Ovaj na daznu nemoze da vijeruje kako je DiMarco pasivan
FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Ovaj na daznu nemoze da vijeruje kako je DiMarco pasivan
Zadnja izmjena: GG3, dana/u 20 feb 2022, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Hahahaha na ljeto ako uzmu 40mil na njem udarat se nogom u guzicu
#Ausilio OUT
Lautaro, Đeko, Alexis 0-2 Raspadori, Scamacca, Berardi
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Daj Caiceeda umjesto njega.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- TheTruth34
- Kontakt:
Caicedo je došao što ga Inzaghi gotivi sa osvoji scudetto, nije tu da igra, očito 
Ljudi se igraju s njima
Barella izgleda kao mrtvac a nije igrao LP
-
GeriOldman
- Kontakt:
@tiffoso jesil ga izdrko na ovaj poraz?
1921
Ali sta je lautaro uspio promasit

Berardiu svaki **** kontakt sudi, odvaratno.
Nadam se da ce Lautaro spucat crvendaca vec jednom zbog ovog bacanja.
Nadam se da ce Lautaro spucat crvendaca vec jednom zbog ovog bacanja.
Zadnja izmjena: Tritolone, dana/u 20 feb 2022, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Zasto bih ? Ima vas koji cete izdrkati na to da se Dzeko nalazi u prilikama i koji ce srato po Brozovicu koji je najbolji igrac Intera, a to sto jado od trenera nema ideje i ne zna bez njega izaci iz svojih 16 m i to zamisljaj kada budes drkao na Dzeku.
Nasli ste mi prosjek i mediokritet citave godine predstavljati kao trenercinu i spinovati ovdje.
Za razliku od mnogih, ovdje se pokusava igrati kao nesto lijepo, umjesto da pri svakom kontaktu sutnes napadaca Sassuola i igras cvrsto protiv prosjeka da im ubijes volju, vi cete meni kao bolje je ovako igrati. Mentalitet jade na klupi necu ni da spomenem, nikakav igrac a i nikakav trener.
Na ljeto četiri napadač i trener....
Lautaro hahaha
Ajd sto ce lik izgubiti scudeto, vec ce dovesti i LP u pitanje...
Kad ces napokon shvatit da je Dzeko naj naj manji problemtiffoso je napisao/la: ↑20 feb 2022, 19:53Zasto bih ? Ima vas koji cete izdrkati na to da se Dzeko nalazi u prilikama i koji ce srato po Brozovicu koji je najbolji igrac Intera, a to sto jado od trenera nema ideje i ne zna bez njega izaci iz svojih 16 m i to zamisljaj kada budes drkao na Dzeku.
Nasli ste mi prosjek i mediokritet citave godine predstavljati kao trenercinu i spinovati ovdje.
Za razliku od mnogih, ovdje se pokusava igrati kao nesto lijepo, umjesto da pri svakom kontaktu sutnes napadaca Sassuola i igras cvrsto protiv prosjeka da im ubijes volju, vi cete meni kao bolje je ovako igrati. Mentalitet jade na klupi necu ni da spomenem, nikakav igrac a i nikakav trener.
-
GeriOldman
- Kontakt:
Ma ja ba. Sve si u pravu bgm. Nađeš gdje rekao da je Džeko prvi igrač ekipe, gdje neko pljuje po Brozu, gdje Inzaghi trenerčina, pa možemo diskutovati. Svaki drugi slučaj te vodi ka ublehama i trolanju. Koliko para toliko muzike paša moj.tiffoso je napisao/la: ↑20 feb 2022, 19:53Zasto bih ? Ima vas koji cete izdrkati na to da se Dzeko nalazi u prilikama i koji ce srato po Brozovicu koji je najbolji igrac Intera, a to sto jado od trenera nema ideje i ne zna bez njega izaci iz svojih 16 m i to zamisljaj kada budes drkao na Dzeku.
1921
Bravo Inzaghi majstore...ipak je yebena luzercina i nista vise koja pod pritiskom puca ko kokica...
Lik je izgubio 10 bodova svojim postavkama igre sigurno...
Lik je izgubio 10 bodova svojim postavkama igre sigurno...
Pa i nije ali ti ne shavatas. Jado na klupi je problem, ali ti meni guras argument da ja Dzeku nesto umanjujem. Dzeko ili Lautaro obojica ce masiti sve i svasta, ali ja tebi govorim jado na klupi je idiot obicni koji ne zna ekipu ustimati da iznesu loptu pri visokom presingu.GG3 je napisao/la: ↑20 feb 2022, 19:56Kad ces napokon shvatit da je Dzeko naj naj manji problemtiffoso je napisao/la: ↑20 feb 2022, 19:53Zasto bih ? Ima vas koji cete izdrkati na to da se Dzeko nalazi u prilikama i koji ce srato po Brozovicu koji je najbolji igrac Intera, a to sto jado od trenera nema ideje i ne zna bez njega izaci iz svojih 16 m i to zamisljaj kada budes drkao na Dzeku.
Citave godine gledam isto sranje a vi ga hvalite, a gledam i odbranu koja je ocajna. Jel vi vidite da smo identicne golove uvijek primali, protiv Sassuola i protiv Milana itd itd. A to sve zbog neznanja a naravno i prosjeka trenera naseg. Ako Conte nije imao Plan B onda ga tek Inzaghi nema.
Mentalitet malog kluba koji ti Inzaghi vraca je ono sto je Conte gradio 2 god i to je jasno. Da je Conte bio rinaka u Lp jeste, ali je u Ligi bio tito i s njim si imao sigurnu titulu.
Fakat je odvratan ovaj Berardi.
Bilo je za očekivati da će ekipa biti fizički i psihički ispražnjena nakon susreta protiv Liverpoola. Ali se ovo moralo dobit, motiv im je trebao biti kiks Milana da ga se iskoristi a oni još gori od njih.
Dimarco truba.
-
GeriOldman
- Kontakt:
Ta ista **** se ispalila kad je dobio lošiju ekipu, tako da je.bo ti više conte boga debilnog. Smeće od trenera koji je dobio šta je poželio i jedva uzeo titulu uz epsko brukanje u lp. Ovaj je bar grupu prošao i bori se za titulu sa dosta lošijom ekipom. Ispade Inter odjednom sila neka, pa mora dobijati sve tekme i uzeti titulu u martu. Aha, jest.
1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.