AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Milan would be in pole position to sign Torino defender Gleison Bremer next summer

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ne znam koga bi vise volio Bremera ili Botmana,oba su top,a sumnjam da cemo oba dovesti.
U pravu si, moja greška.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan have Renato Sanches’ consent on a summer move & are in talks with Lille on the base of €18-20M transfer, with Renato rejecting renewing his contract which ends in 2023. Unless sensational twists, Renato Sanches will be a Milan player next season.
Longo

Longo
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Amine Gouiri 
- muha milanez
- Kontakt:
To bi bio posao 
O čemu ovi na Sportsport pišu?
"Naime, ulaznice za čak 11 sektora milanskog stadiona moći će se kupiti za 1 euro što je zaista simbolična cifra.
Klubovi u najjačim ligama ulažu nade u pune stadione kako bi se zaradio ogroman novac međutim kako Rossonerima nedostaje navijača na tribinama za što bolju podršku odlučili su se za simboličnu cijenu od 1 eura".
Milanu nedostaje navijača? Mislim da ovi nisu upućeni uopšte, još kažu da će bit pušteno 75% kapaciteta. Koliko znam tek od početka februara će se to desiti.
O čemu ovi na Sportsport pišu?
"Naime, ulaznice za čak 11 sektora milanskog stadiona moći će se kupiti za 1 euro što je zaista simbolična cifra.
Klubovi u najjačim ligama ulažu nade u pune stadione kako bi se zaradio ogroman novac međutim kako Rossonerima nedostaje navijača na tribinama za što bolju podršku odlučili su se za simboličnu cijenu od 1 eura".
Milanu nedostaje navijača? Mislim da ovi nisu upućeni uopšte, još kažu da će bit pušteno 75% kapaciteta. Koliko znam tek od početka februara će se to desiti.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad se svako poduhvati novinarstvu.
Milan ima uz Inter i Romu ubjedljivo najveći broj navijača po meču tokom cijele sezone. Kad je 75% kapaciteta bilo dopušteno, prosjek je bio oko 50 000, od ukupno 56 000 koliko je bilo dopušteno. Sad je 38 000 dopušteno, i otprilike toliko je svaki meč na stadionu, za Inter i za Milan.
Očito ne prate utakmice Serie A.

Milan ima uz Inter i Romu ubjedljivo najveći broj navijača po meču tokom cijele sezone. Kad je 75% kapaciteta bilo dopušteno, prosjek je bio oko 50 000, od ukupno 56 000 koliko je bilo dopušteno. Sad je 38 000 dopušteno, i otprilike toliko je svaki meč na stadionu, za Inter i za Milan.
Očito ne prate utakmice Serie A.

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
A realno trebaju nam dva stopera. Pretpostavimo da Rom odlazi, mi ostajemo na Tomori, Kjear, Kalulu i Gabbia. Da li je realno očekivati da Kjear i dalje bude na vrhunskom nivou ( ne smunjam u kvalitet i njegovu profesionalnost, čoek je izginuo za Milan, ali ipak je to ozbiljna povreda u njegovim godinama).
Ma ova dva sig necemo dovesti,jednog mozda,oba sigurno ne,jer j to 70mil samo na stopere previse je,jer imamo druge pozicije koje su goruce.edoox je napisao/la: ↑22 feb 2022, 19:31A realno trebaju nam dva stopera. Pretpostavimo da Rom odlazi, mi ostajemo na Tomori, Kjear, Kalulu i Gabbia. Da li je realno očekivati da Kjear i dalje bude na vrhunskom nivou ( ne smunjam u kvalitet i njegovu profesionalnost, čoek je izginuo za Milan, ali ipak je to ozbiljna povreda u njegovim godinama).
Pise se da je Bremer samo druga opcija ako ne uspiju sa Botmanom
- muha milanez
- Kontakt:
Botman/Bremer i Sanches za početak pa onda lagano dalje. 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ma kakva oba, ne bi ni jedan htio sjediti na klupi 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sanches igra desno krilo večeras. Vježba za sljedeću sezonu očito. 
- Beduin
- Kontakt:
Gledam evo i ja Sancheza na desnom krilu veceras. Zvijer je ba igrac, njega na poziciju desetke i ima da jede malu djecu po Serie A, jer mislim da na desnom krilu bi dosta trpila odbrana i ta desna strana kad se branimo, narocito kad protivnik ima kontru.
Sancheza bih cak prije Botmana, ako se nema para za obojicu.
Sancheza bih cak prije Botmana, ako se nema para za obojicu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Očito se ima para za obojicu. Tako da vidjet ćemo. Stoper je svakako neminovnost, samo da le će to biti Botman ostaje da vidimo. Sanches je igrač koji je skoro pa podjednako dobar na 3 pozicije. A ne treba zaboraviti niti Adlija koji isto pokriva više pozicija.
Sanches je ono sto Milanu treba. Botman se čini kao precijenjen stoper na stranu sto fizicki izgleda nadmocno ali jako je trom i spor. Bremer djeluje kao bolja opcija.
Sto se tice stopera tu definitivno ne sumnjam u Maldinijevu procjenu,barem se tu brat razumije,ili beka ili stopera kad on aminuje mora valjati 
- OldFashioned
- Kontakt:
Ne bih želio dva stopera takvih kvaliteta. Pa neće niti jedan biti zadovoljan na klupi.
A Renato je moj mokri san već odavno i sve je izvjesnije da će stvarno i doći kod nas, samo se nadam ne za potrebe desnog krila nego svoje prave pozicije
Grazie.
A Renato je moj mokri san već odavno i sve je izvjesnije da će stvarno i doći kod nas, samo se nadam ne za potrebe desnog krila nego svoje prave pozicije
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ma Renato i Adli za ofanzivnog veznog. Diaz, Messias i Salemakers desno krilo. Bennacer, Tonali, Pobega i Krunić pozadi. Kjaer,Tomori,Bremer i Gabbia stoperi. Belotti,Giroud, Lazetic i Amine Gouiri/Danjuma/Depay(posudba) za poziciju centrafora. Ova 3 nabrojana bi mogla igrati i na krilu. Ibrahimovicu hvala ali njegovo je gotovo 60% utakmica je propustio a iduce sezone ce biti jos gore.
- OldFashioned
- Kontakt:
Diaz nadam se zamjena u Fiorentini ili nekoj sličnoj ekipi. Sve je kredite ispucao!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
I meni se u nekoliko navrata Botman učinio precjenjenim, iako možda nije fer suditi na osnovu par utakmica, ali ima nekih mana poput tromosti koje teško da može ispraviti i to je baš ono što se Romagnoliju najviše zamjerilo kroz karijeru (a zbog toga nikad nije ni opravdao velika očekivanja). Al' opet mlad je, a i Maldini ga želi tako da ću vjerovati u njegovu procjenu.
Ali da moram birati, mislim da bih i ja radije pokušao sa Bremerom.
Ali da moram birati, mislim da bih i ja radije pokušao sa Bremerom.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.