AC Milan

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 17 feb 2022, 15:42

Vjerovatno će se rasteretiti budžet sa dovođenjem Belotija, koji nije moja želja, al' ako to znači da će se uložiti u ostale pozicije, onda mogu i njega istrpiti. Beloti i Giroud su solidne opcije da se izgura naredna sezona.
Jbg ako flopne, u najgorem slučaju može biti dobar backup za naredne sezone tako da vrijedi rizikovati.

Botman tridesetak miliona, Sanchez maksimalno 20 jer je u zadnjoj godini ugovora i onda ostatak uložiti u krilo, plus eventualni otkup ugovora Messijasa i Florenzija, ali to neće izaći iznad 6-7 miliona skupa. Nekih 70-80 miliona bi moralo biti dovoljno, a toliko su i prošle godine uložili.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 feb 2022, 21:39

Otkupiri elektricara i tako zatvoriti mogucnost dovodjenja novog krila bi bila glupost Biblijskih razmjera.
Radije onda Chaku Traorea gurni u prvi tim i neka se razvija, desnjak je iako igra lijevo krilo, brz i za koju godini ce biti sigurno makar solidno krilo, ako nista drugo. J3bes bacanje para na igrace koji skoro nicemu ne doprinose ekipi, ne mozes ih ni prodati, a ulaze u godine. Par miliona vamo, par tamo, i na kraju skrsis pare ni u sta, a mogao si uzeti makar jednog dobrog igraca.
Tom logikom radije onda prodaj i Saleta, i Samua besplatno pusti zbog plate te ne produzuj elektricara, a dovedi jedno kvalitetno krilo i prirodaj mu Chaku ili nekog iskopar poout Saleta za par miliona, mladog i potentnog.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 feb 2022, 22:25

Pa s obzirom da Crotone izgleda leti u Serie C, onda će se moći otkupiti za siću. :mrgreen:

Ako to sveukupno izađe na neka 3 i po miliona, onda kontam da može ostati kao treća opcija, pod uvjetom da ne utiče na transfer startnog krila.
Ne idu mu godine u prilog, ali a obzirom na mali iznos, vjerovatno ćeš moći i vratiti ta 2-3 miliona kad ga budeš prodao tako da i sa finanijske strane ne predstavlja opterećenje.

Sve u svemu svejedno mi je, jedino što bih recimo volio je da ostane Florenzi, mislim da je ok lik i za teren i svlačionicu.

FORZA MILAN !

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 18 feb 2022, 09:26

Joj al Maldini šuknu Kessiju, ako je istina ovo :urnebes: :tokralju:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 18 feb 2022, 09:58

Sta kaze mozda jesi Frank al nisi Rajkard :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 18 feb 2022, 10:11

muxa je napisao/la:
16 feb 2022, 10:29
Ne bih se složio. 3 mil je mjera.

slika
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 18 feb 2022, 10:13

Pa sta je to Benaser pokazao da ima veću platu od kapitena
Il Club più titolato al mondo!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 feb 2022, 10:38

slika

Nakon dugo vremena nasa mozemo reci prva postava( Kjeara sam prekrzio jer je out citavu sezonu). Ova ekipa je puno bolja bez Zlatana.

Nego Theo,Diaz i Benaser su u opasnosti od kartona

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 18 feb 2022, 10:39

muxa je napisao/la:
18 feb 2022, 10:13
Bennacer je igrač prve postave i bolji igrač svoje pozicije nego je Rom vlastite. Plus, kapiten je rezerva.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 18 feb 2022, 11:03

Arvid je napisao/la:
18 feb 2022, 09:26
Joj al Maldini šuknu Kessiju, ako je istina ovo :urnebes: :tokralju:
ee jest mu ga i suknuo al vala bas, kako je krenuo sa sukanjem haman 200 mil.zijana u dvije godine sa sukanjem...pa ti vidi ko kome ovdje zabija...

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 18 feb 2022, 11:40

memaga je napisao/la:
18 feb 2022, 11:03
ee jest mu ga i suknuo al vala bas, kako je krenuo sa sukanjem haman 200 mil.zijana u dvije godine sa sukanjem...pa ti vidi ko kome ovdje zabija...
Dragi memaga Romagnoli , Kessie i Donnaruma da su produzili ugovore u narednih 5 godina klub bi kostali 40 , 110 i 120. To je 270 miliona ili ti ga 54 miliona godišnje na 3 igrača. Dalje skontaj implikacije da bi i ostali igrači trazili tako visoke plate tako da bi se Milan narednih 5 godina borio da podnese platnu listu , a para za pojačanje ne bi bilo.

Dalje Maldini ih nije mogao prodati jer je Raiola ako naumi da će igrača odvesti dzaba iz kluba on će to uraditi i najzad ti mozes dogovoriti sve uvjete s nekim drugim klubom oko transfera igraca međutim ako taj igrač odbije transfer sve pada u vodu kao sto se desilo u januaru s Kessiem ili prije par sezona kad je odbio Monako.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 18 feb 2022, 11:59

OldFashioned je napisao/la:
18 feb 2022, 10:39
muxa je napisao/la:
18 feb 2022, 10:13
Bennacer je igrač prve postave i bolji igrač svoje pozicije nego je Rom vlastite. Plus, kapiten je rezerva.
Benaser je u zadnjih par utakmica igrač prve postave. Meni lično drag igrač i mislim da puno može napredovati ali reclči kako on zaslužuje dosadašnjim partijama 3 mil a Rom ne zaslužuje mislim da nije OK. Al svako ima pravo na svoje mišljenje.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 feb 2022, 12:03

Pa složiti ću se sa memagom ovaj put :mrgreen: ako je iko ikome šuknuo, to je Kessie Maldiniju. Onim slatkorječivim intervjuom im je svima zamazao oči i tako pustio da prođe merkato, da bi sebi ispunio cilj da ode kao slobodni igrač i ubere brdo novca za sebe i agenta.

Iako se slažem da igrač koji odigra jednu dobru od ukupno četiri sezone, ne zaslužuje ovoliki novac + dio za agenta i ni najmanje ne krivim upravu koja ne pristaje na njegove uslove. Ali da ostaje žal zašto se ništa nije zaradilo na njemu i što je Maldini ispao naivan, to da.

Samo jedan mali podsjetnik onoga što je rekao ljetos. Ne čudi me što su nasjeli, al' jbt je li realno biti ovakav pakšu. :rol:
“I’m proud to have chosen this club and it is not my intention to leave. In fact, I want to stay forever. I really like it when the Ultras sing: ‘The President, there is only one President…’ Here, I want to be for life. At least the football life.”

Franck, the fear of the fans is linked to a renewal that is slow to materialize…
“I understand, but they have to be calm. I always keep my word, they should know me. Now I’m here in Tokyo to achieve something important with my country, but as soon as the Olympics are over, I’ll go back to Milano and we’ll fix everything. There will be no problems.”

Have you heard from anyone from the club these days?
“Of course, we have a chat and Paolo Maldini, Frederic Massara and I constantly text each other, they know my thoughts perfectly.”

FORZA MILAN !

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 18 feb 2022, 12:05

muxa je napisao/la:
18 feb 2022, 11:59

Benaser je u zadnjih par utakmica igrač prve postave. Meni lično drag igrač i mislim da puno može napredovati ali reclči kako on zaslužuje dosadašnjim partijama 3 mil a Rom ne zaslužuje mislim da nije OK. Al svako ima pravo na svoje mišljenje.

Bennacer je poslije one povrede bio u silaznoj putanji kao igrač, igrao je složit ćemo se svi ispod svojih realnih mogućnosti i to je činjenica.
Posljednjih nekoliko utakmica liči na onog pravog Bennacera kakvog svi poznajemo koji pratimo Milan.
Da se davao ugovor samo na račun posljednjih nekoliko partija, njemu bi vjerovatno ponudili i 4+ milke.
Nema mi logike da dadneš starteru isto love kao i rezervi.
Slažemo se da se ne slažemo jer po meni je Romagnioli i dalje znatno lošiji igrač na svojoj poziciji nego ovaj na svojoj. Odnosno, jedan je rezerva, a drugi je starter i samim tim mi nema nikakve logike da imaju istu platu.
Kapiten je bio među najboljim kada je Milan imao ispodprosječne igrače, to više nije slučaj.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 18 feb 2022, 12:10

Koliko ćemo onda dati Salemakersu ili Mesiu?

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 18 feb 2022, 12:46

Na desnom krilu su svi bench-type igrači.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 feb 2022, 12:48

muxa je napisao/la:
18 feb 2022, 12:10
Mesiju dati kistru s alatom, aku busilicu, sljem i nek patrga po San Siru i popravlja sta trebadne. 😂

075 ❤

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 18 feb 2022, 14:39

Beduin je napisao/la:
18 feb 2022, 12:48
muxa je napisao/la:
Mesiju dati kistru s alatom, aku busilicu, sljem i nek patrga po San Siru i popravlja sta trebadne. 😂
I prvo da popuni ''STA'' svako jutro :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 feb 2022, 14:48

milanist je napisao/la:
18 feb 2022, 14:39
Beduin je napisao/la:
18 feb 2022, 12:48
muxa je napisao/la:
I prvo da popuni ''STA'' svako jutro :D
To, to, safety meeting, JSA, STA i deri 😂

075 ❤

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 18 feb 2022, 18:49

Kessie odbija 6.5M :bow:

Traži 9M, a na kraju će potpisati negdje i za 5M.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []