AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

OldFashioned
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la OldFashioned » 19 feb 2022, 22:50

Počeo pripremati tekmu dok je trajala a ne kad je za to bilo vrijeme.
Ovo je pristup ravan tome da ih se novčano kazni. Trenera pogotovo.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 19 feb 2022, 22:52

Ja se ovdje nerviram a oni naočigled svih prodaju utakmicu Salernitani. Znači igrač ima loptu u nogama, suigrač je 2 metra od njega sam a ovaj šuta loptu u aut. I ono od Rebića. Vjerovatno se naljutio na golmana Salernitane što nije uhvatio onu loptu pa je poslije toga svaku šutao u gol aut.

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 19 feb 2022, 22:54

muxa je napisao/la:
19 feb 2022, 22:43
Jbt, Leao dominirao u prethodnim utakmicama, ovu loš, kao i ostatak ekipe i odmah je konj. Ohladite malo ljudi. Za ovo večeras ne treba nikog pojedinačno prozivati jer niko ne može dobiti prolaznu ocjenu.
Za ono što su prikazali i bod je velik.
Drug jel ti gledas ili pratis samo info o golovima? Lik nesto odigrao 15-20 minuta ionda se klacka ramenima i leluja terenom ko suhi list.
Dobro ekipa kolektivno podbacila, ali uzrok za to je uvijek isti volja i pristup uvijek istih igraca.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 19 feb 2022, 22:54

celikmilan je napisao/la:
19 feb 2022, 22:52
Ja se ovdje nerviram a oni naočigled svih prodaju utakmicu Salernitani. Znači igrač ima loptu u nogama, suigrač je 2 metra od njega sam a ovaj šuta loptu u aut.
Kapiten nas je navikao na ovakve stvari. Kessie ga gleda, je li normalan. Kao da ovaj te stvari ne radi već godinama.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 feb 2022, 22:55

Bod protiv Spezie i Salernitane :urnebes:

Al' stvarno kod ovih pojedinih igrača, poput npr. Diaza uopšte nema sredine, ili je najgori ili najbolji. Problem je što je večeras većina takva bila, jedna od onih utakmica gdje od starta znaš da ćeš kiksnuti.

Iritantno je gledati kako nam bar 85% napada počinje sa lijeve strane, nije ni čudo kad Leao ne može ništa uraditi kad je čitava odbrana fokusirana na tu stranu. U onih 15% napada koje dolaze sa desne strane, ili je izgube ili vrate nazad ili loše ubace u šesnaeterac.
Gledam ovog Salamandera, pa je li moguće da taj nikad ne zna fino dići loptu i ubaciti već svaki božji put pogodi prvog defanzivca. :damn:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 19 feb 2022, 22:59

Piolijev poraz, kada ti komplet ekipa izgleda kao Serie C - onda je do trenera. Svi redom užasni, Rebić pored gola, i Romagnoli pored čišćenja s linije, ti zgade fudbal. Sve u svemu realan rezultat, Giroud sam s golmanom pa opet ne zna spremiti u gol, y.e.b.i.g.a. Majk plivao kao nikada, ovakva utakmica se desi jednom u tri godine, pošteno mi usraš# vikend

:puke:

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 19 feb 2022, 23:03

rope11 je napisao/la:
19 feb 2022, 22:55
Bod protiv Spezie i Salernitane :urnebes:

Al' stvarno kod ovih pojedinih igrača, poput npr. Diaza uopšte nema sredine, ili je najgori ili najbolji. Problem je što je večeras većina takva bila, jedna od onih utakmica gdje od starta znaš da ćeš kiksnuti.

Iritantno je gledati kako nam bar 85% napada počinje sa lijeve strane, nije ni čudo kad Leao ne može ništa uraditi kad je čitava odbrana fokusirana na tu stranu. U onih 15% napada koje dolaze sa desne strane, ili je izgube ili vrate nazad ili loše ubace u šesnaeterac.
Gledam ovog Salamandera, pa je li moguće da taj nikad ne zna fino dići loptu i ubaciti već svaki božji put pogodi prvog defanzivca. :damn:
100 pokusaja i nista , njihov bek jednu podigao ko Cafu i odmah ceger.
Danas se ne moze igrati ako svih 10 igraca ne trci. Ribery popucao po savovima od trke ali to je ta klasa. Kod igraci od 20godina pretrce 2-3 kilometra, a ostatak setaju
Mi skoro svaku tekmu igramo za igracem ili dva.manje.

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 19 feb 2022, 23:04

Kad Diaz igra Milan pobjedjuje glat, kad je Diaz indisponiran dobijas ovakvu tekmu, to je vec ustaljena praksa...sto je to tako, vrlo jednostavno ( ranije sam pisao ) 3 igraca znaju lopte igrati ( Diaz, Ibra, Tonali ) i dva poznaju nogomet ( Leao i Theo ) OSTALI SU MRTVI PARMACI svidjali se to kome ili ne...Ibre nema, Diaz podbacio, Leao indisponiran, Sandro pogubljen, jedini Theo sto je nesto pokusavao ( asist.fudbalski IQ 150 )... ostalo nula, ogromna nula....

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 19 feb 2022, 23:07

memaga je napisao/la:
19 feb 2022, 23:04
Kad Diaz igra Milan pobjedjuje glat, kad je Diaz indisponiran dobijas ovakvu tekmu, to je vec ustaljena praksa...sto je to tako, vrlo jednostavno ( ranije sam pisao ) 3 igraca znaju lopte igrati ( Diaz, Ibra, Tonali ) i dva poznaju nogomet ( Leao i Theo ) OSTALI SU MRTVI PARMACI svidjali se to kome ili ne...Ibre nema, Diaz podbacio, Leao indisponiran, Sandro pogubljen, jedini Theo sto je nesto pokusavao ( asist.fudbalski IQ 150 )... ostalo nula, ogromna nula....
A Benaser, nemoj zezati,momcina zna lopte.
Ova 9ka Bonacoli nije los igrac. Ima slifa.

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 20 feb 2022, 11:16

Fakat se ne mogu oteti utisku od sinoc i protiv spezije...ovdje nesto smrdi, nudi se titula dvije godine za redom, ko na tacni, a oni ne koriste ( da u ovakvim utakmicama nemaju jednog ili dva igraca da ovo prelome ) ....moje misljenje ili su parmaci i mentoli u glavu kao sto ja mislim, ili igraju za mafiju, kladionicu ili savez...treca opcija ne postoji..

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 20 feb 2022, 11:47

Također, meni je isto utakmica sumnjiva, nemoguće je da ekipa onako odigra amaterski. Ne treba spominjati sva četri postignuta gola, naš prvi gdje se odbrana faktički sklonila i Messias zabija. One greške Mikea su isto amaterske, indolentnost igrača, sve mi je ono nekako nelogično.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 20 feb 2022, 14:14

Atalanta ostaje na -12 i to je dobra stvar. Inter večeras ili dobija glatko ili će Sassuolo odigrati opet neku ludu utakmicu i dobiti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 feb 2022, 14:19

Ako nista, Atalanti smo dodatno bod pobjegli uz utakmicu manje do kraja prvenstva. 😁
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 feb 2022, 15:03

A trebalo im se pobjeći 14 bodova. Ili 17 da se dobila Spezia. A da su i babi muda. 🙄

I sad su u dobroj poziciji jer nije puno ostalo do kraja, ali zbog prošle sezone me strah onih crnih rupa u formi i lošeg razdoblja, gdje je dovoljno uvezati 2-3 kiksa da sebi zagorčaš život. Umjesto da na ovim malim utakmicama osvajaš bodove i nabijaš veliku bodovnu razliku, ti ostavljaš tračak nade drugim klubovima.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 20 feb 2022, 15:25

Sjećam se prije 15ak godina kad je Milan bio vjerovatno najjača ekipa na planeti, pa je bilo ovakvih utakmica. To je fudbal. Da uvijek pobjeđuju jači i bogatiji, ne bi ni bilo zanimljivo. Neće me začuditi da ova ista ekipa sljedeći meč protiv ekipe svog ranga, izgubi 3-0. A sinoć su protiv Milana dali 150% od sebe. Zato i volimo ovu igru.

Sljedeći meč je već u petak. Na san siru protiv solidnog Udinesea, s kojim Milan uvijek igra tvrde utakmice. Ali će im meč od sinoć biti lekcija da nema lahkih bodova u zadnjoj trećini sezone. Dobili su Inter, Lazio pa Doriu, sinoć remi, ako dobiju Udinese, to je skoro pa savršen mjesec.

LPa je skoro pa sigurna, to je najvažnije. A treba igrati i za skudeto sve dok je matematički moguće.

Forza Milan!
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 20 feb 2022, 16:04

Tanko je ovo, čovjek se bezveze nervira, dobiješ prvoplasiranog u derbiju, razbiješ Lazio i onda kiksaš protiv posljednjeplasiranog na tabeli, stvarno frustrirajuće.

Na stranu ta neka borba za Scudetto, ne znači ovaj kiks kraj u tom smislu, ima još 12 utakmica biće tu kikseva od strane svih klubova, ali eto nemoguće je ne nervirati se da si uzeo jedan bod protiv Salernitane i Spezije.

Sa druge strane, Liga prvaka kao primarni cilj je još uvijek nije upitna u bilo kojem smislu a nadam se da neće ni biti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

admirrx
Kontakt:

Post Postao/la admirrx » 20 feb 2022, 17:17

Zainteresovani smo za Rominog igraca Jordan Veretout-a

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 20 feb 2022, 18:15

On bi bio zamjena za Bakayoka u kojeg više niko ne vjeruje očito.Kao što će trebati zamjena i ta B. Tourea.

Bit će to prometno ljeto za Milan.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 20 feb 2022, 18:16

Najgore od svega sto me ne bi cudilo.da Inter ili odigra remi ili izgubi danas,a mi nismo dobili zadnju ekipu.

Imam osjecaj da bi Napoli mogao najvise profitirati ovo kolo.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 20 feb 2022, 18:18

Napoli u najboljem slučaju može imati isto bodova ko i Milan. A kakvog su oni mentaliteta i to je upitno.

Svako zna da je Sassuolo "ubica" velikih timova, ali tek je 20ak minuta iza nas, može ovo Inter okrenuti.

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.