Premijer liga BiH - aktuelno

opalaopala
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la opalaopala » 18 feb 2022, 23:11

tutankamon1905 je napisao/la:
18 feb 2022, 23:09
opalaopala je napisao/la:
18 feb 2022, 23:00
tutankamon1905 je napisao/la:
18 feb 2022, 22:57
:rol: :rol: :tokralju:
U kakvim oni bajkama zive. Da su mi vase glave jedan dan da se odmorim
Evo kreću se javljat ovi sto ne vjeruju ni sebi . Znam da vas boli svako diranje Vicka i Beusa , jer to je ujedno i samo diranje u vas klub , na pogon saveza . A ti nemoj nikome vjerovati i budite standardno mitomani i izmišljajte svoje verzije svakog dogadja , po vašem običaju . Daj nam vasu verziju svega ovoga , da se malo nasmijemo ,ipak si ti najglasniji i one izjave nije Staro Velezovo nego biskupovo i fratrovo 😂 :tokralju:
Moja je verzija da ste dobili zasluzenu kaznu i da zivite u bajkama. Nikakva zalba nema koristi niti ce vas iko dozivit jer ste nebitni i nemate nikakav valjan razlog za zalbu. Ako bude suprotno priznat cu da sam budala, i da sam napravio gresku
Pa jel ti znaš citati ?
Evo ovako da ne diskutujemo previše , obećaj kao i Velikan i biće dovoljno , mjesec dana grb Veleza na profilu , mislim nije tebi strano to ako si stariji lik ,ako si poslije rata rodjen onda da vidiš kako je vašim starim članovima
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 18 feb 2022, 23:36

Pazarni dan i to
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 18 feb 2022, 23:45

Rigoletto je napisao/la:
18 feb 2022, 23:36
Pazarni dan i to
Dugovi , porezi , struje i to .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 19 feb 2022, 00:28

tersnakvadrat je napisao/la:
Dzaba sto titula, dzaba sve... naspram Veleza svi ste misevi. I da izgubimo ovaj spor, pokazali smo muda i bunt. I naravno, uvijek na ispravnoj strani. Od osnivanja pa do danas. Ideja tokmaci, eto odakle tolika ljubav prema Velezovom grbu i crvenoj boji. Jbo vas vase titule, navijajte za Real Madrid ako je do toga kao oni bolidi na temama liga petice. Ljubav je sasvim drugi pojam od toga. Avangarda. Meni kupljene i namjestene titule ne trebaju, samo me moze stid biti toga. Ponos je biti zadnji u kantonalnoj ali opet biti drugaciji, sam protiv svih. Ustati kad izgovarate sveto ime.
Kad vi osvojite bice posteno cuj dzaba titule dzaba sve haha pa to je historija nekog kluba nismo poceli navijat za svoj klub jer je odma sampion bio uostalom navijali smo i voljeli ga i kad nista osvajao nije izgleda samo vi volite klub kakvi pokemoni. Niko vam nije kriv sto nemate titule i jeste u dvije drzave su nam.namjestili sve titule i ponosimo se time. Takodje strucnjace mi nismo pustili klub niz vodu kao vi kad vam je Pika bio nego smo se borili sa Mucom koji je u to vrijeme bio zeznut igrac pa smo ga otjerali,doveli nekog ko ce klub izvuc iz dubioze al eto vi znate sta je ljubav mi pojma nemamo

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 19 feb 2022, 00:39

opalaopala je napisao/la:
18 feb 2022, 23:45
Rigoletto je napisao/la:
18 feb 2022, 23:36
Pazarni dan i to
Dugovi , porezi , struje i to .
Problemi s interpunkcijskim znacima?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

I946
Kontakt:

Post Postao/la I946 » 19 feb 2022, 07:23

Samo da znate, kod cika Tobeta je kamata puno jaca nego kod amawa. Nemojte da se kasnije ganjamo po sudovima

KHAJ PHICE!!!
Željezničar objasnio kako će biti utrošen novac prispio od članova kluba

Saniranje duga po osnovu obaveza Kluba u postupku licenciranja kod NS/FS BiH

137.703,91 KM
Vaša pozajmica od 100.000 $ biti će utrošena isključivo za saniranje duga po osnovu obaveza Kluba u postupku licenciranja kod NS/FS BiH

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 19 feb 2022, 09:43

BauBau ne da rumenog seFkiju zeljkanu 🤣
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 19 feb 2022, 09:45

SimBau zna da Zeljo ima para. Jos 5000 clanskih i transfer realizovan
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

VelikanizPlatonove
Kontakt:

Post Postao/la VelikanizPlatonove » 19 feb 2022, 09:47

killafrommanilla je napisao/la:
18 feb 2022, 22:53
E moji momci, meni ne vjerujete, vjerujte svojim ocima.

Vicko se usrao zbog svoje stolice, i daljeg kopanja UEFE po njegovom CVu, i zato se trudi svim silama da nam gladi jaja da ne talasamo vise toliko. I dalje bi on bio bahat i govorio kako ce nam se nayebat majke, al malo se situacija obrnula.

Od stava da je Hasic zalutao u fudbal, da ce mu zabraniti obnasanje funkcije i da ce mu "stati u kraj", doslo je do toga da zove i trazi sastanak s takvim likom i njegovim saradnicima :D

A VelikanIzPlatonove nek i dalje vjeruje da Vico moze sta hoce, da je Gladijator, a ustvari je Gladijajator :D
Jarane opet ste poletili peci zeca u sumi a niste ga ni uhvatili. Kao i sa Elfsborgom kao i sa Frimpongom kao i sa domijacijom i titulama. Uvijek se nalozite i onda hladan tus i nema vas na forumu. Medijskim ekskluzivama pogotovo sajta kao sto je Klix samo se nasmijati. Kad bude zvanicno pricacemo. Al ipak mislim da cete i dalje biti glavni komedijasi foruma

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 19 feb 2022, 09:55

E moj Sevkija
Taman da imamo krila
Ti i Cerimagic
Krila nismo imali od Mire Stevanovica

Neda se usranom do potoka
Uuhhh

VoxTV
Kontakt:

Post Postao/la VoxTV » 19 feb 2022, 10:05

Ajmo zeljovci, jos jedna humanitarna pomoc, skupljsnje para za Sevkiju.
Mozete vi to, to je stvar filozofije.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 19 feb 2022, 10:37

Cerimagic :tokralju: ovo je samo nova bruka za Zelju. prvo onaj napadac koji ne zna gola dati sada krilo koji ima 130 utakmica i 3 asistencije. :tokralju: pa bolje stavi nekoga iz u19 ekipe.mozda pokaze se i mozes ga prodati.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 19 feb 2022, 10:40

VoxTV je napisao/la:
19 feb 2022, 10:05
05.06.
Rjesenje

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 19 feb 2022, 10:47

VelikanizPlatonove je napisao/la:
19 feb 2022, 09:47
killafrommanilla je napisao/la:
18 feb 2022, 22:53
E moji momci, meni ne vjerujete, vjerujte svojim ocima.

Vicko se usrao zbog svoje stolice, i daljeg kopanja UEFE po njegovom CVu, i zato se trudi svim silama da nam gladi jaja da ne talasamo vise toliko. I dalje bi on bio bahat i govorio kako ce nam se nayebat majke, al malo se situacija obrnula.

Od stava da je Hasic zalutao u fudbal, da ce mu zabraniti obnasanje funkcije i da ce mu "stati u kraj", doslo je do toga da zove i trazi sastanak s takvim likom i njegovim saradnicima :D

A VelikanIzPlatonove nek i dalje vjeruje da Vico moze sta hoce, da je Gladijator, a ustvari je Gladijajator :D
Jarane opet ste poletili peci zeca u sumi a niste ga ni uhvatili. Kao i sa Elfsborgom kao i sa Frimpongom kao i sa domijacijom i titulama. Uvijek se nalozite i onda hladan tus i nema vas na forumu. Medijskim ekskluzivama pogotovo sajta kao sto je Klix samo se nasmijati. Kad bude zvanicno pricacemo. Al ipak mislim da cete i dalje biti glavni komedijasi foruma
Opet ti ,ako si dovoljno pismen i znaš citati , valjda si vidio da je apelacijska komsija poništila odluke disciplinske , i da je to samo početak i da se vicko pokušava vadit , al popuštanja nema . To si valjda mogao shvatit , na kraju krajeva vidit ćemo , nadam se da si spremio grb kao sto si obećao , ti si bar obećao . Javno sam pozvao Tutu koji to ne smije obećati , i ako je njemu i njegovim taj grb puno bliži nego tebi jer su ga do nedavno nosili . Pošteno od tebe , sacekat ćemo pa ćemo vidti , nadam se da ispunjavaš svoja obećanja
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 19 feb 2022, 12:28

Dzaba sto titula, dzaba sve... naspram Veleza svi ste misevi. I da izgubimo ovaj spor, pokazali smo muda i bunt. I naravno, uvijek na ispravnoj strani. Od osnivanja pa do danas. Ideja tokmaci, eto odakle tolika ljubav prema Velezovom grbu i crvenoj boji. Jbo vas vase titule, navijajte za Real Madrid ako je do toga kao oni bolidi na temama liga petice. Ljubav je sasvim drugi pojam od toga. Avangarda. Meni kupljene i namjestene titule ne trebaju, samo me moze stid biti toga. Ponos je biti zadnji u kantonalnoj ali opet biti drugaciji, sam protiv svih. Ustati kad izgovarate sveto ime.
Patetićar at his finest.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Soldat
Kontakt:

Post Postao/la Soldat » 19 feb 2022, 12:46

Dijagnoza "Patetikus riddiculous".

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 19 feb 2022, 13:22

Da vas podsjetim.

Prije par godina (2016) u obo vrijeme FK Željezničar je uzeo već dogovorenog igrača FK Sarajeva Miroslava Stevanovića, ponudivši mu veća primanja nego FK Sarajevo.

Nesto kasnije, također već dogovoreni Adnan Zahirović, također prešao u FK Željezničar.
Niste znali kakvog ste čovjeka imali na čelu kluba

Danas, FK Željezničar pokušava da dovede Šfkiju Resića, ihrača kojeg se Sarajevo odreklo i koji igra za SimBau.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 19 feb 2022, 13:52

Da ti pojasnim.

Takva ****.enja su i dovela FK Željezničar tu gdje jeste.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 19 feb 2022, 14:33

svrakino1921 je napisao/la:
19 feb 2022, 10:40
VoxTV je napisao/la:
19 feb 2022, 10:05
05.06.
Rjesenje
62'
Dženis Beganović siguran sa bijele tačke za poravnanje rezultatta na 1:1
Zar se on nije vama vratio? :hmmmmm:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Elminhasagic123455, laszlo i 17 gostiju.