FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Radnik i Sloboda su ekipa koje igraju najgori fudbal zadnju deceniju.Sve im se svodi autobus u sensnesterac lezi,padni,i na kraju im u 90 + zabijemo i odu kuci placuci.
Isto i sad ocekujem tesku utakmicu,nekako da im dva gola utrpamo, i prodjemo dalje.
Isto i sad ocekujem tesku utakmicu,nekako da im dva gola utrpamo, i prodjemo dalje.
Neka su krenule i početne formacije, udarna postava i sl.. Svi jedva čekamo da prvenstvo krene i da nas ako Bog da krene kako treba i da sve ide po planu 
Još jednom zahvala Mirviću na svemu. Btw priča za Bus nije šuplja, već su mu dostavljene ponude ostalo je samo do nas
Samo jako do kraja a pichka je ko nije uzeo člansku i polusezonaku kartu.
Još jednom zahvala Mirviću na svemu. Btw priča za Bus nije šuplja, već su mu dostavljene ponude ostalo je samo do nas
Samo jako do kraja a pichka je ko nije uzeo člansku i polusezonaku kartu.
Ova postava ne bi ni medju prvih 5 bila... Kakve 442, to jedino jos Burnley igra.ElCartel11 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 18:02A gdje ti Avramovski decko?Foux87 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 17:30mma_hz je napisao/la: ↑16 feb 2022, 16:44Ovo je mozda po prvi put fkt al fkt veze nema niko prvih 11 protiv Leotara.
Siguran sam jedino za Dizdarevica,Mujakica,Pidru,Djokanovica i mozda Lazica ostalo veze nemam ko ce igrati niti sta je sa Fanimom,niti dokle je sa Avramovskim.Mozda su jos Suljic i Catakovic sigurni.Imal iko muda da napise prvih 11 protiv Leotara? Hahahaha
Ja se za par utakmicu ako sve bude ok nadam jednom ovom sastavu.
DIZDAREVIC
SABANOVIC TRAKO MUJAKIC PIDRO
KAPIC DJOKANOVIC
FANIMO AVRAMOVSKI SULJIC
CATAKOVIC
Mi smo Sarajevo izvolite se braniti![]()
![]()
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Samo malo Catakovica povuces nazad i eto ti formacije koju citav svijet igra skoro.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
4-2-4 junače

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Imam osjecaj da Vasoski ima povjerenja u Palica i Varesanovica.Dosta im je davao prilika u ovim prijateljskim.
FK SARAJEVO.
Kad bih morao birati izmedju matorih, nesposobnih dizaca atmosfere i nesposobne nase djece, izabrao bih djecu.
NEMA NAZAD
Dizdarevic
Saban - Mujakic - Lazic - Pidro
Djokanovic - Secerovic
Fanimo - Avra - Suljic
Catakovic
Ovako po meni izgleda nas najjaci sastav
Saban - Mujakic - Lazic - Pidro
Djokanovic - Secerovic
Fanimo - Avra - Suljic
Catakovic
Ovako po meni izgleda nas najjaci sastav
Prije Velkoskog mali Dal u svakom slucaju.
FK SARAJEVO.
Ma dok Fanimo i Avram dostignu da mogu poluvrijeme u jakom tempu odigrati eto ti kraja sezone haman.
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Kako znamo da je Avramovski za najjači sastav kad ga nismo imali praktično priliku ni gledati u našem dresu 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Fanimo da, Avramovski ne bas toliko. Dosta je zapušten došao, ali do prve utakmice ce proci 20 dana otkad je u trenažnom procesu, mogao bi koliko - toliko srediti fizičku spremu i skinuti par kila do Leotara.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Jel Fanimo trenira sa ekipom ili nesto odvojeno?
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 16 feb 2022, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Tako sto je prije pola godine igrao na Europskom prvenstvu, a konkurencija su mu Dal i Krsteizdzezveubrazil je napisao/la: ↑16 feb 2022, 21:48Kako znamo da je Avramovski za najjači sastav kad ga nismo imali praktično priliku ni gledati u našem dresu![]()

To je po meni poprilicno dobar pokazatelj haha
A i opet ponavljam, ovo je najjaci sastav po imenima, e sad koliko ce biti u formi i zainteresovan za igru to tek moramo vidjeti. Ali je sigurno bolji igrac od sviju ostalih na toj poziciji.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I Krste je bio na EPspezial je napisao/la: ↑16 feb 2022, 21:55Tako sto je prije pola godine igrao na Europskom prvenstvu, a konkurencija su mu Dal i Krsteizdzezveubrazil je napisao/la: ↑16 feb 2022, 21:48Kako znamo da je Avramovski za najjači sastav kad ga nismo imali praktično priliku ni gledati u našem dresu![]()
![]()
To je po meni poprilicno dobar pokazatelj haha
A i opet ponavljam, ovo je najjaci sastav po imenima, e sad koliko ce biti u formi i zainteresovan za igru to tek moramo vidjeti. Ali je sigurno bolji igrac od sviju ostalih na toj poziciji.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, enzo1, muhamedhulk i 49 gostiju.