Al zajebanciju na stranu. Rekao sam to 100 puta. Džeko nije ni blizu klasa kakvim ga ovdje neki predstavljaju, ali je najbolji mogući izbor bio s obzirom da se nije imalo para za dovoditi neku jaču špicu. I taj transfer je Morata i uprava odlično realizirala, istina pomoglo im je to što se Roma željela riješiti Džeke pa su ga dali besplatno. Za ove pare koje je Džeko plaćen, niti jedan napadač nebi toliko doprinio. Također je Morata vrhunski ubo zamjene za Hakimija i Eriksena. Denzel došao za relativno male pare, Hakan došao free a nije neki bjesan ugovor dobio. Istina, iz ove perspektive izgleda da se s Corrom promašilo, na stranu što je ozljeđen, ne izgleda mi kao tip napadača koji nam je potreban da bi se za njega dalo 30M€. To je valjda bila želja trenera.
Btw. kad netko čita moje postove o Džeki, vjv misli da ja ne volim Džeku i ne cijenim njegov rad. A zapravo je suprotno. Najbolje što se moglo dogoditi Interu i hvala mu što je važna karika ove momčadi. Ali ga neki jednostavno pretjeruju i stavljaju u vrh svjetskog nogometa što totalno ludilo. Onda ili ih moraš načiti ignorirati ili jednostavno mora ispasti da sereš po Džeki.
Ne mislim da je neozbiljno. Jednostavno se ide na dugoročno. Protiv Liverpoola teško da bi prošli i da su svi igrači na raspolaganju. Tako da nema smisla dovoditi nekog veznjaka radi te utakmice, ili ne puštati Sensia da ide. Sensia se moralo pustilo da odradi polusezonu u Sampi, da se vidi hoće li se uspit izborit za minutažu i koliko se može računati na njega.ElPrincipe je napisao/la: ↑15 feb 2022, 15:18jako neozbiljno od uprave da ovako udju u ovaj dvomec il su vec ranijei odlucili da nemamo nikakve sanse.