Ne loše za početak
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Celzi i Siti su imali transfera koji bi bilo koji drugi klub ukopali finanansijski za sva vremena, a kod njih se ni ne spominje
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sad su ih naljutili, 5:1 do kraja
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Onaj Son ih redovno maltretira na istu foru 
Blento idući zabija
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Dobro je, lakse će otkup biti aktiviran.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ruben one season wonder.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
5 godina ih na isti fazon uzimaju ili otkidaju bodove
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Bolje njega da su doveli nego Grealisha, bar bi se antidota kutarisali
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Strpat ce im 3 komada Kulu 
- Romagnoli13
- Kontakt:
U ovom Cityu formacija je samo formalnost na papiru. Svi osim stopera igraju razne pozicije tokom meča.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma okrenuce ovo City, kokoši su previše u defanzivi za izdržati 90 minuta.
Hvala Bogu pa ne moramo vise igrati protiv Sitija
Ubi City al sad ce drugi primiti
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Da je bilo koja druga ekipa na planeti uz ovo stanje na terenu preokret bi bio rutinski. Al ovi nafakaši već 4 5 godina kontra Citya preživljavaju bukvalno nemoguće stvari... prečke, stative, ziceri, penali... svaku utakmicu umjesto da prime petardu zabiju iz kontre i dobiju il otkinu bod. Nevjerovatno nešto, svaki put isto
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa onda u LP ja mislim 10 tekmi 8 1 1 omejr citya, povjeda spursa 1:0 u prvoj utakmici u kojoj agueru fuli penalbodi123 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 19:00Da je bilo koja druga ekipa na planeti uz ovo stanje na terenu preokret bi bio rutinski. Al ovi nafakaši već 4 5 godina kontra Citya preživljavaju bukvalno nemoguće stvari... prečke, stative, ziceri, penali... svaku utakmicu umjesto da prime petardu zabiju iz kontre i dobiju il otkinu bod. Nevjerovatno nešto, svaki put isto![]()
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Jos nismo odgledo utakmicu Spursa, a da Lloris nije kiksno
Joj glupog gola ali nerealno kako lako i brzo nabiju protivnika do njihovog gola
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Da, tad je sve počelo. Godinama poslije u ligi bilo je utakmica sa 30 35 šuteva Citya, ovi jedan i ne izgube na krajuVictor je napisao/la: ↑19 feb 2022, 19:03Pa onda u LP ja mislim 10 tekmi 8 1 1 omejr citya, povjeda spursa 1:0 u prvoj utakmici u kojoj agueru fuli penalbodi123 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 19:00Da je bilo koja druga ekipa na planeti uz ovo stanje na terenu preokret bi bio rutinski. Al ovi nafakaši već 4 5 godina kontra Citya preživljavaju bukvalno nemoguće stvari... prečke, stative, ziceri, penali... svaku utakmicu umjesto da prime petardu zabiju iz kontre i dobiju il otkinu bod. Nevjerovatno nešto, svaki put isto![]()
![]()
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.