RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ko i ne moze na utakmicu, bar zbog ove akcije neka kupi kartu.
Karte se mogu i online kupiti da znate. Ko ne misli ići red je da se pomogne momku.tersnakvadrat je napisao/la: ↑17 feb 2022, 13:45Ko i ne moze na utakmicu, bar zbog ove akcije neka kupi kartu.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Svi sutra na utakmicu !
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- OldFashioned
- Kontakt:
Mrzim ovu pjesmu, ne pjesmu kao pjesmu nego zato što nas treba jedno 6000 i to svi da pjevamo da bi zvučala kako treba!
Svi na stadion!!
Svi na stadion!!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
Grbavica, špica do stadiona, dva voza, isto gostovanje neko, ekipa beton..Coleraine… kakva je drama bila uz ovu pjesmu na pravcu do stadionaOldFashioned je napisao/la: ↑19 feb 2022, 00:05Mrzim ovu pjesmu, ne pjesmu kao pjesmu nego zato što nas treba jedno 6000 i to svi da pjevamo da bi zvučala kako treba!
Svi na stadion!!

Pi.zda ko izda!
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Otkad nisam bio na utakmici, tačno sam se zaželio da mi grlo strada od silnog deranja i pjevanja

Mostar u srcu, Velež do groba
-
- Kontakt:
Fin dan danas ne vidim razloga sto ne bi napunili stadion dali momcima podrsku pomogli drugu sa tribine,Zato SVI NA STADION!! Kupite raju da damo podrsku dalje rodjenima za borbu za europu 

Zar treba ikakav poziv na utakmicu.
Idemo napokon gledati našeg Veleža i pomoći našem crvenom bratu!
Idemo napokon gledati našeg Veleža i pomoći našem crvenom bratu!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Uživo sa arene, atmosfera i posjeta kao da je zvanična utakmica PL
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Salcin, Dejanovic i Dzankovic su zalutali u fudbal...
Salcin igrao kao neka sisa, razumijem ja da je sklon povredama i da se čuva, ali kad sam vidio da izbjegava da udari loptu glavom....THOMASSHELBY je napisao/la: ↑19 feb 2022, 17:02Salcin, Dejanovic i Dzankovic su zalutali u fudbal...
Dejanović silom prilika igra, ali nije za prvu ligu, slabo se orijentise u prostoru, često je pogubljen...
Mislim da Brando treba igrati ispred Zaimovica, on je za klupe..... Ćosić danas ispod nivoa.
- OldFashioned
- Kontakt:
Feđa je zaslužio ozbiljnije igrače.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
carpfish je napisao/la: ↑19 feb 2022, 17:34Salcin igrao kao neka sisa, razumijem ja da je sklon povredama i da se čuva, ali kad sam vidio da izbjegava da udari loptu glavom....THOMASSHELBY je napisao/la: ↑19 feb 2022, 17:02Salcin, Dejanovic i Dzankovic su zalutali u fudbal...
Dejanović silom prilika igra, ali nije za prvu ligu, slabo se orijentise u prostoru, često je pogubljen...
Mislim da Brando treba igrati ispred Zaimovica, on je za klupe..... Ćosić danas ispod nivoa.
Meho je ispod nivoa samo zato jer je Dejanovic na njegovoj strani, pomocno smetalo
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Meho je svakako ispod nivoa, danas vrijedan pomena jedino Bajric kao i ogromni broj navijaca 

-
- Kontakt:
Sjeca li se iko nekog udarca prema golu, makar i loseg, upucenog od Dejanovica ili Dzankovica u dosadašnjem djelu sezone
-
- Kontakt:
Ma mi moramo 3-5-2 igrati s Isicem, Bajricem i Zeljkovicem, bar dok se ne oporavi Radovic da moze igrati umjesto Tareta.
Salcin je korisniji kao wingback, Meho je korisniji kao wingback, sredina je zivnula kad smo presli u tu formaciju i naravno , Zajmovic na klupu a Brandao/Peco s Haskicem u vrh napada da presing bude bolji
Bajric i Salcin bi u tom slucaju bili u21
Salcin je korisniji kao wingback, Meho je korisniji kao wingback, sredina je zivnula kad smo presli u tu formaciju i naravno , Zajmovic na klupu a Brandao/Peco s Haskicem u vrh napada da presing bude bolji
Bajric i Salcin bi u tom slucaju bili u21
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Današnja utakmica je dobro došla, da se spustimo na zemlju. Bolje i danas nego u petak.
Bekovi su totalno zakazali i tu bi našao glavni razlog loše utakmice.
Nadam se da je sve u redu sa Radovićem, jer bi to bio veliki hendikep.
Bajrić je bio odličan. Brine me što je on uigran u novoj formaciji, jer nisam siguran da ćemo na Želju sa ovom formacijom.
Bekovi su totalno zakazali i tu bi našao glavni razlog loše utakmice.
Nadam se da je sve u redu sa Radovićem, jer bi to bio veliki hendikep.
Bajrić je bio odličan. Brine me što je on uigran u novoj formaciji, jer nisam siguran da ćemo na Želju sa ovom formacijom.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Izvedba danas za ozbiljne revizije
Top na terenu danas - Radovac, Bogdanović, Bajrić
Ostali svi totalno sivilo, a osobito Dejanović i Zeljković
Dejanović igra ko neko krilo a ja koji sam na tribini bio uz teren sam njega više vidjeo u sredini nego krilu. Zeljković bezidejan, samo do Jovicica/Bogdanovića pa šta bude.
Čosić ko Mujezinović nekada - driblinzi bez poente, Salčin pogubljen skroz, Haskić bez konkretnog išta danas.
Brz oporavak Radoviću i Jovičiću i nadam se iskreno da je Feđa iz ovog izvukao neke pouke
Top na terenu danas - Radovac, Bogdanović, Bajrić
Ostali svi totalno sivilo, a osobito Dejanović i Zeljković
Dejanović igra ko neko krilo a ja koji sam na tribini bio uz teren sam njega više vidjeo u sredini nego krilu. Zeljković bezidejan, samo do Jovicica/Bogdanovića pa šta bude.
Čosić ko Mujezinović nekada - driblinzi bez poente, Salčin pogubljen skroz, Haskić bez konkretnog išta danas.
Brz oporavak Radoviću i Jovičiću i nadam se iskreno da je Feđa iz ovog izvukao neke pouke
-
- Kontakt:
Niko da spomene andjusica meni vrijedan spomena danas trka zalaganje sve na nivou danas, na dejanovica ne mozemo ravunati na ozbiljno krilo
-
- Kontakt:
Andjusic je realno prerano izvađen, ali je zato Meho trebao do 75. ostati na terenuMostarac45 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 18:57Niko da spomene andjusica meni vrijedan spomena danas trka zalaganje sve na nivou danas, na dejanovica ne mozemo ravunati na ozbiljno krilo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.