FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nisam nesto odusevljen saradnjom sa Turskim sporovima posto su groblje u smislu rada i razvoja mladih igraca,a i para nije neka ...+ Celikovo iskustvo s njima
- TzBulevar87
- Kontakt:
Kakve veze Celikovo iskustvo ima sa ovom suradnjom? De pojasni nam molim te da mirne glave udjemo u nastavak PLBiH

075
- Beduin
- Kontakt:
Gurbuze povedi nas do pokalica u kupu ❤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- TzBulevar87
- Kontakt:
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
Bitno je pljuvati, to sto veze nema to je druga pricaTzBulevar87 je napisao/la: ↑17 feb 2022, 14:10Kakve veze Celikovo iskustvo ima sa ovom suradnjom? De pojasni nam molim te da mirne glave udjemo u nastavak PLBiH![]()
![]()
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
- Beduin
- Kontakt:
Jel Mahmic dosao ili je jos uvijek zelja?TzBulevar87 je napisao/la: ↑17 feb 2022, 14:24Ako bude dobro pojačanje, uz Mahmića, ovo će biti baš baš ozbiljna ekipa.![]()
Pretpostavljam posudba?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
jasta je posudba, I na kraju sezone ce ici Hadzic,Mahmic i Turcin taj..Beduin je napisao/la: ↑17 feb 2022, 14:31Jel Mahmic dosao ili je jos uvijek zelja?TzBulevar87 je napisao/la: ↑17 feb 2022, 14:24Ako bude dobro pojačanje, uz Mahmića, ovo će biti baš baš ozbiljna ekipa.![]()
Pretpostavljam posudba?
Ista situacija je bila sa Resicem i Miskovicem
Cisto moja prepostavka,momcima iz uprave svaka cast na radu i trudu,ali bih vise volio saradnju izmedju barem osrednjih crveno crnih klubova iu europe tipa nezz Admira,Ingolstadt,Guingamp itd.Da li bi ti volio da potencijali za dobar transfer Osimic ili Kapetanovic zavrse u Turskoj za talove i sitan novac.TzBulevar87 je napisao/la: ↑17 feb 2022, 14:10Kakve veze Celikovo iskustvo ima sa ovom suradnjom? De pojasni nam molim te da mirne glave udjemo u nastavak PLBiH![]()
![]()
- TzBulevar87
- Kontakt:
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
Svi bi mi voljeli da saradjujemo sa Nicom, Atlantom, Milanom, Bournemouthom... ali...guillermo je napisao/la: ↑17 feb 2022, 14:37Cisto moja prepostavka,momcima iz uprave svaka cast na radu i trudu,ali bih vise volio saradnju izmedju barem osrednjih crveno crnih klubova iu europe tipa nezz Admira,Ingolstadt,Guingamp itd.Da li bi ti volio da potencijali za dobar transfer Osimic ili Kapetanovic zavrse u Turskoj za talove i sitan novac.TzBulevar87 je napisao/la: ↑17 feb 2022, 14:10Kakve veze Celikovo iskustvo ima sa ovom suradnjom? De pojasni nam molim te da mirne glave udjemo u nastavak PLBiH![]()
![]()
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
Taj gazispor ili kako vec, otrese galatu ili Fenerbahce, ali eto mi smo Sloboda pa nam ponizenje saradjivat sa bilo kim.crvenocrnitz je napisao/la: ↑17 feb 2022, 14:48Svi bi mi voljeli da saradjujemo sa Nicom, Atlantom, Milanom, Bournemouthom... ali...guillermo je napisao/la: ↑17 feb 2022, 14:37Cisto moja prepostavka,momcima iz uprave svaka cast na radu i trudu,ali bih vise volio saradnju izmedju barem osrednjih crveno crnih klubova iu europe tipa nezz Admira,Ingolstadt,Guingamp itd.Da li bi ti volio da potencijali za dobar transfer Osimic ili Kapetanovic zavrse u Turskoj za talove i sitan novac.TzBulevar87 je napisao/la: ↑17 feb 2022, 14:10Kakve veze Celikovo iskustvo ima sa ovom suradnjom? De pojasni nam molim te da mirne glave udjemo u nastavak PLBiH![]()
![]()
Joj napisao bi nekada svasta ali preskociti cu.
Jbg nece Real da nam salje na posudbu ili da kupuje pa moramo sa ovim sabanima
Mahmic necee na posudbu ako vec dode, moguce je da ce se i Obradovic prikljuciti. Za ovog momka nemam sta komentarisati ne znam kakav je, mlad jeste al imamo i nase momke.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
svaka cast na novim aktivnostima 
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Mora se pohvaliti ova saradnja sa turskim prvoligasem,nek nam salju kvalitetne mlade igrace, da su bogdom kakvog kvalitetnog lijevog beka da malo odmorimo od Civica
Mahmic isto tako nadam se da dolazi,samo nam jos fali jedan ubitacni spic tipa Obradovica.
Mahmic isto tako nadam se da dolazi,samo nam jos fali jedan ubitacni spic tipa Obradovica.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kad si član najgore lige Evrope, svaka saradnja sa ozbiljnim klubovima (a turski su, barem po novcu i infrastrukturi među 10 u Evropi) je dobrodošla.
Pred nama je, vidjet ćemo kako će to izgledati.
Pred nama je, vidjet ćemo kako će to izgledati.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Njihov najgori sa klupe, u nasoj ligi bi bio pojacanje. Govorim o prvotimcima.
Drugo je to sto mi imamo neke bolesne predrasude, kao eto sta ce turci.
Oni sada mozda zele slati mlade igrace da igraju koliko toliko, skupljaju iskustvo. Mozda dodje vrijeme kada cemo dobiti nekog "ozbiljnog "igraca na posudbu godinu dana. Vidicemo.
Ali mi moramo biti samostalni, imati 85,90 posto igrackog, domaceg kadra i nikako ne smijemo biti uslovljeni da neko mora igrati.
Evo ovaj mali nemam protiv da odigra 3 ili 4 po 90 minuta, ali da MORAM nekoga gledati u prvih 11....hm.
Mi svakako ovakvi kakvi smo mozemo imati koristi od njih, pitanje je hocemo li znati to iskoristiti.
Sto se kupa tice mi smo sigurno klub koji moze izvuci nulu ili neki blef rez pobjedu 1-0 na Kosevu ali smo i takvi da mozemo na Tusnju primiti 3 komada.(isto tako i stici zaostatak od 3).
Kakav god bio rezultat u prvoj, samo hladno odraditi pa kako bude na kraju.
Drugo je to sto mi imamo neke bolesne predrasude, kao eto sta ce turci.
Oni sada mozda zele slati mlade igrace da igraju koliko toliko, skupljaju iskustvo. Mozda dodje vrijeme kada cemo dobiti nekog "ozbiljnog "igraca na posudbu godinu dana. Vidicemo.
Ali mi moramo biti samostalni, imati 85,90 posto igrackog, domaceg kadra i nikako ne smijemo biti uslovljeni da neko mora igrati.
Evo ovaj mali nemam protiv da odigra 3 ili 4 po 90 minuta, ali da MORAM nekoga gledati u prvih 11....hm.
Mi svakako ovakvi kakvi smo mozemo imati koristi od njih, pitanje je hocemo li znati to iskoristiti.
Sto se kupa tice mi smo sigurno klub koji moze izvuci nulu ili neki blef rez pobjedu 1-0 na Kosevu ali smo i takvi da mozemo na Tusnju primiti 3 komada.(isto tako i stici zaostatak od 3).
Kakav god bio rezultat u prvoj, samo hladno odraditi pa kako bude na kraju.
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Ne vidim sličnosti ove sportske saradnje sa vlasnickim glupostima u Celiku. Pozdravljam saradnju i mislim da korektna saradnja moze za oba tima biti korisna. Sada je najbitnije uigrati ekipu i ovo proljece krenuti sto bolje na oba fronta, hrabro i pametno. Ne znam za eventualna pojacanja, ali i sa ovim se moze solidno igrati ako ne bude povreda poput Abidove.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
- Probisvjet
- Kontakt:

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.