Zadnja utakmica je rekla dosta toga ali eto, ako te to ispunjava... vi ste divovi, sve naj.

Ako se ne varam, tri remija, dva poraza i dvije pobjede. Nije baš ubjedljiv koliko predstavljaškillafrommanilla je napisao/la: ↑16 feb 2022, 16:40Srest cemo se, necete nas promasit, ako nista u prvenstvu, odgovara vam Dudicev Velez pravo![]()
Onu ekipu je pobjedio i Leotar na Hasetu i Rudar joj bod uzeo na Hasetu... Jedan od najgorih plasmana otkad postoji liga. Ako te to ispunjava, uživaj.tersnakvadrat je napisao/la: ↑16 feb 2022, 16:41Zadnja utakmica je rekla dosta toga ali eto, ako te to ispunjava... vi ste divovi, sve naj.![]()
![]()
Bilo je i vrijeme nakon skoro 35 godinatersnakvadrat je napisao/la: ↑16 feb 2022, 16:41Zadnja utakmica je rekla dosta toga ali eto, ako te to ispunjava... vi ste divovi, sve naj.![]()
![]()
Haj im reci kako ste imali vise clanova prije rataMortemHz je napisao/la: ↑16 feb 2022, 17:14Bilo je i vrijeme nakon skoro 35 godinatersnakvadrat je napisao/la: ↑16 feb 2022, 16:41Zadnja utakmica je rekla dosta toga ali eto, ako te to ispunjava... vi ste divovi, sve naj.![]()
![]()
![]()
Između mene i Mortema je ovo, on je širio propagandu da su i prije rata imali najviše članova19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 17:45Navijaci veleza samo zive u historiji.
Koliko sada aktivnih clanova imate?
Koji ste na tabeli?
Ili ako forsirate historiju:
Koliko trofeja imate od rata?
Koliko evropskih utakmica?
...
Bitno je da ste vi u doba dinosaura imali 15k clanova.
Jesi li normalan?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 17:55Između mene i Mortema je ovo, on je širio propagandu da su i prije rata imali najviše članova19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 17:45Navijaci veleza samo zive u historiji.
Koji ste na tabeli?
...
Hija zekane
S tim da su dva poraza u povratnickoj sezoni, ako se takodjer ne varam ni ja, i to je period vase duple krune s Tatarom i Rahmanom dok je njih dvojicu kod nas cuvao Elmir KuduzovicMiljacka je napisao/la: ↑16 feb 2022, 16:51Ako se ne varam, tri remija, dva poraza i dvije pobjede. Nije baš ubjedljiv koliko predstavljaškillafrommanilla je napisao/la: ↑16 feb 2022, 16:40Srest cemo se, necete nas promasit, ako nista u prvenstvu, odgovara vam Dudicev Velez pravo![]()
![]()
Gdje je Mortem to napisao?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 17:55Između mene i Mortema je ovo, on je širio propagandu da su i prije rata imali najviše članova19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 17:45Navijaci veleza samo zive u historiji.
Koji ste na tabeli?
...
Hija zekane
Jesam to napisao ali ovaj odmah agresivno ulijeće i napada sve živo kad nije po njegovom. Ja napisao da smo bili prvi po članovima eto ti njega odmah kao niste svake godine bla bla, eto ja baš mislio da smo 40+ godina zaredom imali najviše19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 18:15Gdje je Mortem to napisao?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 17:55Između mene i Mortema je ovo, on je širio propagandu da su i prije rata imali najviše članova19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 17:45Navijaci veleza samo zive u historiji.
Koji ste na tabeli?
...
Hija zekane
Je li to kažeš da ste imali vise članova prije rata?MortemHz je napisao/la: ↑16 feb 2022, 18:11Jesi li normalan?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 17:55Između mene i Mortema je ovo, on je širio propagandu da su i prije rata imali najviše članova19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 17:45Navijaci veleza samo zive u historiji.
Koji ste na tabeli?
...
Hija zekane
Napravi temu old school i tamo pisi o historiji.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 18:31Nima se šuplje. Vi ste jedino možda imali vise članova u periodu 82-85 i pred rat. Uopste tebi nisam napisao onu poruku, nego onom halkicu sto je odmah počeo pričati o Veležu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], MostarReds22, VolimBiH96 i 18 gostiju.