Samo jesen i ostre zime
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Mrzim proljece i onaj osjećaj da se kao sve budi.
Samo jesen i ostre zime
Samo jesen i ostre zime
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
jolicnikola
- Kontakt:
Dimšićka ide na Eurosong, Grašo se oženio za onu kćer Tončija i Vjekoslave Huljić, a meni Esma nikako neće da izađe iz glave
edit: bar mi ne šaljemo naše na Eurosong i ne brukamo se tamo, al oni se samo brukaju, ne očekujem od njih ništa ni ove godine
edit: bar mi ne šaljemo naše na Eurosong i ne brukamo se tamo, al oni se samo brukaju, ne očekujem od njih ništa ni ove godine
Bas bitna informacija dedoOldFashioned je napisao/la: ↑19 feb 2022, 18:35Naručim 2x iz gloova, mislim od Melise Salihović, i zatim te bombardiraju porukama kako e-mailom tako i na viberu svaki dan. E neš više!
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- OldFashioned
- Kontakt:
Idi pravi nove nickove više puta trajno banovani dječače bez životaApolon je napisao/la: ↑19 feb 2022, 22:29Bas bitna informacija dedoOldFashioned je napisao/la: ↑19 feb 2022, 18:35Naručim 2x iz gloova, mislim od Melise Salihović, i zatim te bombardiraju porukama kako e-mailom tako i na viberu svaki dan. E neš više!![]()
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
jolicnikola
- Kontakt:
ja čim vidim neki Eurosong ja se odmah sjetim nepravde koju su Elvani nanijeli 
OldFashioned je napisao/la: ↑19 feb 2022, 22:44Idi pravi nove nickove više puta trajno banovani dječače bez životaApolon je napisao/la: ↑19 feb 2022, 22:29Bas bitna informacija dedoOldFashioned je napisao/la: ↑19 feb 2022, 18:35Naručim 2x iz gloova, mislim od Melise Salihović, i zatim te bombardiraju porukama kako e-mailom tako i na viberu svaki dan. E neš više!![]()
![]()
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Ja bih poslo Viki i Anđu.jolicnikola je napisao/la: ↑19 feb 2022, 22:16Dimšićka ide na Eurosong, Grašo se oženio za onu kćer Tončija i Vjekoslave Huljić, a meni Esma nikako neće da izađe iz glave
-
jolicnikola
- Kontakt:
ma Elvanu ako može da se ispravi ona nepravdaArtemisFowl je napisao/la: ↑20 feb 2022, 01:52Ja bih poslo Viki i Anđu.jolicnikola je napisao/la: ↑19 feb 2022, 22:16Dimšićka ide na Eurosong, Grašo se oženio za onu kćer Tončija i Vjekoslave Huljić, a meni Esma nikako neće da izađe iz glave
+1JohnCleese je napisao/la: ↑19 feb 2022, 20:52Mrzim proljece i onaj osjećaj da se kao sve budi.
Samo jesen i ostre zime![]()
Ali one tmurne jeseni sa kišama koje rominjaju svaki dan.
41:34
To vam oslikava vase psihicko stanje. Zato je ovaj Benwhite nadrndan i depresivan stalno.
Baš sam skoknuo na wikifeet i provjerio ima li Mia svoje stranice tamo i ostao paf. Nakon kratkog vijećanja sa samim sobom sam zaključio da bi ja nju udarao, simpa jejolicnikola je napisao/la: ↑19 feb 2022, 22:16Dimšićka ide na Eurosong, Grašo se oženio za onu kćer Tončija i Vjekoslave Huljić, a meni Esma nikako neće da izađe iz glave
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Joj Halida ublehe 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Treba ovo opet
Ima li ko preporuku za Bluetooth slusalice, jedini zahtjev jest da nemaju onu gumu sto se gura u uho nego plastika obicna, kao prije sto su slusalice bile 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "