FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- TheTruth34
- Kontakt:
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Poništiše nas ljudi da valja.. Sva sreća pa nam je konkurencija još gora, pa scudetto nije upitan, ali na ljeto komplet napad mjenjati, nema druge.
I Jeste i nije, zimski prelazni rok uradjen katastrofa.
Barella los nakon potpisa, Broz i Pero pred produzenjem/odlaskom. Gossens povrijedjen, Caicedo?
Sensi poslao na posudbu…
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Pa sad bas da je samo do trenera ovu utakmicu...
Primili smo prvi gol isto kao i protiv Milana, sumnjiva situacija i primamo na ne postavljenu obranu, drugi je jos gori, pokusaj neke offside zamke koji je propao zbog Di Marca i lik zabija kao na treningu. Mozda je mogao zapoceti sa Vidalom ovdje umjesto Gaglie ali je ovaj vjerojatno umoran, i zato nije bio u prvi 11, ostaje pitanje zasto nije Vecina stavio, koji je u svakom pogledu bolji od Gagliardinia, mislim ne bi to bila neka prevaga ali eto.
Dzeko isto vjerojatno ne moze punih 90minuta, ostaje pitanje zasto je doveden Caicedo i je li jos uvijek ozljeđen.
Nego ono sta je jasno kao dan a to je da je Brozovic najbitniji igrac u veznom redu, od izgradnje svakog napada iz obrane do samog branjenja prostora, i naravno trka koju donosi, i uvijek najvise pretrcanih kilometara, bez njega nismo ni pola momcadi.
Primili smo prvi gol isto kao i protiv Milana, sumnjiva situacija i primamo na ne postavljenu obranu, drugi je jos gori, pokusaj neke offside zamke koji je propao zbog Di Marca i lik zabija kao na treningu. Mozda je mogao zapoceti sa Vidalom ovdje umjesto Gaglie ali je ovaj vjerojatno umoran, i zato nije bio u prvi 11, ostaje pitanje zasto nije Vecina stavio, koji je u svakom pogledu bolji od Gagliardinia, mislim ne bi to bila neka prevaga ali eto.
Dzeko isto vjerojatno ne moze punih 90minuta, ostaje pitanje zasto je doveden Caicedo i je li jos uvijek ozljeđen.
Nego ono sta je jasno kao dan a to je da je Brozovic najbitniji igrac u veznom redu, od izgradnje svakog napada iz obrane do samog branjenja prostora, i naravno trka koju donosi, i uvijek najvise pretrcanih kilometara, bez njega nismo ni pola momcadi.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ti si prostak covjek kojem kada fali argumenti onda pocinje psovati kao kocijas. Nepismen i neodgojen, sta reci, eto ti replika. Obrazuj se i obrati se roditeljima da ti kazu sta su pogresno uradili pri tvom odgoju.GeriOldman je napisao/la: ↑20 feb 2022, 20:05Ta ista **** se ispalila kad je dobio lošiju ekipu, tako da je.bo ti više conte boga debilnog. Smeće od trenera koji je dobio šta je poželio i jedva uzeo titulu uz epsko brukanje u lp. Ovaj je bar grupu prošao i bori se za titulu sa dosta lošijom ekipom. Ispade Inter odjednom sila neka, pa mora dobijati sve tekme i uzeti titulu u martu. Aha, jest.
Inzaghi jeste smece od trenera. Covjek nema pobjednickog mentaliteta, niti ce ga imati ikada. Ne mozes grickati nokte na 0-2 kuci protiv Sassuola i moliti Boga da se rijesi situacija. Neka covjek vidi kako se igra odbrana tako sto pregleda pregled prosle sezone, a koliko se sjecam tu su nam isti igraci.
E upravo sam te tu cekao.tiffoso je napisao/la: ↑20 feb 2022, 20:02Pa i nije ali ti ne shavatas. Jado na klupi je problem, ali ti meni guras argument da ja Dzeku nesto umanjujem. Dzeko ili Lautaro obojica ce masiti sve i svasta, ali ja tebi govorim jado na klupi je idiot obicni koji ne zna ekipu ustimati da iznesu loptu pri visokom presingu.GG3 je napisao/la: ↑20 feb 2022, 19:56Kad ces napokon shvatit da je Dzeko naj naj manji problemtiffoso je napisao/la: ↑20 feb 2022, 19:53
Zasto bih ? Ima vas koji cete izdrkati na to da se Dzeko nalazi u prilikama i koji ce srato po Brozovicu koji je najbolji igrac Intera, a to sto jado od trenera nema ideje i ne zna bez njega izaci iz svojih 16 m i to zamisljaj kada budes drkao na Dzeku.
Nasli ste mi prosjek i mediokritet citave godine predstavljati kao trenercinu i spinovati ovdje.
Za razliku od mnogih, ovdje se pokusava igrati kao nesto lijepo, umjesto da pri svakom kontaktu sutnes napadaca Sassuola i igras cvrsto protiv prosjeka da im ubijes volju, vi cete meni kao bolje je ovako igrati. Mentalitet jade na klupi necu ni da spomenem, nikakav igrac a i nikakav trener.
Citave godine gledam isto sranje a vi ga hvalite, a gledam i odbranu koja je ocajna. Jel vi vidite da smo identicne golove uvijek primali, protiv Sassuola i protiv Milana itd itd. A to sve zbog neznanja a naravno i prosjeka trenera naseg. Ako Conte nije imao Plan B onda ga tek Inzaghi nema.
Mentalitet malog kluba koji ti Inzaghi vraca je ono sto je Conte gradio 2 god i to je jasno. Da je Conte bio rinaka u Lp jeste, ali je u Ligi bio tito i s njim si imao sigurnu titulu.
Ti si stalno omalazavao Dzeku, a nas par je govorilo (ne racunam one padobrance) da je Dzeko i dobar koliko igra i mi nismo bolje ni ocekivali. Samo sto je sve drugo lose pa se kola lome na Dzeki.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
GG3 je napisao/la: ↑20 feb 2022, 20:11E upravo sam te tu cekao.tiffoso je napisao/la: ↑20 feb 2022, 20:02Pa i nije ali ti ne shavatas. Jado na klupi je problem, ali ti meni guras argument da ja Dzeku nesto umanjujem. Dzeko ili Lautaro obojica ce masiti sve i svasta, ali ja tebi govorim jado na klupi je idiot obicni koji ne zna ekipu ustimati da iznesu loptu pri visokom presingu.
Citave godine gledam isto sranje a vi ga hvalite, a gledam i odbranu koja je ocajna. Jel vi vidite da smo identicne golove uvijek primali, protiv Sassuola i protiv Milana itd itd. A to sve zbog neznanja a naravno i prosjeka trenera naseg. Ako Conte nije imao Plan B onda ga tek Inzaghi nema.
Mentalitet malog kluba koji ti Inzaghi vraca je ono sto je Conte gradio 2 god i to je jasno. Da je Conte bio rinaka u Lp jeste, ali je u Ligi bio tito i s njim si imao sigurnu titulu.
Ti si stalno omalazavao Dzeku, a nas par je govorilo (ne racunam one padobrance) da je Dzeko i dobar koliko igra i mi nismo bolje ni ocekivali. Samo sto je sve drugo lose pa se kola lome na Dzeki.
Nije tacno. Ja kazem da je Di Natale stroj za Edina sto i jeste po meni.
Druga tacka je da nije Dzeko kriv za ovaj poraz iako je masio 3 prilike jako dobre, a zasto nije ? Pa jer je nasa odbrana qrac a iznosenje lopte je jos gore. Mi smo se u jednom trenutku nadigravali sa Sassuolom, i kao takvi ne znam zasto bi tu Dzeko bio kriv. On i Lautaro su mogli dati minimalno po gol, ali zasto se dovedes u tu poziciju da kuci gubis 0-2. Sta onda ocekujes da zbog tvoje postavke sad igraci igraju odjednom na 110% i stizu neke rezultate jer idiotizam koji citave sezone forsiras ti se obija od glavu vec mjesec dana ?
-
GeriOldman
- Kontakt:
Takoe momčino, rodi mama pametnoga sina. Svjetski klubovi vape za takvima, pošalji cv.
1921
-
ElPrincipe
- Kontakt:
Pod jedan oprosti Brozo pojeo sam **** ko prizna pola mu se prasta.
Pod dva ajd da se slazemo sa tobom tiffoso u vezi inzagia i da smo mogli birat koga bi ti doveo za trenera mislim da nismo ni imali bog zna nekog izbora od najgorih izabrali smo najboljeg od najgorih.
Pod tri slazem se sa oldmanom conte je imo platu ko svih ostali 19 trenera u ligi i opet jedva uzeo ligu a pritom mu se sve zelje ispunile jer je bio placipicka i kad su se morali rezovi napravit za dobrobit kluba pobjego je ko zadnja pic..
Pod cetri netvrdim da je inzagi klasa dok ne dokaze da je drugacije al za ono sto smo imali u dzepu nismo bolje mogli naci sigurno.
Pod pet slazem se sa gg di marko se gura na poziciju gdje nije nikad igro u veroni razvalio na poziciji koji perisa igra i treba da se sa njim rotira.
Pod sest nije inzagi kriv sto nemamo stopera na klupi sto nemamo vezni na klupi a znalo se da igramo na tri fronta zna se ko je tu kriv pa ti igraci pregore ko sijalica jer ovo sto imas na klupi je nedo bog nikom skrinjaru zamjena dd bastoniju kolarov a tu se gura dima pa momak ni kriv ni duzan ispada levat jer je kolarov ostavljen koji ne moze ni da igra koga je ostavio zbog cega ko ce ti ga znat.
Pod sedam svi bi volili ovde da nam je trener klop klupa ko prva postava al ne moze pokrili smo se jorganom kolko je dug kolko para toliko muzike a ti se tiffoso ponasas nemoj se ljutit ko da smo mi mogli platit guardiolu i halanda al eto nisimo tjeli jer smatramo da je bolje rijesenje dzeko za nula i inzagi koji ima mizeriju za svijetske trenere ja bi ga prvi krivio da mu neki wc igrac sjedi na klupi a on forsira panjeve ljudi covjek na klupi ima dd kolarova galju vecina ti ljudi nebi igrali ni za naseg sljedeceg protivnika.
Pod dva ajd da se slazemo sa tobom tiffoso u vezi inzagia i da smo mogli birat koga bi ti doveo za trenera mislim da nismo ni imali bog zna nekog izbora od najgorih izabrali smo najboljeg od najgorih.
Pod tri slazem se sa oldmanom conte je imo platu ko svih ostali 19 trenera u ligi i opet jedva uzeo ligu a pritom mu se sve zelje ispunile jer je bio placipicka i kad su se morali rezovi napravit za dobrobit kluba pobjego je ko zadnja pic..
Pod cetri netvrdim da je inzagi klasa dok ne dokaze da je drugacije al za ono sto smo imali u dzepu nismo bolje mogli naci sigurno.
Pod pet slazem se sa gg di marko se gura na poziciju gdje nije nikad igro u veroni razvalio na poziciji koji perisa igra i treba da se sa njim rotira.
Pod sest nije inzagi kriv sto nemamo stopera na klupi sto nemamo vezni na klupi a znalo se da igramo na tri fronta zna se ko je tu kriv pa ti igraci pregore ko sijalica jer ovo sto imas na klupi je nedo bog nikom skrinjaru zamjena dd bastoniju kolarov a tu se gura dima pa momak ni kriv ni duzan ispada levat jer je kolarov ostavljen koji ne moze ni da igra koga je ostavio zbog cega ko ce ti ga znat.
Pod sedam svi bi volili ovde da nam je trener klop klupa ko prva postava al ne moze pokrili smo se jorganom kolko je dug kolko para toliko muzike a ti se tiffoso ponasas nemoj se ljutit ko da smo mi mogli platit guardiolu i halanda al eto nisimo tjeli jer smatramo da je bolje rijesenje dzeko za nula i inzagi koji ima mizeriju za svijetske trenere ja bi ga prvi krivio da mu neki wc igrac sjedi na klupi a on forsira panjeve ljudi covjek na klupi ima dd kolarova galju vecina ti ljudi nebi igrali ni za naseg sljedeceg protivnika.
Ja kad god dođe do spomena Dimarca ovo trubim, on na poziciji stopera nikako nema smisla. Tu ga se drži samo da ima tko iz zadnje linije uputit dugu loptu. Problem je što je sinoć i kad je prešao na Perišićevu poziciju bio za k. usrao sve što se moglo. Meni se čini da lik nije dovoljna klasa za Inter. Idealno bi bilo kad bi ga se uspjelo uvaliti za 15-20M a za lijevu stranu ostaviti Perišića i Gosensa.ElPrincipe je napisao/la: ↑20 feb 2022, 23:35Pod pet slazem se sa gg di marko se gura na poziciju gdje nije nikad igro u veroni razvalio na poziciji koji perisa igra i treba da se sa njim rotira.
S tim da ga se vjv neće prodavati jer je "domaći" igrač.
Edit: Ako ima išta sinoć pozitivno za izdvojiti to je Brozova reakcija na tribinama i nerviranje kod promašenih prilika. Budući na njegov pristup u igri zadnje 3-4 utakmice te ne produžavanje ugovora, pomislio sam da mu je Inter već bivši klub u glavi, al izgleda da mu je još stalo, tako da ima nade da potpiše i vrati se igram kako je igrao zadnju sezonu ipol.
Zadnja izmjena: Imp, dana/u 21 feb 2022, 09:32, ukupno mijenjano 1 put.
koji ste vi mentoli,ekipa vam se bori za drugu titulu,igra nas svim frontovima i odjednom niko vam ne valja.
Da se unaprijed upise pobjeda protiv slabih protivnika,onda prvenstvo ne bi imalo smisla,opusteno ljudi
Da se unaprijed upise pobjeda protiv slabih protivnika,onda prvenstvo ne bi imalo smisla,opusteno ljudi
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
santakuruz
- Kontakt:
Za ekipu koja je ljetos ostala bez daleko najplacenijeg trenera lige, koja je ostala bez 3 od 5 najboljih igraca prosle sezone, koja je imala izuzetno limitiran budzet za pojacanja, ekipa kojoj se predvidjao kolaps ljetos, mi fenomenalno stojimo. Najbolji napad lige, gdje su se gotovo sve ekipe iz vrha pojacale u odnosu na proslu sezonu, druga najbolja odbrana, osvojen trofej, realne sanse za plasman u finale kupa, drugo mjesto sa -2 uz utakmicu manje gdje Napoli i Milan ubrzo igraju medjusobno, osmina finala LP nakon 10 godina i sve to uz igre koje su osim nekoliko izuzetaka bile spektakularne ove sezone. Ne znam samo sta ocekujete.
Sve to je tako. Ali isto realno, ne osvojiti Scudetto u ovakoj konkurenciji bi bilo sramota.
-
santakuruz
- Kontakt:
Sramota bi bila da smo pred pocetak sezone bili ubjedljivi favoriti za osvajanje. Nisam siguran da smo bili toliki favoriti da bi sad bila sramota da ne osvojimo. Realno mi nismo toliko jaka ekipa da mozemo sa sigurnoscu tvrditi da smo glavni favoriti za osvajanje. Imamo golmana na zalasku karijere kojem se s vremena na vrijeme desavaju kiksevi (naravno ima i bljeskova) i nije najbolji golman u ligi, nemamo adekvatnu zamjenu na stoperskoj poziciji i u slucaju da neko fali, improvizira se, pogotovo na bocnim stoperskim pozicijama gdje su fakticki bekovi zamjene i to bas i ne fukcionise. Nemamo pravu zamjenu za Brozovica niti za Calhanoğlua, imamo ogroman pad u kvalitetu kad Perisic izadje na toj lijevoj strani, imamo desnu stranu sa prosjecnim Darmianom i sa Denzelom koji ima potencijal ali je jos daleko od konstante za Seriju A. Napad je najefikasniji u ligi i ako tako gledamo, to nam je najmanji problem. Ali ipak cinjenica je da smo puno sansi fulali, i to uglavnom napadaci. Ja bih se usudio reci da ova ekipa pruza mozda i malo vise nego sto je njen kapacitet gledajuci individualni kvalitet. Nemamo bas puno pozicija u timu da mozemo reci da imamo najbolje igrace u ligi na tim pozicijama.
Po meni je Juve bio favorit No1. Ali vidimo da su oni prvi dio sezone dobro zasrali, tako da izgubit titulu od ovog Napolija ili Milana jeste sramota. Možda nemamo baš puno pozicija da imamo najboljeg igrača u ligi. Ali osim Juventusa(?) nema niti jedan klub da možeš reći, od 11 pozicija u terenu, oni su bolji na 5 pozicija. Svaki klub ima max 3-4 igrača da mogu u Interovih 11. Max.
- TheTruth34
- Kontakt:
Kada pogledaš roster Milana i naš, sramota je da im ne bježimo već 10 bodova, isto tako kad skontaš da smo ostali bez 3 top top igrača, ostali bez trenera, ovo je top rezultat, sve zavisi od percepcije.
Realnost je da u ovom trenutku i u ovoj situaciji da jeste bruka ako na kraju bilo ko drugi osvoji scudetto.
Realnost je da u ovom trenutku i u ovoj situaciji da jeste bruka ako na kraju bilo ko drugi osvoji scudetto.
-
ElPrincipe
- Kontakt:
Imam osjecaj kad god ti pocnes zaje..... milaniste nas Bog kazni bas onu noc citam nakon njihovog remija tvoj komentar i govorim sebi vidices kad i mi kiksamoTheTruth34 je napisao/la: ↑21 feb 2022, 23:03Kada pogledaš roster Milana i naš, sramota je da im ne bježimo već 10 bodova, isto tako kad skontaš da smo ostali bez 3 top top igrača, ostali bez trenera, ovo je top rezultat, sve zavisi od percepcije.
- TheTruth34
- Kontakt:
Majke mi moje se ne zayebayem sa ovim komentarom sad, pa ljudi dragi uporedite sastave, ondje 3,4 igrača ne bi imala mjesta u našem rosteru, zato i govorim sve ovo.. Serija A, je sama po sebi u qrcu to najbolje pokazuje činjenica plasman Milana.ElPrincipe je napisao/la: ↑22 feb 2022, 00:26Imam osjecaj kad god ti pocnes zaje..... milaniste nas Bog kazni bas onu noc citam nakon njihovog remija tvoj komentar i govorim sebi vidices kad i mi kiksamoTheTruth34 je napisao/la: ↑21 feb 2022, 23:03Kada pogledaš roster Milana i naš, sramota je da im ne bježimo već 10 bodova, isto tako kad skontaš da smo ostali bez 3 top top igrača, ostali bez trenera, ovo je top rezultat, sve zavisi od percepcije.
Realnost je da u ovom trenutku i u ovoj situaciji da jeste bruka ako na kraju bilo ko drugi osvoji scudetto.![]()
![]()
2 godine se evo priča kako je Milan krš,ovakav onakav. Prvi ja ih tamo prcam. Al realnost je da su se momci baš fino uigrali i da sad ta imena koja spominjete više i nisu anonimusi.
A scudetto ne bi trebao doći u pitanje...
A scudetto ne bi trebao doći u pitanje...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
-
santakuruz
- Kontakt:
E meni to fakat nije jasno. Razumijem rivalitet, prcanje i sve to ali konstantno ponavljati kako je Milan krs od ekipe i nazivati ih dostavljcima pizza je u u najmanju ruku neozbiljno. Proslu sezonu gurali haman do samog kraja, evo sad opet igraju dobro, mrtva trka s nama i Napolijem za prvo mjesto a kad vidim neke komentare kontam da su u rangu Bologne ali ih eto malo krenulo...samo sebe zavaravamo da smo 5 klasa iznad njih a realno smo mozda bolji za 10ak % i imamo bolju klupu.
- TheTruth34
- Kontakt:
Samir, Danilo, De Vrij, Bastoni, Denzel, Hakan, Broz, Barelica, Ivan, Džeko, Alexis.
Par iznenađenja ali moramo pobijediti kako god
Par iznenađenja ali moramo pobijediti kako god
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.