volimliverpool je napisao/la:Jaruga,nešto mi se ne dade,ali odigraj:United-Villa oba daju ili Villa daje gol.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
volimliverpool je napisao/la:Jaruga,nešto mi se ne dade,ali odigraj:United-Villa oba daju ili Villa daje gol.
Uplati kontru.OTNYS_YNWA je napisao/la:Znači, ako Boston dobije večeras dobar sam oko 16KM, ako prekinem samo ću vratiti današnji ulog. Ne znam
šta da radim.
Kasno dobio,samo sam rekao Megamonuarmin-sa je napisao/la:
pa sto nama ne rece..
I kontao sam da ostavim, pa šta bude. Lakše će mi biti ako padnem a nisam prekinuo nego da pobjede a jaMonolog je napisao/la:Uplati kontru.OTNYS_YNWA je napisao/la:Znači, ako Boston dobije večeras dobar sam oko 16KM, ako prekinem samo ću vratiti današnji ulog. Ne znam
šta da radim.Šalu na stranu, ako prođe Boston, meni se smiješi još Musa Ćazim Ćatić. A s obzirom da me danas cijeli dan svrbio dlan, smatraj taj par pogođenim.
Samo ti mene slušaj @hodža.hodža je napisao/la:ma brate, ja u sve sumnjam...ne znam više ni hoće li svanuti sutraOTNYS_YNWA je napisao/la:Arsenal će da preokrene, u to ne sumnjam. Samim tim prolazi 3+![]()
![]()
![]()
RiNo je napisao/la: I
Arsenal - Everton(zg) 3+ 1,65
W.B.A. - Wigan(d/n) DA 1,65
Q.P.R. - Portsmouth 1 1,55
C.Paul (N Orl.) (18,5) Više 1,85
Sacramento - Boston 2 1,40
Uplata 5km
Mogući dobitak: 54,65 KM
Žao mi je zbog Seltica, ali Aberdeen dobi crveni u prvoj minutihodža je napisao/la:sutra sve na Rendžerse...Seltik je na +8
Samo navraćajhodža je napisao/la:sutra sve na Rendžerse...Seltik je na +8
Treabao si stavit PierceaSanchez_8 je napisao/la:
Ima li kakve sanse da ovo prodje![]()
Danas sam truba mrtva na jednom me obori Milan kec , a na drugom opet Milan oba daju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.