Nijedan
Oni se skupe oko stare i pricaju kako je radila 91-e

Može repriza finala od prošle sezone, nemam ništa protiv
JavierBosnia je napisao/la: ↑16 feb 2022, 18:39Koliko je potrebno navijaca Veleza da zamjene sijalicu?
Nijedan
Oni se skupe oko stare i pricaju kako je radila 91-e
![]()
![]()
Mi zapocinjemo proces vaseg gasenja. Lagano stopama laktasa olimpika i ostalih umjetnih tvorevina bez buducnostiPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑16 feb 2022, 19:28Namjestio vam da ispadnete odmah na početku, da se možete posvetiti ligaškim obavezama![]()
Zao mi husrefa, ako zaredaju losi rezultati u ligi, plus zijani u kupuPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑16 feb 2022, 19:28Namjestio vam da ispadnete odmah na početku, da se možete posvetiti ligaškim obavezama![]()
2 tekme se igraju.amypitar je napisao/la: ↑17 feb 2022, 17:44Sarajevo - Sloboda 1 Mnogo smo kvalitetniji ocekujem
2-0 i naravno prolaz dalje.Posle Igmana i Zvijezde najlaksi protivnik.
Velež - Široki 1 Ocekujem tvrdu utakmicu i prolaz Veleza.
Igman - Zvijezda 1 Podjedjednake sanse za obje ekipe ,
mala prednost domacinu.
Tuzla - Borac 1 Mislim da su domacini bolji , i ocekijem prolaz Tuzle.Borac ovde jedino uz pomoc sudija moze dalje.
Nas gase evo 3-4 godine, a mi sve jači i jači.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑16 feb 2022, 20:11Mi zapocinjemo proces vaseg gasenja. Lagano stopama laktasa olimpika i ostalih umjetnih tvorevina bez buducnostiPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑16 feb 2022, 19:28Namjestio vam da ispadnete odmah na početku, da se možete posvetiti ligaškim obavezama![]()
![]()
Ako, nedaj Bože, bude tako meni ga neće biti žao.vlakanje je napisao/la: ↑17 feb 2022, 12:49Zao mi husrefa, ako zaredaju losi rezultati u ligi, plus zijani u kupuPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑16 feb 2022, 19:28Namjestio vam da ispadnete odmah na početku, da se možete posvetiti ligaškim obavezama![]()
![]()
Lahko je kada se porez ne plaća po pravilo.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑17 feb 2022, 19:12Nas gase evo 3-4 godine, a mi sve jači i jači.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑16 feb 2022, 20:11Mi zapocinjemo proces vaseg gasenja. Lagano stopama laktasa olimpika i ostalih umjetnih tvorevina bez buducnostiPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑16 feb 2022, 19:28
Namjestio vam da ispadnete odmah na početku, da se možete posvetiti ligaškim obavezama![]()
![]()
Zabavite se vi o sebi, kako posle sankcija.
Za tvoju informaciju zakon se poštuje. Sto potvrđuju i mnogobrojni inspektori koji su dolazili.fks74 je napisao/la: ↑17 feb 2022, 21:51Lahko je kada se porez ne plaća po pravilo.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑17 feb 2022, 19:12Nas gase evo 3-4 godine, a mi sve jači i jači.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑16 feb 2022, 20:11
Mi zapocinjemo proces vaseg gasenja. Lagano stopama laktasa olimpika i ostalih umjetnih tvorevina bez buducnosti![]()
Nije po zakonu, samo što našu državu vode lopovi pa vam se može. Od običnog građanina se porez normalno naplati a od ,,poštenog " Azmira ne može. Pravi se neki dobrotvor a zavrće na sve strane. Fk Sarajevo ima prijavljen budžet 7 mil a Tc 900 000, nigdje veze. Čovjek bi rekao da im igraju neka dječica.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑17 feb 2022, 22:03Za tvoju informaciju zakon se poštuje. Sto potvrđuju i mnogobrojni inspektori koji su dolazili.fks74 je napisao/la: ↑17 feb 2022, 21:51Lahko je kada se porez ne plaća po pravilo.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑17 feb 2022, 19:12
Nas gase evo 3-4 godine, a mi sve jači i jači.
Sad sto jel moralno to sto je i zakonito je druga stvar.
Uglavnom ako misliš da je neka zakonska odredba prekršena bujrum prijavi.
Usput pogledaj koliko dobije Sarajevo od svih nivoa drzave, a koliko TC. Koliko oni nama, tako i mi njima.fks74 je napisao/la: ↑17 feb 2022, 22:26Nije po zakonu, samo što našu državu vode lopovi pa vam se može. Od običnog građanina se porez normalno naplati a od ,,poštenog " Azmira ne može. Pravi se neki dobrotvor a zavrće na sve strane. Fk Sarajevo ima prijavljen budžet 7 mil a Tc 900 000, nigdje veze. Čovjek bi rekao da im igraju neka dječica.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑17 feb 2022, 22:03Za tvoju informaciju zakon se poštuje. Sto potvrđuju i mnogobrojni inspektori koji su dolazili.
Uglavnom ako misliš da je neka zakonska odredba prekršena bujrum prijavi.![]()
Vidi ti, Azmir na porezu ukrade 10 puta više nego što Sarajevo dobije.elvirbaljic je napisao/la: ↑17 feb 2022, 22:36Usput pogledaj koliko dobije Sarajevo od svih nivoa drzave, a koliko TC. Koliko oni nama, tako i mi njima.fks74 je napisao/la: ↑17 feb 2022, 22:26Nije po zakonu, samo što našu državu vode lopovi pa vam se može. Od običnog građanina se porez normalno naplati a od ,,poštenog " Azmira ne može. Pravi se neki dobrotvor a zavrće na sve strane. Fk Sarajevo ima prijavljen budžet 7 mil a Tc 900 000, nigdje veze. Čovjek bi rekao da im igraju neka dječica.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑17 feb 2022, 22:03
Za tvoju informaciju zakon se poštuje. Sto potvrđuju i mnogobrojni inspektori koji su dolazili.
Uglavnom ako misliš da je neka zakonska odredba prekršena bujrum prijavi.![]()
Hajde nek bude da je tako. Sa tobom ne bih ulazio u raspravu, jasna mi je tvoj namjera i razlog pisanja, zivio ti meni i ako bogda da ukrstimo koplja u finalu kup-a.fks74 je napisao/la: ↑17 feb 2022, 22:38Vidi ti, Azmir na porezu ukrade 10 puta više nego što Sarajevo dobije.elvirbaljic je napisao/la: ↑17 feb 2022, 22:36Usput pogledaj koliko dobije Sarajevo od svih nivoa drzave, a koliko TC. Koliko oni nama, tako i mi njima.fks74 je napisao/la: ↑17 feb 2022, 22:26
Nije po zakonu, samo što našu državu vode lopovi pa vam se može. Od običnog građanina se porez normalno naplati a od ,,poštenog " Azmira ne može. Pravi se neki dobrotvor a zavrće na sve strane. Fk Sarajevo ima prijavljen budžet 7 mil a Tc 900 000, nigdje veze. Čovjek bi rekao da im igraju neka dječica.![]()
Imali su RadovanaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 18:28Je li to kažeš da ste imali vise članova prije rata?MortemHz je napisao/la: ↑16 feb 2022, 18:11Jesi li normalan?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 17:55
Između mene i Mortema je ovo, on je širio propagandu da su i prije rata imali najviše članova
Hija zekane
Bravo paša, kakav šukDzananMusa11 je napisao/la: ↑18 feb 2022, 07:20Imali su Radovana![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.