Moderator/ica: Pasha
Dodaj tome i Harisa Pleha koji je standardan na golu Nave koja dobro stoji ove sezone u Spanskom prvenstvuEastwichTown je napisao/la: ↑08 feb 2022, 23:19Imamo mi i sada igrača u španskoj ligi , samo što ona više nije nikakvo mjerilo izuzev ako nije u Barceloni ...
Šoljić , Jozinović , golman Grbavac , svi igraju u Španiji , a do prošle godine bio i golman Ahmetašević...
Imamo golmana i za izvoz a beka ni za lijeka ...gz234 je napisao/la: ↑11 feb 2022, 01:33Dodaj tome i Harisa Pleha koji je standardan na golu Nave koja dobro stoji ove sezone u Spanskom prvenstvuEastwichTown je napisao/la: ↑08 feb 2022, 23:19Imamo mi i sada igrača u španskoj ligi , samo što ona više nije nikakvo mjerilo izuzev ako nije u Barceloni ...
Šoljić , Jozinović , golman Grbavac , svi igraju u Španiji , a do prošle godine bio i golman Ahmetašević...
Kome se sve nadas na spisku?EastwichTown je napisao/la: ↑15 feb 2022, 16:05Za mjesec igramo prvi predbaraž u Grčkoj protiv Grčke , zna li se kada će spisak ?
I ti nisi vise za Buric duo u repci ... mislis da Gradjan i Faljic sa 3 rep. tekme u karijeri mogu se izboriti na crti sa grckim i crnogorskim medjedima ...EastwichTown je napisao/la: ↑17 feb 2022, 17:12Ovome se nadam , a šta će biti , vidjet ćemo ...
Haseljić i Luka Perić na desnom krilu , Malinović i Stjepanović na desnom beku , na srednjem ako dođe Suton + Perić i Vukšić , pivot Građan i Faljić , na lijevom beku naturalizovati jednog beka uz Hamidovića , Hercega i Klisa , dati šansu Harunu Hodžiću na golu i na lijevom krilu ne znam,
plus ponovo bi dao šansu za par momaka iz Premijer Lige ...
Građan je pravo napredovao, odlično se kreće na crti misljenja sam da on treba biti nas prvi pivot
Građan sa svojom odličnom kretnjom može igrati protiv bilo koje odbrane i sigurno je u napadu bolji od Burića , Faljić se zeznuo što je došao u Zagreb u kojem su mu konkurencija 3 pivota Reprezentativca Hrvatske , pametnije bi mu bilo da je otišao u Slovensku ligu u neki klub iz vrha tabele gdje bi redovno igrao ...
A ko ce odbranu igrati ?EastwichTown je napisao/la: ↑17 feb 2022, 17:12Ovome se nadam , a šta će biti , vidjet ćemo ...
Haseljić i Luka Perić na desnom krilu , Malinović i Stjepanović na desnom beku , na srednjem ako dođe Suton + Perić i Vukšić , pivot Građan i Faljić , na lijevom beku naturalizovati jednog beka uz Hamidovića , Hercega i Klisa , dati šansu Harunu Hodžiću na golu i na lijevom krilu ne znam,
plus ponovo bi dao šansu za par momaka iz Premijer Lige ...
EHF21 je napisao/la: ↑20 feb 2022, 13:49A ko ce odbranu igrati ?EastwichTown je napisao/la: ↑17 feb 2022, 17:12Ovome se nadam , a šta će biti , vidjet ćemo ...
plus ponovo bi dao šansu za par momaka iz Premijer Lige ...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.