Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pobjeda fenomenalna, povratak odlican, sudija konj, i ostajemo u utrci, bolje ne moze, za nadati je se da song nije ozbiljnije povrijedjen, te da ce se brzo vratiti, arshavin je kralj 
- Megamon
- Kontakt:
e2_ze je napisao/la:Pobjeda fenomenalna, povratak odlican, sudija konj, i ostajemo u utrci, bolje ne moze, za nadati je se da song nije ozbiljnije povrijedjen, te da ce se brzo vratiti, arshavin je kralj
Jedini sam koji Arshavinu nikad nista nije prigovorio.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
nemoj lagatMegamon je napisao/la:e2_ze je napisao/la:Pobjeda fenomenalna, povratak odlican, sudija konj, i ostajemo u utrci, bolje ne moze, za nadati je se da song nije ozbiljnije povrijedjen, te da ce se brzo vratiti, arshavin je kralj
Jedini sam koji Arshavinu nikad nista nije prigovorio.
Rođen s tobom da budem
ja jesam, i stid me je, ali ne kazu ljudi djaba, forma je privremena a klasa je trajna... i bilo je vrijeme da se vrati bas kad nema nasria, a blizi se barca 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne'a se šta prigovoriti, zaslužena pobjeda, na kraju je moglo biti i ubjedljivije. Sudija je isuviše griješio(na štetu Arsenala), pa sam se na kraju čak i prep'o da neće biti kakav penal za Karamele. No, to se nije desilo, pa ste i dalje u trci za titulu, al' također se tu priključuje još jedan klub - Chelsea.
Nadam se da će sa Songom biti sve u redu(je li njega Šešni
povrijedio ili...?), a mislio sam da će Đuro umrijeti na terenu s obzirom da je 2-3 puta loše pao na travu(jednom nakon što je bukvalno preskočio Sahu).
Nadam se da ćete izgubiti u narednom kolu, jer gostujete na St. James Parku.
Nadam se da će sa Songom biti sve u redu(je li njega Šešni
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Velika pobjeda Arsenala, stvarno nemam riječi. Kada se u obzir uzme i suđenje onda je još važnije što smo upisali 3 boda. Svaka čast cijeloj ekipi, nadam se da je ovo dokaz zrelosti.
- Megamon
- Kontakt:

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
gledao sam veci dio utakmice Arsenala,samo nisam onaj kraj ,kad su dali drugi gol u 70 i nekoj minuti...sta reci,slaba igra Arsenala,nema sanse da primirisu Unitedu! njima ce uspjeh biti i plasman u Ligu prvaka naredne sezone.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
gdjesi strucnjak sta ima kod tebebosnas_ je napisao/la:gledao sam veci dio utakmice Arsenala,samo nisam onaj kraj ,kad su dali drugi gol u 70 i nekoj minuti...sta reci,slaba igra Arsenala,nema sanse da primirisu Unitedu! njima ce uspjeh biti i plasman u Ligu prvaka naredne sezone.
Rođen s tobom da budem
Koji li si ti Arsenal gledao ?
Onaj iz Tivta ili onaj Arsenal iz Argentine.
- Megamon
- Kontakt:
bosnas_ je napisao/la:gledao sam veci dio utakmice Arsenala,samo nisam onaj kraj ,kad su dali drugi gol u 70 i nekoj minuti...sta reci,slaba igra Arsenala,nema sanse da primirisu Unitedu! njima ce uspjeh biti i plasman u Ligu prvaka naredne sezone.
Nije skup.

Cestitam na pobjedi, nisam gledao utakmicu, ali citajuci vase postove, vidim zasluzeno.
Nego, imam jedno pitanje, imal' ko povrijedjen u timu da propusta duel sa stokom (Barcom) i kakva su vasa ocekivanja, onako realno.
Nego, imam jedno pitanje, imal' ko povrijedjen u timu da propusta duel sa stokom (Barcom) i kakva su vasa ocekivanja, onako realno.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- King Kenny
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi,sasvim zasluzeno...jos kad tu dodas sudijske odluke jako je tesko igrati u takvim okolnostima ali konacno igraci Arsenala pokazuju zrelost,,,nije bilo lagano preokrenuti veceras... 
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Na to ćeš odgovor od mene dobit sutra jer večeras je bilo najmanje 3 povrijeđenih...Everton je igrao pregrubo.Portillo je napisao/la:Cestitam na pobjedi, nisam gledao utakmicu, ali citajuci vase postove, vidim zasluzeno.
- -Paja
- Kontakt:
Daj ba ne mogu da vjerujem ja kontao greska na onome kanalu cuj 100% posjed
, ja nisam ni primjetio je da drzimo loptu ne znam valjda se zadeverao moleci se za preokret
Otkada je Arshavin usao sve je krenulo nabolje, mada smo bili bolji cijelo vrijeme, sudija je kloc prve klase stvarno je amater taj je svaki faul svirao zuti prvo nama a kasnije i njima o golu da ne pricam a najsmjesniji mi je od svega ona zvjerka sa periferije sto prica ko gubi ima pravo da se ljuti.
Otkada je Arshavin usao sve je krenulo nabolje, mada smo bili bolji cijelo vrijeme, sudija je kloc prve klase stvarno je amater taj je svaki faul svirao zuti prvo nama a kasnije i njima o golu da ne pricam a najsmjesniji mi je od svega ona zvjerka sa periferije sto prica ko gubi ima pravo da se ljuti.
Dio Arsenala
- Arsenalisation
- Kontakt:
OSVETA,OSVETA I SAMO OSVETA ZA ONAJ PORAZ OD TADA NAJGORE EKIPE SA 0-1...Monolog je napisao/la:Ne'a se šta prigovoriti, zaslužena pobjeda, na kraju je moglo biti i ubjedljivije. Sudija je isuviše griješio(na štetu Arsenala), pa sam se na kraju čak i prep'o da neće biti kakav penal za Karamele. No, to se nije desilo, pa ste i dalje u trci za titulu, al' također se tu priključuje još jedan klub - Chelsea.
Nadam se da će sa Songom biti sve u redu(je li njega Šešnipovrijedio ili...?), a mislio sam da će Đuro umrijeti na terenu s obzirom da je 2-3 puta loše pao na travu(jednom nakon što je bukvalno preskočio Sahu).
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- -Paja
- Kontakt:
Ali ovaj Diaby je majstor i kad udje u punu formu uvjeren sam da ce upasti u prvih 11, kakva tehnika pogotovo za onako visokog igraca pobaca one Evertonove na centru ko zeceve Felainija dva puta izbaci i ovaj ga faulira i sudija ne pusti prednost iako je ostao na nogama
Steta sto teska artiljerija B-52 nije zabio nakon divnog pokusaja skaricama, unio je zivost ulaskom i dobijao je zracne duele sa Evertonovom odbranom.
Steta sto teska artiljerija B-52 nije zabio nakon divnog pokusaja skaricama, unio je zivost ulaskom i dobijao je zracne duele sa Evertonovom odbranom.
Dio Arsenala
Taj ne može unijeti živost ni u kokošinjac.-Paja je napisao/la:Steta sto teska artiljerija B-52 nije zabio nakon divnog pokusaja skaricama, unio je zivost ulaskom i dobijao je zracne duele sa Evertonovom odbranom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- -Paja
- Kontakt:
Steta sto ga nisi prozvao tokom utakmice sigurno bi te usrecio kao prosli put jednim efektnim golom a ti bi po obicaju se usutio jer onakve majstorije se rijetko vidjaju.
Dio Arsenala
- Arsenalisation
- Kontakt:
nezz paja hoces se sloziti ali 4-4-2 je majka za nas-Paja je napisao/la:Ali ovaj Diaby je majstor i kad udje u punu formu uvjeren sam da ce upasti u prvih 11, kakva tehnika pogotovo za onako visokog igraca pobaca one Evertonove na centru ko zeceve Felainija dva puta izbaci i ovaj ga faulira i sudija ne pusti prednost iako je ostao na nogama
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.