FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Sabitzer ipak još uvijek zna pogodit.....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo je vec tema za neku drugu raspravu.Bundesliga je napisao/la: ↑20 feb 2022, 12:51Problem je sve. Zašto mijenjati nešto što odgovara timu i na šta su naučili? Formacija 4-2-3-1 ima dosta više balansa. U formaciji sa 3 nazad su bokovi uvijek prazni i tako te protivnik kontrira. Tako je i Salzburg igrao i dao nam gol. Sa tri nazad baš moraš biti uigran i imati disciplinu. Jedini koji je dobar i uspješan s tom formacijom je Tuchel. Kod nas i ako kupiš te wingbekove šta ćeš onda sa Comanom, Gnabryem, Saneom itd.
Svi smo slozni u jednom a to je da nema potrebe bilo sta mijenjati ali mi ovdje diskutujemo o vec prihvacenoj cinjenici koja kaze da Bayern tokom cijele sezone pokusava igrati nesto sto nije nikada i za takvo nesto nemaju igrace.
Ja sam apsolutno za to da nastavi sa onim sto su igrali njegovi prethodnici.
Danasnje poluvrijeme je jos gore od onog iz Salzburga, vjerujem da ce se sada svima uvuci strah u kosti i da ce biti strasno tesko izvuci ekipu iz dubioze.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ovakvi zvizduci na aliancu nisu bili od vremena kad je klinsman bio trener
Ovo izgleda preloše kao raštimani orkestar.
Pojačanja koja su došla ona to nisu : Roca,Sarr,Richards i Sabitzer.Za ovo Hasan treba polagati račune.
Pojačanja koja su došla ona to nisu : Roca,Sarr,Richards i Sabitzer.Za ovo Hasan treba polagati račune.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Cim krenu ubacaji to je znak da ne znas sta igras i da ne mozes. Ovi eksperimenti sa jednim ili dva vezna i neki fol bekovi, stoperi organizuju igru, u napadu je sve slucajnost...
Dok nas je drzala inercija od flika i igrali smo, sad kad ovaj uvodi svoje to je stalo. Nadam se da ce proigrati inace ce zavrsiti ko dzemperko.
Dok nas je drzala inercija od flika i igrali smo, sad kad ovaj uvodi svoje to je stalo. Nadam se da ce proigrati inace ce zavrsiti ko dzemperko.
Tužna grupa bezidejnih preplaćenih ****.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Prvo i prvo Salihamidžić mora dobiti nogu. Taj lik veze s vezom nema. Kada sam govorio prije o tome, neki su me napadali. Vidimo sada kad nema Flicka da ga izvuče kakav je to amater u ulozi sportskog direktora.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Pa glavni igrači su krivi, a ne Roca, Richards, Sarr i ko već
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo Sanea lijevo.
Usla voda u usi.
Usla voda u usi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Problem su jer na njih ne možeš ozbiljno računati.Više bi ja unio živosti na terenu nego Sabitzer.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Šta će ti trener da pobijediš Bochum i Greuter Furth...
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Uzima ovo bayo lagano 3:1
Dobra izjava kolega.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Bundesliga
- Kontakt:
Muče se s ovim hadaljima koji su uspjeli osvojiti 1 bod na 11 utakmica u gostima ove sezone 
Hoćete li stvarno reći da je bitno jel protiv Greuter Furtha brani Ulreich ili Neuer i jel igramo 3-5-2 ili 4-2-3-1 
Stišće Real, pardon Furt gol visi...
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ne daju im izaći iz šesnaesterca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.