Slagao ili ne. S tobom bar znam na čemu sam, ovaj mi se predstavlja kao prijatelj s pričom "Ko vam je pomogao poslije lištice?"

Slagao ili ne. S tobom bar znam na čemu sam, ovaj mi se predstavlja kao prijatelj s pričom "Ko vam je pomogao poslije lištice?"
Sloboda, koja vazi za klub sa istorijom, tradicijom i navijacima, ne moze skupiti 1000 ljudi na utakmici. Obzirom na velicinu Tuzle nemate bas puno ljudi za prevuci na svoj mlin. Samim tim nemate neku svjetlu buducnost u stvaranju neke baze navijaca koja iskreno voli samo Tuzla City a da ne govorimo koliko treba decenija da se stvori kult kluba. Samim tim dolazimo do pitanje koji je smisao i do kad ce to trajati? Trajace dok Azmiru ne dosadi nova igracka i dok ne shvati da je ipak bolje ulagati u nekretnine, moja procjena neke 3,4 godine i onda vas se niko nece sjecati. Meni je zao sto ovako pisem i cak nije iz zlobe nego potpuno realno-fudbal bez navijaca nema smisla. Srecno u kupu nek pobjedi bolji.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑17 feb 2022, 19:12Nas gase evo 3-4 godine, a mi sve jači i jači.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑16 feb 2022, 20:11Mi zapocinjemo proces vaseg gasenja. Lagano stopama laktasa olimpika i ostalih umjetnih tvorevina bez buducnostiPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑16 feb 2022, 19:28
Namjestio vam da ispadnete odmah na početku, da se možete posvetiti ligaškim obavezama![]()
![]()
Zabavite se vi o sebi, kako posle sankcija.
Na nišanu, dok se ne pokaže suprotno.
Oprosti što sam ti prejako zaljuljao kafezMiljacka je napisao/la: ↑18 feb 2022, 08:07Na nišanu, dok se ne pokaže suprotno.![]()
S @vlakanje i rahmetli @Figter1926 sam spreman rastjerati duhove prošlosti jer su se pokazali dobrim momcima. Evo vidiš od njih nisam još vidio da ovdje spominju Radovana, uglavnom ga spominju balijanderi s one strane Miljacke i naleti poneki balija sa strane poput ovog nesretnog jadnika gore.
Tješi se klaune. Samo si dokazao da je i dušman (na papiru) bolji od lažnog prijatelja. I onda @killa kaže kako se ja uvlačim u pakaš pojedinim navijačima Zrinjskog ovdje. Samo si potvrdio moju teoriju i pokazao i svojima i mojima da su za vas gospoda u svakom segmentu.DzananMusa11 je napisao/la: ↑18 feb 2022, 08:51Oprosti što sam ti prejako zaljuljao kafezMiljacka je napisao/la: ↑18 feb 2022, 08:07Na nišanu, dok se ne pokaže suprotno.![]()
S @vlakanje i rahmetli @Figter1926 sam spreman rastjerati duhove prošlosti jer su se pokazali dobrim momcima. Evo vidiš od njih nisam još vidio da ovdje spominju Radovana, uglavnom ga spominju balijanderi s one strane Miljacke i naleti poneki balija sa strane poput ovog nesretnog jadnika gore.![]()
Neko se svojom historijom ponosi, a neko je se stidi, ti si najbolji pokazatelj ovog drugogMiljacka je napisao/la: ↑18 feb 2022, 09:03Tješi se klaune. Samo si dokazao da je i dušman (na papiru) bolji od lažnog prijatelja. I onda @killa kaže kako se ja uvlačim u pakaš pojedinim navijačima Zrinjskog ovdje. Samo si potvrdio moju teoriju i pokazao i svojima i mojima da su za vas gospoda u svakom segmentu.DzananMusa11 je napisao/la: ↑18 feb 2022, 08:51Oprosti što sam ti prejako zaljuljao kafezMiljacka je napisao/la: ↑18 feb 2022, 08:07
Na nišanu, dok se ne pokaže suprotno.![]()
S @vlakanje i rahmetli @Figter1926 sam spreman rastjerati duhove prošlosti jer su se pokazali dobrim momcima. Evo vidiš od njih nisam još vidio da ovdje spominju Radovana, uglavnom ga spominju balijanderi s one strane Miljacke i naleti poneki balija sa strane poput ovog nesretnog jadnika gore.![]()
Dobro je da se ponosiš, mada Real ima kroz historiju mnogo veće i ozbiljnije trofeje od Barselone. Vidi se da još nisi prebolio odlazak Mesija u Pariz, pa opasne gluposti valjašDzananMusa11 je napisao/la: ↑18 feb 2022, 10:29Neko se svojom historijom ponosi, a neko je se stidi, ti si najbolji pokazatelj ovog drugogMiljacka je napisao/la: ↑18 feb 2022, 09:03Tješi se klaune. Samo si dokazao da je i dušman (na papiru) bolji od lažnog prijatelja. I onda @killa kaže kako se ja uvlačim u pakaš pojedinim navijačima Zrinjskog ovdje. Samo si potvrdio moju teoriju i pokazao i svojima i mojima da su za vas gospoda u svakom segmentu.![]()
Nemaš pojma o čemu pričaš, al bitno je da nekog pljuješ.fks74 je napisao/la: ↑17 feb 2022, 22:26Nije po zakonu, samo što našu državu vode lopovi pa vam se može. Od običnog građanina se porez normalno naplati a od ,,poštenog " Azmira ne može. Pravi se neki dobrotvor a zavrće na sve strane. Fk Sarajevo ima prijavljen budžet 7 mil a Tc 900 000, nigdje veze. Čovjek bi rekao da im igraju neka dječica.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑17 feb 2022, 22:03Za tvoju informaciju zakon se poštuje. Sto potvrđuju i mnogobrojni inspektori koji su dolazili.
Sad sto jel moralno to sto je i zakonito je druga stvar.
Uglavnom ako misliš da je neka zakonska odredba prekršena bujrum prijavi.![]()
Ne mora da znači, sve manje ljudi daje podrsku budžetskom udruzenju u Tuzli jer vidu svu besmisao postojanja i trošenja budzetskih para.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑18 feb 2022, 07:42Sloboda, koja vazi za klub sa istorijom, tradicijom i navijacima, ne moze skupiti 1000 ljudi na utakmici. Obzirom na velicinu Tuzle nemate bas puno ljudi za prevuci na svoj mlin. Samim tim nemate neku svjetlu buducnost u stvaranju neke baze navijaca koja iskreno voli samo Tuzla City a da ne govorimo koliko treba decenija da se stvori kult kluba. Samim tim dolazimo do pitanje koji je smisao i do kad ce to trajati? Trajace dok Azmiru ne dosadi nova igracka i dok ne shvati da je ipak bolje ulagati u nekretnine, moja procjena neke 3,4 godine i onda vas se niko nece sjecati. Meni je zao sto ovako pisem i cak nije iz zlobe nego potpuno realno-fudbal bez navijaca nema smisla. Srecno u kupu nek pobjedi bolji.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑17 feb 2022, 19:12Nas gase evo 3-4 godine, a mi sve jači i jači.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑16 feb 2022, 20:11
Mi zapocinjemo proces vaseg gasenja. Lagano stopama laktasa olimpika i ostalih umjetnih tvorevina bez buducnosti![]()
Zabavite se vi o sebi, kako posle sankcija.
Normalno da ne možeš naplatiti porez od Azmira. Kako ćeš naplatiti kada igraču uplatiš na račun minimalac a ostalo ispod stola.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑18 feb 2022, 19:20Nemaš pojma o čemu pričaš, al bitno je da nekog pljuješ.fks74 je napisao/la: ↑17 feb 2022, 22:26Nije po zakonu, samo što našu državu vode lopovi pa vam se može. Od običnog građanina se porez normalno naplati a od ,,poštenog " Azmira ne može. Pravi se neki dobrotvor a zavrće na sve strane. Fk Sarajevo ima prijavljen budžet 7 mil a Tc 900 000, nigdje veze. Čovjek bi rekao da im igraju neka dječica.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑17 feb 2022, 22:03
Za tvoju informaciju zakon se poštuje. Sto potvrđuju i mnogobrojni inspektori koji su dolazili.
Sad sto jel moralno to sto je i zakonito je druga stvar.
Uglavnom ako misliš da je neka zakonska odredba prekršena bujrum prijavi.![]()
Cuj od Azmira ne možes naplatiti porez hahaha
Pa ne vidim niti jednu njegovu firmu ili posao među dužnicima posebno ne među ovim sto duguju milione državi a hrane se iz budžeta sa različitih nivoa.
Kakve veze Messi ima sa tim sto je dr. Dabic clan bordo porodice ?Miljacka je napisao/la: ↑18 feb 2022, 10:59Dobro je da se ponosiš, mada Real ima kroz historiju mnogo veće i ozbiljnije trofeje od Barselone. Vidi se da još nisi prebolio odlazak Mesija u Pariz, pa opasne gluposti valjašDzananMusa11 je napisao/la: ↑18 feb 2022, 10:29Neko se svojom historijom ponosi, a neko je se stidi, ti si najbolji pokazatelj ovog drugogMiljacka je napisao/la: ↑18 feb 2022, 09:03
Tješi se klaune. Samo si dokazao da je i dušman (na papiru) bolji od lažnog prijatelja. I onda @killa kaže kako se ja uvlačim u pakaš pojedinim navijačima Zrinjskog ovdje. Samo si potvrdio moju teoriju i pokazao i svojima i mojima da su za vas gospoda u svakom segmentu.![]()
Ne znam šta uopšte radiš na ovoj temi, katalonac iz Gornjeg Zalika
![]()
I ja svakakve pacijente uzimam u obzir...
Ja i šta sada? Živio i radio u Sarajevu, ima logike. Ti živiš u Gornjem Zaliku, a navijaš za Barselonu.DzananMusa11 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 09:43Kakve veze Messi ima sa tim sto je dr. Dabic clan bordo porodice ?Miljacka je napisao/la: ↑18 feb 2022, 10:59Dobro je da se ponosiš, mada Real ima kroz historiju mnogo veće i ozbiljnije trofeje od Barselone. Vidi se da još nisi prebolio odlazak Mesija u Pariz, pa opasne gluposti valjašDzananMusa11 je napisao/la: ↑18 feb 2022, 10:29
Neko se svojom historijom ponosi, a neko je se stidi, ti si najbolji pokazatelj ovog drugog![]()
Ne znam šta uopšte radiš na ovoj temi, katalonac iz Gornjeg Zalika
![]()
I ja svakakve pacijente uzimam u obzir...
Kakve veze obojica imaju sa kupom bh?DzananMusa11 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 09:43
Kakve veze Messi ima sa tim sto je dr. Dabic clan bordo porodice ?
Zivis i ti na kobiljoj glavi a navijas za sarajevo, ista je udaljenost izmedju Mostara i BarseloneMiljacka je napisao/la: ↑19 feb 2022, 12:24Ja i šta sada? Živio i radio u Sarajevu, ima logike. Ti živiš u Gornjem Zaliku, a navijaš za Barselonu.DzananMusa11 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 09:43Kakve veze Messi ima sa tim sto je dr. Dabic clan bordo porodice ?Miljacka je napisao/la: ↑18 feb 2022, 10:59
Dobro je da se ponosiš, mada Real ima kroz historiju mnogo veće i ozbiljnije trofeje od Barselone. Vidi se da još nisi prebolio odlazak Mesija u Pariz, pa opasne gluposti valjašNe znam šta uopšte radiš na ovoj temi, katalonac iz Gornjeg Zalika
![]()
I ja svakakve pacijente uzimam u obzir...![]()
Kažem ti ja, gori je balija od Radovana.