moj nick :pjuventus 0244 je napisao/la:Ja sam radio treba nešto ispraviti, slobodno recite?samir_tm87 je napisao/la:ko je radio tabele 87***
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- samir_tm87
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Corav... jesi tu da bacimo sad? Nisam mogao prije? imas neki msn da se dogovorimo?fahrenheit je napisao/la:jesil' coravAnderson8 je napisao/la:2XAnderson8 je napisao/la:Fahrenheit kad cemo mi odigrat?!?, pa odgovorio sam ti vec prije...
ajde sad 2X
Glory Glory Man United!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Hoće li biti mjesta u ligi uskoro? 
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
U Grupi 3 bi bilo mjesta. Trasimaco je napustio ligu, znaci ima jedno mjesto slobodnoSexmachineboy je napisao/la:Hoće li biti mjesta u ligi uskoro?
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ja sam zainteresovan. Bit ću sigurno aktivan.B0SANAC je napisao/la:U Grupi 3 bi bilo mjesta. Trasimaco je napustio ligu, znaci ima jedno mjesto slobodnoSexmachineboy je napisao/la:Hoće li biti mjesta u ligi uskoro?
Valjda se može nešto srediti...
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Tu se obrati Donnie-u, Samo FKS ili Emir_ZenicaSexmachineboy je napisao/la:Ja sam zainteresovan. Bit ću sigurno aktivan.B0SANAC je napisao/la:U Grupi 3 bi bilo mjesta. Trasimaco je napustio ligu, znaci ima jedno mjesto slobodnoSexmachineboy je napisao/la:Hoće li biti mjesta u ligi uskoro?![]()
Ma ovdje mozes bit aktivan cijeli dan a ne uspjeti dogovoriti utakmicu sa protivnikom. Toliko je neozbiljno da jedna osoba koja koristi internet nema neki kontakt info, msn, skype ... Neopisivo! Sta ja trebam cijeli dan klik na refresh na forumu ne bil se dog sa nekim za ligu? Tesko tesko i krajnje neozbiljnoSexmachineboy je napisao/la:Ja sam zainteresovan. Bit ću sigurno aktivan.B0SANAC je napisao/la:U Grupi 3 bi bilo mjesta. Trasimaco je napustio ligu, znaci ima jedno mjesto slobodnoSexmachineboy je napisao/la:Hoće li biti mjesta u ligi uskoro?![]()
Glory Glory Man United!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Valjda će neko od njih pročitati ovo.. 
- Donnie Darko
- Kontakt:
besiktas i benfica su slobodni.Sexmachineboy je napisao/la:Hoće li biti mjesta u ligi uskoro?
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 01 feb 2011, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Liga mi se ne igra samo radi SUDIJA !
Pa to je nevjerovatno sta oni meni rade,2-3 utakmice (mozda cak i vise) sam izgubio upravo radi SUDIJA i PENALA ! Uklizem na loptu igrac i ne padne on svira penal,a sto je najzalosnije igrac je izvan sesnesterca,a dok sam ja u napadu mene obori u sesnestercu,naravno nije penal
P.S Mozes igrati,a sto se tice msn-ova i ostalog,ja sam to davno govorio,ali niko ne daje,posalji poruku s kim igras i ako ti odgovori igras,ako ne 3:0 je za tebe
Mozes igrati ima mjesta ubacit cemo te mjesto Trasimaca,od sutra mozes igrati
A ovo nije forum za igrice,tako da i ne mozemo biti toliko ozbiljni
Pa to je nevjerovatno sta oni meni rade,2-3 utakmice (mozda cak i vise) sam izgubio upravo radi SUDIJA i PENALA ! Uklizem na loptu igrac i ne padne on svira penal,a sto je najzalosnije igrac je izvan sesnesterca,a dok sam ja u napadu mene obori u sesnestercu,naravno nije penal
P.S Mozes igrati,a sto se tice msn-ova i ostalog,ja sam to davno govorio,ali niko ne daje,posalji poruku s kim igras i ako ti odgovori igras,ako ne 3:0 je za tebe
A ovo nije forum za igrice,tako da i ne mozemo biti toliko ozbiljni
A C A B !
- majestic24
- Kontakt:
DD kad cemo ja i ti utakmicu 8 kola da odigramo. Pase li ti veceras od 12 do 1..tamam dok cekamo NBA
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Mogu ja igrati sa njima?Donnie Darko je napisao/la:besiktas i benfica su slobodni.Sexmachineboy je napisao/la:Hoće li biti mjesta u ligi uskoro?
-
jasko_juve
- Kontakt:
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Donnie Darko
- Kontakt:
nemogu veceras, vec sad mi se oci sklapadjumajestic24 je napisao/la:DD kad cemo ja i ti utakmicu 8 kola da odigramo. Pase li ti veceras od 12 do 1..tamam dok cekamo NBA
mozes birat sto se mene tice.Sexmachineboy je napisao/la:Mogu ja igrati sa njima?Donnie Darko je napisao/la:besiktas i benfica su slobodni.Sexmachineboy je napisao/la:Hoće li biti mjesta u ligi uskoro?
inace, mislim da mene nije tesko naci i dogovoriti se za termin. jedino sam imao problema sa zadnjim kolom radi neta.
Za dva dana stize novi net, jos brzi

Nema sanse da bude lag-alo
Download Speed: 15.360 kbit/s
Uplolad Speed: 1.536 kbit/s
Nema sanse da bude lag-alo
Download Speed: 15.360 kbit/s
Uplolad Speed: 1.536 kbit/s
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Eto može meni Benfica..
- Donnie Darko
- Kontakt:
dobio si benficu
iako je po meni besiktas dosta jaci.
iako je po meni besiktas dosta jaci.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
@juventus 0244 ima strava brz net,ja mislio on brzinu na pesu nastimao,ja nisam vjerovao koliko je brza igra bila
i u prvom i u drugom poluvremenu
GOTIVA IGRATI ! 
A C A B !
Meni je tako zenuto kad igram protiv nekog kod koga laga, njemu lakše igrati 5 puta, jer se tako naučio i pobjedi meEmir_ZENICA je napisao/la:@juventus 0244 ima strava brz net,ja mislio on brzinu na pesu nastimao,ja nisam vjerovao koliko je brza igra bilai u prvom i u drugom poluvremenu
GOTIVA IGRATI !
- Unforgotten
- Kontakt:
Ja kad sam gledao one prijave i vidio net od @fahrenheit-a zamal' nisam sa stolce pao
I da, Bešiktaš je po meni veoma jak jer imaju Quaresmu, Gutija i dobar napad, uglavnom jači su od dosta timova iz ove lige (npr. Feyenoorda
)
I da, Bešiktaš je po meni veoma jak jer imaju Quaresmu, Gutija i dobar napad, uglavnom jači su od dosta timova iz ove lige (npr. Feyenoorda
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.