FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Pravit ce se Thiago od blata a ovdje bio prevara jer je spanac.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa svaki centaršut ovom golmančiću u ruke 
Sreca je da nema pravila gol u gostima, pa imamo sanse i sa porazom
Al nemamo ovakvom igrom.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
Stavite mu rukavice, nek ih vise ne gricka, je.bo li mu Low sve tvrdoglavo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Vise me zivcira sto i dalje nista ne mijenja, kao da je ovo dobro..svasta.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Bayernu treba trener koji razumije snage i slabosti tima, pogotovo snage. Nije slučajnost da se najbolji i najuspješniji fudbal igrao kod Heynckesa i Flicka.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Trenutno ko u vrijeme Kovača
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije problem primiti gol jer je odbrana na vjetrometini ali startas sa 5 napadaca i ne mozes da das gol. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
**** se Susicu, ti mislis da ce ovo magicno procepiti u 75oj minuti.
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Ma no sikiriki kako god tekma prodje veceras, uzima to bayo kuci sa 3 razlike.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ali kakav autogol uprave. Otjeraš trenera koji ti je donio 6 trofeja u sezoni i dovedeš novog za 20 miliona eura i daš mu ugovor na 5 godina. Nagelsmann mi daje Kovačeve vibre i najbolje je raskrstiti s njim što prije to bolje. Ali kako kad si mu dao ugovor na 5 godina, a nemaš nekog izbora od trenera. Salihamidžić bi morao dobiti otkaz, a i ostali u upravi da se zapitaju da li znaju šta rade i koja im je vizija. Ova koju trenutno provode je katastrofalna.
Dobro, nisu doveli anonimusa nego jednog od najpozeljnijih i perspektivnijih trenera danas. Ovo je neiskustvo i tvrdoglavost, ima priliku da se popravi i pokaze da moze. On otkaz dobiti nece sve da ispusi tri razlike u Minhenu.Bundesliga je napisao/la: ↑16 feb 2022, 22:39Ali kakav autogol uprave. Otjeraš trenera koji ti je donio 6 trofeja u sezoni i dovedeš novog za 20 miliona eura i daš mu ugovor na 5 godina. Nagelsmann mi daje Kovačeve vibre i najbolje je raskrstiti s njim što prije to bolje. Ali kako kad si mu dao ugovor na 5 godina, a nemaš nekog izbora od trenera. Salihamidžić bi morao dobiti otkaz, a i ostali u upravi da se zapitaju da li znaju šta rade i koja im je vizija. Ova koju trenutno provode je katastrofalna.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Bravo Julijane jeb.em te glupa i ekipu isto tako
najgluplji igrač na terenu
-
Bundesliga
- Kontakt:
Normalno da neće dobiti otkaz. Ali sa ovakvom igrom i postavkom samo će ih neko osramotiti. Ovih 1:1 je nezasluženo jer su trebali primiti još barem 2. I to od Salzburga koji je kudikamo slabiji od onog prošlosezonskog.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 16 feb 2022, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Bayern dusel nam je zakovo na 1-1, nije moglo do 1-2 nikako.
Zlocin je igrat istovremeno sa Saneom, Comanom i Gnabryem... nigdje veze sa vezom sto forsira sva tri krilna igraca istovremeno i na to sve onda jos Müller. Dobro je da Lewa ikad i zabija pored tolike nepotrebne gužve u napadu.
Zicer da ce sad za 10 dana kupit nekog igraca Salzburga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.