da ce ovaj put ispuniti obecanje. Znamo da je on vrlo cijenjen medju privrednicima a i da ima svoj udio u velikom broju firmi. Mozda ce preko toga ljudima povecati poslove a zauzvrat ce oni nama isfinansirati izgradnju krova. A ipak je jubilej u pitanju. I ja sam razmisljao da bi djeca iz Tuzlanskog kantona prije odabrali Slobodu ili Tuzlu City. Ali kad i kako ce u Tuzli C. izboriti prvi tim? U Slobodi takodjer, ne vjerujem da i oni imaju nekog strpljenja za mlade igrace u utakmicama protiv Sarajeva, Zelje, Zrinjskog, Veleza... Dok je ova liga puno opustenija i bolja za karijeru mladog igraca. Bolje je talentima iz okolnih gradova da igraju 90 minuta u Zvijezdi, prvoj federalnoj ligi protiv Gorazda, Jedinstva ili Toska, pa da sutra odu u Posusje ili Rudar Prijedor i tamo isto igraju redovno. Tako ce bolje izgraditi karijeru kad idu stepenicu po stepenicu. Mi kao klub trebamo raditi na jos boljoj promociji mladih igraca pa kroz neko vrijeme i na infrastrukturi i obezbjedjivanju jos boljih uslova.SMR187 je napisao/la: ↑13 feb 2022, 16:32Fadil je obecao krov uradit do 100. rođendana. Ali samo obecao, kao i milion drugih stvari, tako da te izjave treba uzet s debelom rezervom. Jak je Dilfa al samo na riječima.
Napredak postoji sa ovim trenerom sto je došao, mada ovi igrači sto su došli jedino je Dedić pokazao neki kvalitet, Nenad i Imamovic na bekovskim pozicijama tanki.Imamo Zivanovica i Kovcica koji si sigurno najbolji u ligi i sad njih dvojica ispaštaju radi tih momaka koji su došli.Ove pripremne utakmice su obojica odigrali odlično.Mada trener je tu da odlučuje.Nadam se uspješnoj polusezoni i da u kupu prođemo i napunimo tribine, klubu da pomognemo barem toliko
U pravu si, ali haj ti to objasni nekom junioru koji u omladinskoj ligi bude najbolji strijelac i odmah ima i sto nekih qraca i menadžera koji mu standardno obećava zlato i dukate - a zapravo ga šalje u B tim tog premijerligaša, koji će ga svakako opet poslat u federalnu/rs na posudbu.. iz kluba u klub, iz kluba u klub, pa raskid ugovora. Onako ko Mehić u Želji.Deni19 je napisao/la: ↑13 feb 2022, 16:54Ja se iskreno nadam da ce ovaj put ispuniti obecanje. Znamo da je on vrlo cijenjen medju privrednicima a i da ima svoj udio u velikom broju firmi. Mozda ce preko toga ljudima povecati poslove a zauzvrat ce oni nama isfinansirati izgradnju krova. A ipak je jubilej u pitanju. I ja sam razmisljao da bi djeca iz Tuzlanskog kantona prije odabrali Slobodu ili Tuzlu City. Ali kad i kako ce u Tuzli C. izboriti prvi tim? U Slobodi takodjer, ne vjerujem da i oni imaju nekog strpljenja za mlade igrace u utakmicama protiv Sarajeva, Zelje, Zrinjskog, Veleza... Dok je ova liga puno opustenija i bolja za karijeru mladog igraca. Bolje je talentima iz okolnih gradova da igraju 90 minuta u Zvijezdi, prvoj federalnoj ligi protiv Gorazda, Jedinstva ili Toska, pa da sutra odu u Posusje ili Rudar Prijedor i tamo isto igraju redovno. Tako ce bolje izgraditi karijeru kad idu stepenicu po stepenicu. Mi kao klub trebamo raditi na jos boljoj promociji mladih igraca pa kroz neko vrijeme i na infrastrukturi i obezbjedjivanju jos boljih uslova.SMR187 je napisao/la: ↑13 feb 2022, 16:32Fadil je obecao krov uradit do 100. rođendana. Ali samo obecao, kao i milion drugih stvari, tako da te izjave treba uzet s debelom rezervom. Jak je Dilfa al samo na riječima.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Psihijatar18 je napisao/la: ↑12 feb 2022, 11:35Zna se ko se igrao menadžera u klubu sa zvučnim imenima buso se time i kada je vidio šta se desilo digao je sidro.Molimo boga da se to ne ponovi vise
Eto fino...I to nam je još najmanje 15, 20 hiljada. Taman da svako od nas u Gradačcu kupi polusezonske karte,odma da se zna ja ću kupit, opet da bog da da možemo riješit ovolko dugova. Ja sam mislio da se Miletu i Aleksandru to riješilo al eto nije. I sad treba da u zvjezde dižemo ove što su sve to napravili jer su eto riješili reprogram. Opet pitam hočemo li moći igrati. Samo nemojte reći da je isto u svugdje u prvoj ligi,znam ja to al mene oni ne interesuju, mene interesuje Zvijezda...neću ja odavde navijat za Goražde, Jedinstvo ili Rudar.
Dolasci (zvanični) :
- Amir Durgutović (Bosna Mionica, sportski direktor)
- Semir Dedić (Gradina Srebrenik, napadač)
- Armin Imamović (Sarajevo, lijevi bek, posudba do kraja sezone)
- Azur Aljkanović (Radnik Bijeljina, golman)
- Milan Nenad (Gradina Srebrenik, lijevi bek)
- Diagne Bassirou (Crush Amerika, zadnji vezni)
- Isa Bradara (Pforzheim, štoper)
Odlasci (zvanični):
- Antonio Vidović (Mauerwerk)
- Tarik Hrštić (Bosna Mionica)
- Marko Augustinović (Orašje)
- Marijan Maslić (slobodan igrač)
- Almir Piragić (Bosna Mionica)
- Andre Đođ (slobodan igrač)
Kakva je situacija sa Demircijem i Sažićem? Mehić, Kurbašić, Elek? Jesmo li dobili potrebne dozvole za Hamida, Chaemina i Amzara?
Prijateljske utakmice:
Sloga Doboj 0:0
Alfa Modriča 5:1
Zvijezda 09 6:1
Gornji Rahić 2:1
U četiri odigrane utakmice zabili smo 13 golova a primili samo 3 što je svakako za svaku pohvalu.
- Amir Durgutović (Bosna Mionica, sportski direktor)
- Semir Dedić (Gradina Srebrenik, napadač)
- Armin Imamović (Sarajevo, lijevi bek, posudba do kraja sezone)
- Azur Aljkanović (Radnik Bijeljina, golman)
- Milan Nenad (Gradina Srebrenik, lijevi bek)
- Diagne Bassirou (Crush Amerika, zadnji vezni)
- Isa Bradara (Pforzheim, štoper)
Odlasci (zvanični):
- Antonio Vidović (Mauerwerk)
- Tarik Hrštić (Bosna Mionica)
- Marko Augustinović (Orašje)
- Marijan Maslić (slobodan igrač)
- Almir Piragić (Bosna Mionica)
- Andre Đođ (slobodan igrač)
Kakva je situacija sa Demircijem i Sažićem? Mehić, Kurbašić, Elek? Jesmo li dobili potrebne dozvole za Hamida, Chaemina i Amzara?
Prijateljske utakmice:
Sloga Doboj 0:0
Alfa Modriča 5:1
Zvijezda 09 6:1
Gornji Rahić 2:1
U četiri odigrane utakmice zabili smo 13 golova a primili samo 3 što je svakako za svaku pohvalu.
mosa lošmi stićko tit-ula!
13. Februar 2022.
Dragi dnevniče, danas smo opet protiv protiv Piske
Ovaj Dragons je za mjesec promijenio vise strana, nego Zvijezda igraca u zadnjih 10 sezona
Dragi dnevniče, danas smo opet protiv protiv Piske
Ovaj Dragons je za mjesec promijenio vise strana, nego Zvijezda igraca u zadnjih 10 sezona
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Ti si meni prepametan **** te piska druže popusti malo samo pišem Imal neko ko je odgovaram za tu situaciju u klubu ! A ti druže mudruješ da valja .Jesil kupio koju kartu ?
Koliko ti pricas o kupovini, reklo bi se da tvoju reklamu nose na dresovima 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Jarane u dosta stvari si realan i vidi se da pratiš brate dragi al De malo podrške nemoj samo pametovat hajmo se organizovat pa očistit ulaz na stadion evo ja ću prvi doc da uradimo šta a nije samo pljuvat i cekat novu suspenziju jel neko budala ili uprava nije dorasla zadsrku
Kad vec pokrecete akciju, hajmo u susret 100 godina kluba uzeti svako po kantu betona i emulzije i ofarbati na glavnoj tribini ona mjesta gdje je emulzija napukla, kao npr dole na oba ulaza ili ondje na krajevima tribine gdje je zelena boja izblijedila. Ofarbati zeleni pod u prvom redu i zelene stepenice u crvenu boju, zatim da uprava pokrene akciju kupovine stolica, da zamijenimo zelene za crvenobijele stolice. U akciju ukljuciti navijace, simpatizere, bivse uprave, igrace i trenere. Potom traziti podrsku grada i uefe po 50 hiljada km da se zavrsi vip loza, prostor za novinare i komentatore i ako je moguce eventualno malo modernizuju podtribinski prostori. Okreciti, uraditi neku rigips dekoraciju po zidovima, polijepiti slike igraca zvijezde, uraditi onaj epoksidni pod, kroz sredinu neku tanku tepih stazu sa iscrtanim grbom Zvijezde na sredini, promijeniti vrata, sanirati onu vlagu, narocito na onom zavrsnom dijelu gdje igraci izlaze, urediti press sobu savremenim stolovima i stolicama, isto tako na zidu umjesto one velike slike Zvijezde moguce je u zidu napraviti svijetleci grb itd... Mozda sam nerealan, ako jesam volio bi da me neko uputi kako se to zaista krece, ali ja mislim da ta investicija sve ukupno izadje do 100 hiljada.
Jos ako se ispuni Fadilovo obecanje za krov, imali bi jednu odlicnu evropsku tribinu
Jos ako se ispuni Fadilovo obecanje za krov, imali bi jednu odlicnu evropsku tribinu
Po meni su najveca greska Fadilove uprave one zelene stolice. Em su neudobne, naslon ne pruza nikakvu podrsku, bukvalno legnes u njih. Em jedna tribina zelena, druga crveno-bijela, znaci preglupo.
Ali realno od toga nema nista.. nema uprava sada pare da baca za neke sekundarne stvari poput zamjene stolica koje vec postoje i u dobrom su stanju. Posebno pored npr. fasade na istocnoj tribini, prostorija na spratu ispod tribine, krov, semafor itd.
Moglo bi se to isfurati sa nekom donacijom ili akcijom specijalno namijenjenom za tu svrhu, ali...
Ali realno od toga nema nista.. nema uprava sada pare da baca za neke sekundarne stvari poput zamjene stolica koje vec postoje i u dobrom su stanju. Posebno pored npr. fasade na istocnoj tribini, prostorija na spratu ispod tribine, krov, semafor itd.
Moglo bi se to isfurati sa nekom donacijom ili akcijom specijalno namijenjenom za tu svrhu, ali...
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Jest, al zato i kazem da to bude akcija i donacija navijaca i ostalih.. bez ucesca uprave. Nece niko od navijaca platiti da se uradi fasada na tribini ili kupi semafor. Prije svega sto tu cijena zavisi od mnogo stvari. A stolice sigurno hoce kupiti. Neko ce kupiti 10, neko 20, a neko jednu i to je dobro. Takodjer semafor, fasada i krov su jako skupe investicije, a ovo sto sam naveo gore i nije, a dobija se mnogo.SMR187 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 07:59Po meni su najveca greska Fadilove uprave one zelene stolice. Em su neudobne, naslon ne pruza nikakvu podrsku, bukvalno legnes u njih. Em jedna tribina zelena, druga crveno-bijela, znaci preglupo.
Igman u kupu, prva utakmica 2.3 na Banji, revanš 16.3.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Odlican protivnik, prilika za ostvarenje historijskog rezultata. Igman je dobra ekipa, ali nista previse kvalitetnija od nase. Ako nasi budu igrali ovako borbeno kao na pripremnim utakmicama, prolaz dalje je neupitan. Samo hrabro i borbeno.
Jel se placaju kirije za prostore dole? Nek sredstva preusmjere u sredjivanje ostalih prostorija koje se mogu izdat i imat koristi od njih, a onda pare od svih preusmjerit u infrastrukturu kompletnog stadiona. Nek se sta planski radi, prakinzi kad su preuzimali stadion puna usta bila kako je lose odrzavano, kako ovo, kako ono, a sad stanje jos gore. Nit wc-ovi rade, nit se tribine bog zna ciste, nit se okolo stadiona povrsina odrzaje, takav kompleks imamo, a isto svinjac.Deni19 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 00:05Kad vec pokrecete akciju, hajmo u susret 100 godina kluba uzeti svako po kantu betona i emulzije i ofarbati na glavnoj tribini ona mjesta gdje je emulzija napukla, kao npr dole na oba ulaza ili ondje na krajevima tribine gdje je zelena boja izblijedila. Ofarbati zeleni pod u prvom redu i zelene stepenice u crvenu boju, zatim da uprava pokrene akciju kupovine stolica, da zamijenimo zelene za crvenobijele stolice. U akciju ukljuciti navijace, simpatizere, bivse uprave, igrace i trenere. Potom traziti podrsku grada i uefe po 50 hiljada km da se zavrsi vip loza, prostor za novinare i komentatore i ako je moguce eventualno malo modernizuju podtribinski prostori. Okreciti, uraditi neku rigips dekoraciju po zidovima, polijepiti slike igraca zvijezde, uraditi onaj epoksidni pod, kroz sredinu neku tanku tepih stazu sa iscrtanim grbom Zvijezde na sredini, promijeniti vrata, sanirati onu vlagu, narocito na onom zavrsnom dijelu gdje igraci izlaze, urediti press sobu savremenim stolovima i stolicama, isto tako na zidu umjesto one velike slike Zvijezde moguce je u zidu napraviti svijetleci grb itd... Mozda sam nerealan, ako jesam volio bi da me neko uputi kako se to zaista krece, ali ja mislim da ta investicija sve ukupno izadje do 100 hiljada.
Jos ako se ispuni Fadilovo obecanje za krov, imali bi jednu odlicnu evropsku tribinu![]()
Znam ja da je opstina otplatila dug tribine, a zasto se tolko godina vise nista dole ne ulaze, a moze se uz malo para sredit da bude stadion bombica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.