Djasvi mi se kako igra, strasan igrac bi mogao postati.OldFashioned je napisao/la: ↑21 feb 2022, 10:35Koliko puta sam ga spominjao zadnje 2 godine kako bi nam bio ogromno pojačanje, ali ybg.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Wefox i službeno postao sponzor Milana. Ugovor vrijedan oko 7M godišnje
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
"Dugujem izvinjenje navijačima zbog moga izdanja. Nisam bio totalno koncentrisan i pravio sam greške kakve sam rijetko pravio u karijeri. Apsolutni sam krivac za rezultat jučer jer su moje greške uticale na njega. Preuzimam svu krivicu za poraz i trudiću se da budem što bolji već u narednoj utakmici."
- Mike Maignan
I sta onda reci za ovakve ljudine koji imaju obraz, cast ❤
- Mike Maignan
I sta onda reci za ovakve ljudine koji imaju obraz, cast ❤
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Svi igrači su manje više priznali svoje loše izdanje i nema sumnje da će u petak proliti krv da sve to isprave.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Udine su mi uvijek bile mrzak protivnik,ne znam kad smo ih zadnji put lako dobili,sve neke teske tekme igramo sa njima.
Al kontam imace igraci sad motiv vise kako zbog lose predstave u subotu tako i zbog interovog poraza
Al kontam imace igraci sad motiv vise kako zbog lose predstave u subotu tako i zbog interovog poraza
The three Super League rebels Real Madrid, Barcelona and Juventus are planning a series of friendly matches in the United States this summer. The three clubs have approached Milan about the possibility of being the fourth team in what would be billed as a preseason tournament
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
celikmilan
- Kontakt:
Leao ne mora ništa platiti Sportingu tako da je sad sve slobodno da potpiše produženje.
Krenula je priča o Berardiju i o tome da bi Messias a možda čak i Pobega mogli biti uključeni u taj posao.
Krenula je priča o Berardiju i o tome da bi Messias a možda čak i Pobega mogli biti uključeni u taj posao.
celikmilan je napisao/la: ↑21 feb 2022, 16:48Leao ne mora ništa platiti Sportingu tako da je sad sve slobodno da potpiše produženje.

Gdje treba potpisati da se to desi
Deklarisani šinterista, dovoljan razlog da ga ne želim u klubu. A može se naći dobar igrač i za dosta manje od 30 miliona, koji bi uz to bio i mlađi.
Isto tako se ni Pobega ne smije prodavati.
Inače super vijest za Lea što je oslobođen plaćanja kazne, već sam se bojao da bi to moglo uticati na novi ugovor jer mu Milan ne može dati toliko veliku platu kao neki ostali klubovi. A izgleda i da je dao hint da je produžetak blizu.
Isto tako se ni Pobega ne smije prodavati.
Inače super vijest za Lea što je oslobođen plaćanja kazne, već sam se bojao da bi to moglo uticati na novi ugovor jer mu Milan ne može dati toliko veliku platu kao neki ostali klubovi. A izgleda i da je dao hint da je produžetak blizu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Tebi rope brate niko ne pase,eto Faivre je bolji od Berardija,nidje veze,momak koji poznaje ligu koji kida na desnoj strani tebi ne pase. Gluposti dokazani internista,pa i Dzeko je rosonero pa igra za Inter. Te stvari veze sa mozgom nemaju
- Romagnoli13
- Kontakt:
Berardi je nešto bolja verzija Cercija. I on je u svoje vrijeme imao kvalitetnu statistiku, prešao u veći klub i raspad. Traore, Raspadori i Scamacca su tri igrača koji vjerovatno mogu napraviti daleko bolju karijeru u većim klubovima, njihove godine im to dozvoljavaju.
After the new shirt sponsorship deal with wefox, Milan’s shirt could be worth almost €40M for season 2021/2 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
40M od sponzora na dresu
55M LPa
30M od navijača
100M od raznih TV prava
18M-22M od plasmana u Ligi
90M od marketinga i ostalih sponzora
Projektivani prihodi za ovu godinu/sezonu preko 300M eura.
Prošle sezone bez LPa i navijača to je bilo 240M, što je skoro i objavljeno.
Dok će platna lista biti oko 170M čak i sa novim ugovorima.Što daleko manje od onoga što isplaćuju Juve i Inter.
55M LPa
30M od navijača
100M od raznih TV prava
18M-22M od plasmana u Ligi
90M od marketinga i ostalih sponzora
Projektivani prihodi za ovu godinu/sezonu preko 300M eura.
Prošle sezone bez LPa i navijača to je bilo 240M, što je skoro i objavljeno.
Dok će platna lista biti oko 170M čak i sa novim ugovorima.Što daleko manje od onoga što isplaćuju Juve i Inter.
- Beduin
- Kontakt:
Auu kako nam se otvorilo ovo kolo, sad tek boli j3beni Djuric i njegova partina zivota. Kiksa i Napoli, ogromna steta sto ovdje nismo stvorili prednost.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne boli kiks protiv Salarentane, ljudi su odigrali na 150% i zasluzili bod posteno. Onu krađu protiv Spezie je teško prevaliti.
Ali idemo dalje, sljedeća 4 meča, prije pauze, bi mogla reći gdje smo u toj borbi za skudeto.
Udinese i Empoli kući a Napoli i Cagliari u gostima.
Ali idemo dalje, sljedeća 4 meča, prije pauze, bi mogla reći gdje smo u toj borbi za skudeto.
Udinese i Empoli kući a Napoli i Cagliari u gostima.
Jednostavno ovako je moralo biti,al da niko od prvih 7 ekipa od prosle sezone nije pobjedio ovo kolo je ludilo 
Sta nas briga povecali smo prdnost u odnosu na drugog
Sta nas briga povecali smo prdnost u odnosu na drugog
Istu takvu je odigrao protiv Juventusa nekad 2014. godine, samo je tad donio pobjedu Ceseni...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- Beduin
- Kontakt:
Uceram mu ja, kad ne treba on podivlja
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.