Ma samo reddit soccer stream i lagano
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Dobro si eto, pratim NBA preko njih a nisam se sjetio da potražim fudbal. Kako god, na Ligu Prvaka se mora jurcati svim silama..
Walk on
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Jbt koliko je prije ljudi aktivno pisalo na ovoj temi, malo sam listao arhivu i to sve forumasi s nekoliko hiljada postova. Zanimljivo da je vecina prestala ulaziti na forum u januaru 2021e, nadam se da corona nije naskodila nekome i da su svi dobro zdravo. Neki od znacajnijih; OTNYS_YNWA, mirgerr, YNWA, Believe, Hendo 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Izostanak forumasa @osim13 se najviše osjeti 
Generalno se dosta manje piše na forumu. Vidi se to po ostalim temama, a ne samo ovdje.
Meni je žao, nekad se za bezvezni meč za sredinu tabele znalo nakucati 20 strana, sad u LP sedam od sedam i jedva 20 postova bude.
Fale tvom spisku @reds i @fera. Oni su baš OG forumasi. Obojica su tu, samo ne pišu
Može se uvijek napraviti discord server za nas sa teme, no koliko je to potrebno ne znam.
Generalno se dosta manje piše na forumu. Vidi se to po ostalim temama, a ne samo ovdje.
Meni je žao, nekad se za bezvezni meč za sredinu tabele znalo nakucati 20 strana, sad u LP sedam od sedam i jedva 20 postova bude.
Fale tvom spisku @reds i @fera. Oni su baš OG forumasi. Obojica su tu, samo ne pišu
Može se uvijek napraviti discord server za nas sa teme, no koliko je to potrebno ne znam.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa da nam umre i ovo malo teme sto je aktivnoOtelo je napisao/la: ↑17 feb 2022, 12:25Izostanak forumasa @osim13 se najviše osjeti
Mislim da su @feri ovakvi kao ja ogadili forum.
Izvini, bio sam samo djecak.
Sa hodzom sta je bilo stvarno ne znam, uhakao ga DHL izgleda.
Jimmy je samo odrastao.
Stvarno mislite da Osima nema?
Izvini, bio sam samo djecak.
Sa hodzom sta je bilo stvarno ne znam, uhakao ga DHL izgleda.
Jimmy je samo odrastao.
Stvarno mislite da Osima nema?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Hendi su problem bile bukvalno sve ostale temeStevieG8 je napisao/la: ↑17 feb 2022, 12:07Jbt koliko je prije ljudi aktivno pisalo na ovoj temi, malo sam listao arhivu i to sve forumasi s nekoliko hiljada postova. Zanimljivo da je vecina prestala ulaziti na forum u januaru 2021e, nadam se da corona nije naskodila nekome i da su svi dobro zdravo. Neki od znacajnijih; OTNYS_YNWA, mirgerr, YNWA, Believe, Hendo![]()
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Winning twice at the San Siro, winning every game in the competition so far, two defeats all season all comps & a cup final in 10 days. This next three months are going to be wild.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Koliko je fudbal brutalan, mozes odigrati skoro citavu sezonu tako i na kraju opet ostati bez ikakvog trofeja.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Inter malo bolja ekipica od Reala
Pravimo se da nema Osima, moramo ako admin uđe ovdje slučajno 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jota out za Norwich, mozda bude spreman za finale kupa.
Tu smo.
Kad sam već 'prozvan' da šta i napišem. Mislim, napisao bih ja svakako ponekad nešto, ali bojim se raspisaću se k'o u dobra stara vremena pa me nema nigdje.
Šteta je što ova generacija nije dobila veću podršku od vlasnika. Bukvalno su stali kad je trebalo napraviti finalni iskorak.
Imali su odličnu priliku da iskoriste to što je kompletna konkurencija u kanalu i da osim Citya (sa kojim se itekako moglo potući u kup takmičenjima da su došli do njih) i evo zadnju godinu Chelsea nemaš ozbiljnog protivnika na Otoku.
Igrački kadar je odličan jer konačno imaju kvalitet i širinu na svim pozicijama (sem zamjene za Trenta). Za dodatni iskorak nedostaje realno jako malo, ali džaba kad od toga nema ništa.
Samo da se riješe Keite, Oxa, Minamina i Origija i imaju prostora za dva kvalitetna igrača. Da ne pričamo još o potencijalnoj zahvalnici jednom od napadača (Firmino/Mane). Milnera praktično i ne računam jer će on biti tu još godinu na konto stare slave, uticaja, iskustva, polivalentnosti, borbenosti itd.
Nerealno mi je da se i dalje u ekipi drži Keita i da je u bilo kakvim ozbiljnim kombinacijama. Čovjek je epski promašaj. Vjerovatno među top 10 najgorih transfera u historiji fudbala. Keširan 60-tak miliona, a ne znam jel počeo 20 ozbiljnih tekmi za nepune 4 sezone u klubu. Fijasko.
Nedostaje pouzdan veznjak tipa Wijnaldum (prije svega fizički spreman, a ne 'bolničari' kakvi su svi veznjaci redom), te jedan kvalitetan napadač koji će ponuditi nešto drugačije u odnosu na Firmina i Jotu.
Firmino i Mane su dali ogroman doprinos klubu, bukvalno ga digli na noge i na tome im treba biti zahvalan. Sadio je na AFCON-u pokazao kvalitet, ali u Liverpoolu je uglavnom van forme već duži period. Firmino je poseban slučaj. Prije je mogla proći priča da u polju daje doprinos zbog kojeg mu se može progledati kroz prste za nedostatak golova, ali sad je već i tu opao toliko da ga postaje tužno gledati. Uz to, ako ti kao napadač (makar na papiru) u Liverpoolu za zadnje tri sezone daješ gol svaku petu tekmu u prosjeku...
Vrijeme je da čuveni trio ode u historiju.
Samo se bojim da bi prvi mogao otići Salah. Što zbog uslova koji će mu biti ponuđeni, što zbog mogućnosti da po njega krene PSG. Ostaju bez Kilijana, a kada se pogleda šira slika to je neviđen udarac za klub. Jedini igrači koji ga donekle mogu nadomjestiti (u više aspekata, ne samo fudbalski) su Haaland i Salah.
Na kraju, po meni realno (na osnovu kvaliteta ekipe) bi ove sezone trebali donijeti barem dva trofeja od kojih je jedan glavni - LP ili EPL. Uz ovakvu širinu i situaciju sa konkurencijom i jedan kup je pod moranje (pa makar Miki maus).
City je prejak i uopšte ne vidim kako im mogu uzeti titulu u prvenstvu. U Ligi prvaka rekao bih da je poredak:
1. City
2. Liverpool
3. Bayern
4. Chelsea.
Puno mi je realnije da uzmu LP nego ligu, pa ostaje nada i za tradicionalnu taktičko-suicidnu vratolomiju Pepa u završnici. Mada mislim da je vrijeme da Pep ode do kraja i uzme duplu krunu. Brutalan stroj je napravio.
PS. Guardiola im je istovremeno i najveća uzdanica i najveća prepreka do duple krune.
Najave ste vidjeli, tweetove sa miks sastavom ste vidjeli i sve je to bilo istinito.
TAA, Van Dijk (on igra, nisam skontao
) i Robertson na zasluženom odmoru. Gomez na beku, Fabinho i Thiago također odmaraju, Diaz od prve, nema ni Bobbyja, Origi je tu.

Utakmica je na nekom SK 4, 9 ili 10, no najvjerovatnije na SK4.
TAA, Van Dijk (on igra, nisam skontao

Utakmica je na nekom SK 4, 9 ili 10, no najvjerovatnije na SK4.
o moj boze
Ten toes, I done laps in the trench
Nadam se Origiu i Minaminu u nastavku, ni Mane ni Diaz ne mogu igrati kroz sredinu al haj 
Vrijeme je Diazu da skupi 180 minuta u ove dvije tekme
1,5% ownership, samo zabij par komada...
Trenutno korisnika/ca: FieldsOfAnfieldRoad, Godfather i 7 gostiju.