English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ćuj penal 
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Hahahah pa ja se ovde raspravljao o Ramsdaleu i penalu protiv Palasa ili Brajtona sedam dana. Šta očekuješ? Da kažem da je ovo penal a nije vidjelo penala?
Arsenal nije pokraden danas i mora dobiti Brentforda kako god.
Svi kažu nije penal, samo vi kažete da je penal. Svi glupi, vi pametni. Vaša logika.
Arsenal nije pokraden danas i mora dobiti Brentforda kako god.
Svi kažu nije penal, samo vi kažete da je penal. Svi glupi, vi pametni. Vaša logika.
41:34
Jest propao teren na Anfildu ,bas ruzno djeluje na ovoj razini fudbala ovako los travnjak.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kako igraju protiv Palacea i znajuci da ce doci do zavrsnice LP nije nemoguce.
Mane 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Hahahahah ti se ne moraš truditi majstore. Dovoljno je ovo.gigglessmoke je napisao/la: ↑19 feb 2022, 17:19‘Supporting arm’ je ruka ispod tijela kojom se dočekuje na tlo. Ovdje lopta udara u ruku iznad tijela koja je povećala dimenzije tijela za 300%.
Ako već hoćeš biti pametan, potrudi se. Ovako se prosipaš.
I šta kažeš? Jel baš 300%? Prestani se blamirati i malo češće gledaj utakmice.
Nekada je ovaj Pulisic i obecavao...
Prodati sto prije dok je zdrav.
Prodati sto prije dok je zdrav.
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Nego čitanku ‘google translate’ u ruke pa googlaj ‘supporting arm’. Nije teško. Ajd ajd. Daj malo truda majka mu stara.BenWhite je napisao/la: ↑19 feb 2022, 17:21Hahahahah ti se ne moraš truditi majstore. Dovoljno je ovo.gigglessmoke je napisao/la: ↑19 feb 2022, 17:19‘Supporting arm’ je ruka ispod tijela kojom se dočekuje na tlo. Ovdje lopta udara u ruku iznad tijela koja je povećala dimenzije tijela za 300%.
Taman sam krenuo 'sovat kako je sebičan 
Kakva dva gola Liverpoola.Kakve majstorije 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
150 gol za Liverpool.
One season wonder
Al kakav efekt Thiago ima na igru, diže mi se kad on doda loptu.
One season wonder
Al kakav efekt Thiago ima na igru, diže mi se kad on doda loptu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jbga, nisam ti je kriv što ne znaš pravila. Ako ti mogu pomoći, tu sam. 3 kornera, penal hahhahahagigglessmoke je napisao/la: ↑19 feb 2022, 17:23Nego čitanku ‘google translate’ u ruke pa googlaj ‘supporting arm’. Nije teško. Ajd ajd. Daj malo truda majka mu stara.BenWhite je napisao/la: ↑19 feb 2022, 17:21Hahahahah ti se ne moraš truditi majstore. Dovoljno je ovo.gigglessmoke je napisao/la: ↑19 feb 2022, 17:19
‘Supporting arm’ je ruka ispod tijela kojom se dočekuje na tlo. Ovdje lopta udara u ruku iznad tijela koja je povećala dimenzije tijela za 300%.
Ma Thiago je klasa, ko ne vidi kakav ovaj lik ima uticaj na igru onda ga ****. Da tebe Chapmane.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Mane, Alisson i Salah 
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 19 feb 2022, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Strasan povratak Liverpoola.
U nekoj drugoj ligi bi bili prvi. 100%
U nekoj drugoj ligi bi bili prvi. 100%
4-IN-A-ROW
Chelsea bi trebao razmisliti o opciji da imaju 2 trenera. Tuchel u LP, a dovesti nekoga drugog za lige. 
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Kakva golčina.
IQ.
- wadethegreat
- Kontakt:
Tuchel je najmanji problem. Igra do gola je tu ali napad je ocajan.
Odličan mladi trener,
samo što bi trebao recimo početi iz FL1. O PL fudbalu iz trenerskog ugla ne zna ništa. Siguran sam da je Rooney bolji trener od njega.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.