FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Po ovom tekstualnom prenosu ubise ih, nikad nisam gledao prijateljske utakmice ali ovo ne zvuci dobro. Al sjetim se da smo ovako igrali i protiv sloge iz doboja pred pocetak sezone pa smo fantasticno krenuli nadam se da ce i ovaj put biti tako.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
haman da nas ubi ovaj pantelic, a ovdje nekima nije dovoljno dobar za nas 
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Ja sam ga gledao jesenas protiv nas na Tušnju, i tad nas je ubijao. Velika šteta što ga ne dovedosmo.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Samo nek u generalci nismo izgubili, a pravi fudbal počinje tek za 7 dana. Ne bih sad ništa posebno komentarisao, vidjet ćemo na šta će to ličiti 26.02.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Generalno sam nezadovoljan, dosta bezvoljno, Abid je danas nesto pozitivno pokazivao.
Kapetanovic korektan al mislim da nam ne smije bit prvi izbor, isto tako onaj drugi desni bek broj 11 za ono malo vremena pokazao kao neko ko ima potencijala, mislim da je to neki junior.
Od novajlija Hadzic nije nista pokazao, mada nismo ni imali neku igru naprijed dok je on bio u igri, uglavnom je bilo izbi-nabi, kad probamo nesto odigrat po zemlji uz grbav teren pokazu se svi tehnicki nedostaci i limitiranost ove ekipe.
Kapetanovic korektan al mislim da nam ne smije bit prvi izbor, isto tako onaj drugi desni bek broj 11 za ono malo vremena pokazao kao neko ko ima potencijala, mislim da je to neki junior.
Od novajlija Hadzic nije nista pokazao, mada nismo ni imali neku igru naprijed dok je on bio u igri, uglavnom je bilo izbi-nabi, kad probamo nesto odigrat po zemlji uz grbav teren pokazu se svi tehnicki nedostaci i limitiranost ove ekipe.
- Beduin
- Kontakt:
Al kakav teren Boze dragi, vise nike mi u rangu Bijafre. A kobajagi peofesionalma liga i igraci profesionalci.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- RollingPaper
- Kontakt:
Teren je Bogu plakat
broj 11 je bio Harun Hadzibeganovic,4-5puta su mu svi aplaudirali a ima samo 18 godinaklasik je napisao/la: ↑19 feb 2022, 15:31Generalno sam nezadovoljan, dosta bezvoljno, Abid je danas nesto pozitivno pokazivao.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Ako nas u nastavku sezone ceka ova igra od danas, opstanak je u pitanju, a da ne pricam da planovi o kupu ne dolaze u obzir. Od mladjih igraca, tj. zasticenog godista, Hadzibeganovic i Devedzic su pokazali da trebaju ispred svih ostalih imati prednost.
Jos se samo pitam, koliko Fedor ima jos prilika, pa da i on ide na klupu, zbog njega gubis jednog Dzenisa, Dragutinovic koji je prednji vezni, zbog njega na krilu igra, Veseli kakav god da je, realno je nase mozda i najbolje krilo, a skoro da nema minutazu
Jos se samo pitam, koliko Fedor ima jos prilika, pa da i on ide na klupu, zbog njega gubis jednog Dzenisa, Dragutinovic koji je prednji vezni, zbog njega na krilu igra, Veseli kakav god da je, realno je nase mozda i najbolje krilo, a skoro da nema minutazu
Volim tebe, više od sebe
-
Stabilizoni
- Kontakt:
Devedzic je dobro igrao kad je Radnik izveo svoje navalne igrače i dao priliku igracima s klupe. Njegovo postavljanje i kretanje nije dobro, a moze napredovati.antisisoja1919 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 17:17Ako nas u nastavku sezone ceka ova igra od danas, opstanak je u pitanju, a da ne pricam da planovi o kupu ne dolaze u obzir. Od mladjih igraca, tj. zasticenog godista, Hadzibeganovic i Devedzic su pokazali da trebaju ispred svih ostalih imati prednost.
Gledao sam samo prvo poluvrijeme, i par puta se bas zapitao, sta oni rade na pripremama i sto uopste idu.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Utakmica prava prvenstvena
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ne znam za vas, ali mene je stvarno vise sramota onog terena i onog stadiona. Pa ono je toliko patnja za gledati, a mogu misliti tek za igrati. Na stranu katastrofalna igra i postavka Zize, ono jucer je da se svako od nas zapita, jer ono je itekako sramota svih nas!
Uopste ne vidim svrhu igranja utakmice protiv ssh, dzaba pripreme i nama i njima...
Uopste ne vidim svrhu igranja utakmice protiv ssh, dzaba pripreme i nama i njima...
075
Jedan savjet na stvar koja je meni lićno zasmetala ove sezone, a već je vrijeme je da se misli na to za narednu sezonu ako planiraju promjenu. Kombinacija bijeli dres i crni šorc, loše izgleda naročito što se na ovaj dres dosta stvari moglo iskombinovati na bijeli šorc da to ne bude čisto crn i prazan. Doduše, uvijek je forsiran crni šorc i veoma teško su u dva navrata (2017/18 i 2019) pristali na bijeli. Dok je recimo klub sa fotke ispod odmah pristao na ideju i onda sam to lijepo ukomponovano sa samim dizajnom dresa. Možda na prvu ovako i ne toliko bitan detalj, ali u globalu bolje izgleda.
- Beduin
- Kontakt:
Mislis da oba dijela (dres i sorc) budu bijela sa nekim crvenim/crnim detaljima?NKMramor je napisao/la: ↑20 feb 2022, 17:47Jedan savjet na stvar koja je meni lićno zasmetala ove sezone, a već je vrijeme je da se misli na to za narednu sezonu ako planiraju promjenu. Kombinacija bijeli dres i crni šorc, loše izgleda naročito što se na ovaj dres dosta stvari moglo iskombinovati na bijeli šorc da to ne bude čisto crn i prazan. Doduše, uvijek je forsiran crni šorc i veoma teško su u dva navrata (2017/18 i 2019) pristali na bijeli. Dok je recimo klub sa fotke ispod odmah pristao na ideju i onda sam to lijepo ukomponovano sa samim dizajnom dresa. Možda na prvu ovako i ne toliko bitan detalj, ali u globalu bolje izgleda.![]()
Kao gostujuci ili treci set mozda i da, mada... znas nas, toliko puta se provlacila prica za neki retro stil, old school, pa neki moderni dizajn i nesto drugacije, a na kraju opet klasicno i jednolicno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa ne baš striktno na crvene/crne detalje, ove godine su ih izbjegli recimo i išlo se na zlatne, što je OK ispalo u globalu, ali u ovom slučaju konkretno se moglo ići na bijeli šorc koji bi sa zlatnim detaljima odgovarao samom dresu. A ovako sam primijetio da su recimo u Širokom igrali sa čisto crnim, što meni nekako ne izgleda prirodno. Opet se referiram na fotku u spoileru, oni su onako savjetovali da idem na te neke camo kombinacije, pa je ukomponovan dizajn dresa i šorca, čak i na domaćoj kombinaciji (spoiler ispod). Naša domaća kombinacija sa crnim šorcem je već prepoznatljiva i to ne treba dirati svakako, možda par detalja sitnih na šorc i to je to, ali ako je gostujuća bijela, onda bijeli šorc da odgovara dresu, jer se to najčešće može i napraviti, crn šorc tu zaobići u širokom luku definitivno ukoliko je moguće.Beduin je napisao/la: ↑20 feb 2022, 18:00Mislis da oba dijela (dres i sorc) budu bijela sa nekim crvenim/crnim detaljima?NKMramor je napisao/la: ↑20 feb 2022, 17:47Jedan savjet na stvar koja je meni lićno zasmetala ove sezone, a već je vrijeme je da se misli na to za narednu sezonu ako planiraju promjenu. Kombinacija bijeli dres i crni šorc, loše izgleda naročito što se na ovaj dres dosta stvari moglo iskombinovati na bijeli šorc da to ne bude čisto crn i prazan. Doduše, uvijek je forsiran crni šorc i veoma teško su u dva navrata (2017/18 i 2019) pristali na bijeli. Dok je recimo klub sa fotke ispod odmah pristao na ideju i onda sam to lijepo ukomponovano sa samim dizajnom dresa. Možda na prvu ovako i ne toliko bitan detalj, ali u globalu bolje izgleda.![]()
Kao gostujuci ili treci set mozda i da, mada... znas nas, toliko puta se provlacila prica za neki retro stil, old school, pa neki moderni dizajn i nesto drugacije, a na kraju opet klasicno i jednolicno.
Mi tradicionalno u gostima kombinujemo bijeli dres sa crnim šorcem. Ali slažem se da ne ide trenutno sa ovim bijelim koji ima zlatne elemente.
Što se tiče domaće kombinacije, tu bih ubacio bijeli šorc, sa crveno-crnim dresom. Milan često ima tu kombinaciju, valjda oni kao Italijani - kraljevi dizajna znaju šta je dobro...
Što se tiče domaće kombinacije, tu bih ubacio bijeli šorc, sa crveno-crnim dresom. Milan često ima tu kombinaciju, valjda oni kao Italijani - kraljevi dizajna znaju šta je dobro...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴