Pa jel ti znaš citati ?tutankamon1905 je napisao/la: ↑18 feb 2022, 23:09Moja je verzija da ste dobili zasluzenu kaznu i da zivite u bajkama. Nikakva zalba nema koristi niti ce vas iko dozivit jer ste nebitni i nemate nikakav valjan razlog za zalbu. Ako bude suprotno priznat cu da sam budala, i da sam napravio greskuopalaopala je napisao/la: ↑18 feb 2022, 23:00Evo kreću se javljat ovi sto ne vjeruju ni sebi . Znam da vas boli svako diranje Vicka i Beusa , jer to je ujedno i samo diranje u vas klub , na pogon saveza . A ti nemoj nikome vjerovati i budite standardno mitomani i izmišljajte svoje verzije svakog dogadja , po vašem običaju . Daj nam vasu verziju svega ovoga , da se malo nasmijemo ,ipak si ti najglasniji i one izjave nije Staro Velezovo nego biskupovo i fratrovotutankamon1905 je napisao/la: ↑18 feb 2022, 22:57![]()
![]()
![]()
U kakvim oni bajkama zive. Da su mi vase glave jedan dan da se odmorim![]()
![]()
Evo ovako da ne diskutujemo previše , obećaj kao i Velikan i biće dovoljno , mjesec dana grb Veleza na profilu , mislim nije tebi strano to ako si stariji lik ,ako si poslije rata rodjen onda da vidiš kako je vašim starim članovima