Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pričajte vi šta hoćete,ali FK Klis Buturović polje je najveći klub ikad',ustat' se i reći Klis Buturović polje. To je ljubav koja nadmašuje sve, ljubav prema zeleno bijeloj boji je neuništiva. Vamos Klis! Džaba puni stadioni,prodani dresovi,osvojene titule,uspjesi u Europi,Klis je Klis... Eto
Bravo Posucaci. Respekt sto ste polomili seljacine. Jedina zamjerka je sto nista pobijedili najmanji hercegovacki klub u PL.
-
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/velez-posu ... aci/419081
Da se ne lažemo ovo tebe boli , ono sto vi ne možete ni kad igrate derbi protiv velikana kao sto je Željo ili Velež . A i svakako dobit ćemo vas opet i za 10 igrača , ne treba nam jedan nikako .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/velez-posu ... aci/419081
Nije lako dušmanin bit ovakvom klubu , pogotovo kad ti isti dušmani ne mogu u derbi utakmicama uz pomoć friziranih podataka od saveza o gledaocima , ni približit se brojki . Ovo mogu samo Rodjeni , skidajte gaće dušmani.
Nije lako dušmanin bit ovakvom klubu , pogotovo kad ti isti dušmani ne mogu u derbi utakmicama uz pomoć friziranih podataka od saveza o gledaocima , ni približit se brojki . Ovo mogu samo Rodjeni , skidajte gaće dušmani.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Nije kako biti opalaopala... Muke su to, krv, znoj suze..pa tako zaredom trideset godina, pa ponovo krv, znoj, suze....Opalaopala izdrži.
-
- Kontakt:
Kako se lako nadju prozvani o friziranim podacima saveza , ne trebam imenovat . Lagano pogadja svaka riječ , kad prciju niko ne gleda .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Opala će s nama na čelu parade biti. Mi uzimamo šal veleža a on zrinjskog. Još će nas sponzorirati nevladine udruge. Bolje i to nego frustrirati se radi voljenog kluba.
-
- Kontakt:
Nemamo mi ništa sa gej udrugama , to prepuštamo vama ipak sad morate se cmariti ako hoćete nešto da se uradi na stadionu . Imaš moju podršku 
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Ne brini se majstore, osladiće ti se.. Pa pobogu nakon proteklih trideset godina patnje što god ti se desi uživaćeš. Još pare od vladinih i nevladinih institucija, promijenićeš se ti za pet sekundi. Znaš i sam ne trebamo ti to ponavljati.opalaopala je napisao/la: ↑19 feb 2022, 16:51Nemamo mi ništa sa gej udrugama , to prepuštamo vama ipak sad morate se cmariti ako hoćete nešto da se uradi na stadionu . Imaš moju podršku![]()
-
- Kontakt:
To vjerovatno pricate iz vašeg iskustva , i prije novog geja ste imali gejeva tipa M.B. . Navikli ste da se cmarite , kad vam se osladjalo samo se derite onda . Oficijalni sponzor Vaselline . Samo u glavi pare i nevladine organizacije , i guzicu ste prodali o obrazu i da ne govorimo to ste davno .miki651 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 16:56Ne brini se majstore, osladiće ti se.. Pa pobogu nakon proteklih trideset godina patnje što god ti se desi uživaćeš. Još pare od vladinih i nevladinih institucija, promijenićeš se ti za pet sekundi. Znaš i sam ne trebamo ti to ponavljati.opalaopala je napisao/la: ↑19 feb 2022, 16:51Nemamo mi ništa sa gej udrugama , to prepuštamo vama ipak sad morate se cmariti ako hoćete nešto da se uradi na stadionu . Imaš moju podršku![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Idemo zajedno opalaopala, ruku pod ruku na paradu. Nek pričaju što hoće ti si naš do kraja.
-
- Kontakt:
Guzicu ste prodali radi para , o obrazu da i ne govorimo .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- Antipolitika3
- Kontakt:
Jel bio kakav trofej na knauf areni?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Ooo ko o čemu kur.hva o poštenju , i Medjugorci o Areni . A imaju najgori stadion u ligi , šteta onakvog B.B. sad je postao samo ruglo uzurpirano , godišnje se ulozi tri kante jupola . I onda oni krenu govorit o Areni , a pod B.B. stanuje i sida i tifus . Boze sačuvaj , da ih ovako pogadja gradnja Arene i pune tribine , nebi vjerovao . Hajde sad će liga pa biće friziranih podataka nek misle da ih neko prati . Razumijem da ti je ovo trn u oku , al izdrži dok se ne ugasite pa se vratite ponovo jedinom klubu u Mostaru
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Sve neke arene u pm
od mushijine pa ovamo do hasiceve 
Arena, ni manje ni vise, kompenzujemo nesto sa tim "arena"?!

Arena, ni manje ni vise, kompenzujemo nesto sa tim "arena"?!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Igrat cemo, igrat cemo. To vas i jede, danas utakmica se igra a bageri ne staju, priprema se za četvrtu tribinu..

Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Kod nekoga 2k navijaca na prijateljskoj, kod nekoga ni 1k na zvanicnoj, moraju delegati povecavat broj 

-
- Kontakt:
To njih boli , uz frizirane podatke ne mogu dokučiti ovakvu gledanost . A realno ko bi ih gledo , vidiš da su i oni digli rukeMostarwolf1981 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 17:55Kod nekoga 2k navijaca na prijateljskoj, kod nekoga ni 1k na zvanicnoj, moraju delegati povecavat broj![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
tersnakvadrat je napisao/la: ↑18 feb 2022, 23:09Dzaba sto titula, dzaba sve... naspram Veleza svi ste misevi. Ustati kad izgovarate sveto ime.
opalaopala je napisao/la: ↑19 feb 2022, 16:35Da se ne lažemo ovo tebe boli , ono sto vi ne možete ni kad igrate derbi protiv velikana kao sto je Željo ili Velež .
fudbalfudbal je napisao/la: ↑19 feb 2022, 17:47Igrat cemo, igrat cemo. To vas i jede, danas utakmica se igra a bageri ne staju, priprema se za četvrtu tribinu..![]()
I onda se pitaju sto im se svi smiju, zasto su predmet sprdnje i maskote ovog foruma.opalaopala je napisao/la: ↑19 feb 2022, 17:56To njih boli , uz frizirane podatke ne mogu dokučiti ovakvu gledanost . A realno ko bi ih gledo , vidiš da su i oni digli ruke