Ma ne mora biti ni mlađi, da je bar samo zdraviji
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Treba od Harveya novog Thiaga napravit, nije on za krila.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Barcina je to skola ipak, tesko..
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma ne znam nesto mi je izgubljen izmedju pozicija, bas me zanima kakav ce igrac postati.
Ubacit ćemo nešto, samo mislim da će biti opcionalno. Nekad niko ne zasluži, a nekad zasluže njih dvojica (tipa Henderson i Firmino protiv Burnleya).
Sad, kad bi kako Tottenham šta mogao učiniti, da dođemo na -6 sa tekmom manje. Ufff.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Fino je vjerovati u Kulusevskog i Bentancura.

Njih dvojica će odigrati jednu brilijantnu tekmu ove sezone, zašto ta tekma ne bi bila baš večeras?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Everton naredne dvije utakmice Tottenham i City 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Više bi se u onaj Norwich maloprije uzdao na Etihadu nego na ove panjeve.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ma vala u Norwich protiv Citya se ne bih uzdao ni da igraju 1000 utakmica a da moraju pobijediti jednu, redovno im skinu gace isto kao Burnley a protiv nas se bore do krvi.
haha
Za City gledajuci raspored do kraja sezone i medjusobne duele protiv ovih ekipa ce imat sigurno 8 pobjeda.
United,wolves i west ham su ekipe koje im mogu otkinut bodove. Evo npr osvoje 5 od max 9 bodova, ovo nas dovedi do zakljucka da ta tekma protiv citya bas odluci prvaka, naravno s uvjetom da dobijemo sve do te utakmice s cityem
Oni daleko laksi raspored imaju
i lopta je okrugla naravno 
United,wolves i west ham su ekipe koje im mogu otkinut bodove. Evo npr osvoje 5 od max 9 bodova, ovo nas dovedi do zakljucka da ta tekma protiv citya bas odluci prvaka, naravno s uvjetom da dobijemo sve do te utakmice s cityem
Oni daleko laksi raspored imaju
IDEMOOOOOOOOOOOO KOLUSEVSKIIII OPROSTIIIIIIIIIIIIIIIII
SAD SE LEEDS MORA DOBITI
ALL OR NOTHING BABY, ALL OR FUCKING NOTHING
SAD SE LEEDS MORA DOBITI
ALL OR NOTHING BABY, ALL OR FUCKING NOTHING
Dobro je sto ima nade za titulu i dalje. Nisam se baš nadao da cemo ovako brzo ovo stići, ali samo da se nastavi pobjeđivati.
Sto je najvaznije liga ce mi sada biti mnogo zanimljivija za gledati, barem do tog direktnog okrsaja sa Cityem 
Mene već nervoza hvata pred Leeds, igrači se moraju trznuti i ovih 13 preostalih utakmica odigrati u transu.
Leeds (H)
West Ham (H)
Brighton (A)
Arsenal (A)
United (H)
Watford (H)
City (A)
Villa (A)
Everton (H)
Newcastle (A)
Spurs (H)
Soton (A)
Wolves (H)
Jyebeno.
Leeds (H)
West Ham (H)
Brighton (A)
Arsenal (A)
United (H)
Watford (H)
City (A)
Villa (A)
Everton (H)
Newcastle (A)
Spurs (H)
Soton (A)
Wolves (H)
Jyebeno.
Arsenal u gostima me brine koliko i City, bas su digli formu ove godine. Ako nista opet je drugacije igrati Cityu s psiholoskim pritiskom da smo 3 boda iza nego da imaju 12 luksuznih.
Ja bi radije LP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.