AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Mah evo 0-2 tacno smo mogli imati finu prednost,al eto mi ne dobismo tamo gdje smo svi unaprijed bodove upisali.
Ma da vidjecemo kad Dzeko udje u drugome kako ce to biti
Ma da vidjecemo kad Dzeko udje u drugome kako ce to biti
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mogli smo ali nismo. Prošlost je to već. Ako Inter danas izgubi, odnosno ne osvoji vise od boda. Taj meč koji nije odigran im neće donijeti nikakvu prednost bukvalno.
Mogla bi ovo biti teška borba do posljednje utakmice.
Mogla bi ovo biti teška borba do posljednje utakmice.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nas će najviše proganjati to što se nije doveo nijedan igrač u januaru, da se osvježi ekipa i time povećaju šanse za skudeto.
Što neko gore već napisa, mi najbolje igramo kad Diaz ustane raspoložen za igru, što samo pokazuje koliko je bitna ta pozicija za Piolijev sistem i koliko je općenito bitna za čitavu ekipu. Samo što je po našu žalost Diaz jedan od gorih pojedinaca u bar jedno 70% utakmica, što za sobom povlači i ostale stvari.
Da su bar tu nekog doveli, bio bih ubjeđen da Milan ima ogromne šanse za skudeto. Ovako i dalje mislim da su nam tanke šanse.
Što neko gore već napisa, mi najbolje igramo kad Diaz ustane raspoložen za igru, što samo pokazuje koliko je bitna ta pozicija za Piolijev sistem i koliko je općenito bitna za čitavu ekipu. Samo što je po našu žalost Diaz jedan od gorih pojedinaca u bar jedno 70% utakmica, što za sobom povlači i ostale stvari.
Da su bar tu nekog doveli, bio bih ubjeđen da Milan ima ogromne šanse za skudeto. Ovako i dalje mislim da su nam tanke šanse.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Memi je ovaj Traore iz Sasuola zvijer, prava singerica, odlican s loptom, brz i dobro loptu iznosi u kontre. I prosle sezone sam ga spominjao, mada je znao i na klupi sjediti u vise navrata ali vidi se da ce biti igracina.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nas bod od sinoc tek veceras dobija na vrijednosti
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- muha milanez
- Kontakt:
U petak se Udinese MORA dobiti, neka krv propišaju ako treba. Svaka sljedeća ko finale.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ma ne moraju Diaz i Salemakers ništa vjeruj mi 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- muha milanez
- Kontakt:
Hoće'l Leao?
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ma ne može ni on sam uvijek gurati ekipu jbg
Doduše ako se išta pozitivno može izvući iz sinoćnje tekme, to je onda Rebićev gol, valjda i on polako počne hvatati formu sa početka sezone.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- muha milanez
- Kontakt:
O tome smo i govorili nedavno, jednostavno mora se neko priključiti Leau u finišu sezone. Velika će biti greška uprave ako to ne bude niko a negdje su možda i mogli pretpostaviti taj ishod. Moralo se reagovat u januaru.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Beduin
- Kontakt:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ibra se vraca uskoro tako da ... 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Zadnja dva meca sa njima oba 1-1 i to oba puta smo dali gol za 1-1 u sudijskog nadoknadi drugog poluvremena,tako da ja ocekujem jos jednu patnju u najavimuha milanez je napisao/la: ↑20 feb 2022, 20:31U petak se Udinese MORA dobiti, neka krv propišaju ako treba. Svaka sljedeća ko finale.
Ma da, Leao i Rebić u formi su pod moranje ako se misli boriti za titulu do kraja, naša najveća nesreća je što igraju na istoj poziciji i na terenu mogu biti samo u ekstremnom slučaju nužde kao sinoć ili na početku sezone kada nismo imali Girouda i Ibru.muha milanez je napisao/la: ↑20 feb 2022, 20:53O tome smo i govorili nedavno, jednostavno mora se neko priključiti Leau u finišu sezone. Velika će biti greška uprave ako to ne bude niko a negdje su možda i mogli pretpostaviti taj ishod. Moralo se reagovat u januaru.
Sa tim što Pioli treba razmisliti o Rebiću kao prvom špicu u nekim utakmicama jer je to funkcionisalo na početku sezone sa njim, Leaom i Diazom, pretpostavljam da je možda i Diazu lakše igrati kada nema sidraša poput Oliviera ili Zlatana ispred sebe, odnosno kada je neko pokretljiviji ispred njega.
A uprava će svakako biti krivac ukoliko se ne uzme titula, prošle sezone ih je spasio Lukaku u beast modeu za Inter pa eto hajmo reći da nismo mogli napraviti nešto više čak i da smo se pojačali.
Što se tiče ove sezone, teško da će biti nešto tako jer, kako sam već pisao danas, očekujem još kikseva od konkurenata pa tako i od nas, onda u tom slučaju pojačanja kojih nemamo puno znače, a nisu dovedena "zahvaljujući" njima.
E sad, od uprave svakako očekujem priču "nismo mogli više", "treba nam još koja sezona da bi nakupili para" itd itd, sve je to donekle tačno i dobar dio navijača će im to, vjerovatno, istolerisati, ali gubitak Scudetta bi sasvim sigurno ostao njihova mrlja.
Jer sve dok Pioliju ne ojačaš ekipu ne možeš reći da čovjek ne radi dobro svoj posao koliko god on nekada zaista i ne uradi svoj dio posla na najbolji mogući način.
Vjerovatno ne gura Rebica na špica jer onda nema opciju da klupe za desno krilo u drugom poluvremenu, a znamo kako Leao igra drugo poluvrijeme.
Il Club più titolato al mondo!
Ma znam ali eto ni Leao se ne umara previše kada Diaz i napadač (recimo Rebić) igraju na nivou, na početku sezone je tako bilo pa se kod Leaoa nije osjetio pad u igri u drugom poluvremenu.
Njemu je problem kada jedino on predstavlja prijetnju od svih naših ofanzivaca, onda se brzo umori i tu mu je kraj. Mada tu nije do njega, umorio bi se svaki igrač odnosno na koncu konca zatvorili bi ga u nekom trenutku svakako bez obzira je li umoran ili nije.
Najsvježiji ti je primjer ona utakmica protiv Intera, dobili smo ih bez da je Leao napravio bilo šta ali zato si imao raspoloženog Diaza i Girouda.
Mislim eto protiv šta fali protiv Udinesea gurneš Rebića na 9-ku, u drugom poluvremenu ako ne ide to sa lažnom devetkom onda izbaciš bilo koga od četvorice ofanzivaca a ubaciš Girouda i to je to.
Nema Pioli puno opcija za igru naprijed, a sa zdravim Rebićem i Leaom makar to možeš kombinovati.
Njemu je problem kada jedino on predstavlja prijetnju od svih naših ofanzivaca, onda se brzo umori i tu mu je kraj. Mada tu nije do njega, umorio bi se svaki igrač odnosno na koncu konca zatvorili bi ga u nekom trenutku svakako bez obzira je li umoran ili nije.
Najsvježiji ti je primjer ona utakmica protiv Intera, dobili smo ih bez da je Leao napravio bilo šta ali zato si imao raspoloženog Diaza i Girouda.
Mislim eto protiv šta fali protiv Udinesea gurneš Rebića na 9-ku, u drugom poluvremenu ako ne ide to sa lažnom devetkom onda izbaciš bilo koga od četvorice ofanzivaca a ubaciš Girouda i to je to.
Nema Pioli puno opcija za igru naprijed, a sa zdravim Rebićem i Leaom makar to možeš kombinovati.
- muha milanez
- Kontakt:
Što kaže kolega milanist, ako bude Ibra igrao on će ih i riješit, nema nam druge, redovna su mu mušterija.ronaldo99 je napisao/la: ↑20 feb 2022, 21:16Zadnja dva meca sa njima oba 1-1 i to oba puta smo dali gol za 1-1 u sudijskog nadoknadi drugog poluvremena,tako da ja ocekujem jos jednu patnju u najavimuha milanez je napisao/la: ↑20 feb 2022, 20:31U petak se Udinese MORA dobiti, neka krv propišaju ako treba. Svaka sljedeća ko finale.![]()
Zanimljivo da je Giroud sve svoje golove za Milan dao na San Siru, ni jedan na drugim terenima.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ali dva gola Interu je dao kad ste bili nominalni gosti, ako se ne varam.muha milanez je napisao/la: ↑21 feb 2022, 07:49Što kaže kolega milanist, ako bude Ibra igrao on će ih i riješit, nema nam druge, redovna su mu mušterija.ronaldo99 je napisao/la: ↑20 feb 2022, 21:16Zadnja dva meca sa njima oba 1-1 i to oba puta smo dali gol za 1-1 u sudijskog nadoknadi drugog poluvremena,tako da ja ocekujem jos jednu patnju u najavimuha milanez je napisao/la: ↑20 feb 2022, 20:31U petak se Udinese MORA dobiti, neka krv propišaju ako treba. Svaka sljedeća ko finale.![]()
Zanimljivo da je Giroud sve svoje golove za Milan dao na San Siru, ni jedan na drugim terenima.![]()
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- muha milanez
- Kontakt:
Jeste, al isti teren, zabija čovjek samo na San Siru, nešto mu odgovara očitoMoodyHank je napisao/la: ↑21 feb 2022, 09:40Ali dva gola Interu je dao kad ste bili nominalni gosti, ako se ne varam.muha milanez je napisao/la: ↑21 feb 2022, 07:49Što kaže kolega milanist, ako bude Ibra igrao on će ih i riješit, nema nam druge, redovna su mu mušterija.
Zanimljivo da je Giroud sve svoje golove za Milan dao na San Siru, ni jedan na drugim terenima.![]()
![]()
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- OldFashioned
- Kontakt:
Koliko puta sam ga spominjao zadnje 2 godine kako bi nam bio ogromno pojačanje, ali ybg.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.