Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Ja uopste ne vidim problem s tom slikom Igokee i zastavom. Nek Bosna, Sloboda ili Celik osvoje kup pa nek rasire zastavu ljiljana preko tribine cijele...ah da, svi ti klubovi odavno pokradeni od strane patriJota koji se kunu u te ljiljane.
Steta sto se nisu ovi iz Sirokog slikali sa zastavom Herceg Bosne da Bosnjo moze vise kmecati i protestvovati.
Steta sto se nisu ovi iz Sirokog slikali sa zastavom Herceg Bosne da Bosnjo moze vise kmecati i protestvovati.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
pa ne vidis ti problem,da to urade Celik i slicni bilo bi kao udar na manji entitet,udar na prava naroda itd.Zbgo takve zastave ljiljana i armije su se prekidale utakmice,dok Colan jos nije izasao iz njihovih guzica treba ga tamo i ostavit.Prvo ih nije smio izbacit iz lige pa im finale kupa dodijeli ,tacno kad ga vidim smuci mi se,pravi sportista
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
Sta li vama u Tuzli u vodu stavljaju.Ethel je napisao/la: ↑22 feb 2022, 02:26Ja uopste ne vidim problem s tom slikom Igokee i zastavom. Nek Bosna, Sloboda ili Celik osvoje kup pa nek rasire zastavu ljiljana preko tribine cijele...ah da, svi ti klubovi odavno pokradeni od strane patriJota koji se kunu u te ljiljane.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
I zaboli te briga sto se bune, znas da imas najjaci tim u drzavi, igras ABA ligu, ti si onda u poziciji da se bahatis. Isto mi sad ovo vidimo kao udar na drzavu itd. i protestujemo, negodujemo i to je ono sto oni i hoce, provociraju jer znaju da nemas adekvatan odgovor ni sportska a ne neki drugi. Da postoji jaka Sloboda, Bosna ili Celik ili bilo ko drugi, dodje i razvali Igokeu na terenu kao sto je bilo u vrijeme kad su bili jaki, pa bili bi manji od makovog zrna. E to je odgovor, na provokacije odgovoris jos jacim klubom sa jos vecim ulaganjem, a ne Colanovim kukanjem mi cemo ovo, mi cemo ono, a znas da na kraju nece nista i isto ce se ponoviti. Zamisli koja je njima pobjeda da neki Delalic i Mujezinovic moraju doci u tu Igokeu da igraju da bi imali neku perspektivu u kosarci jer je ovamo nemaju. E to je najveci poraz bh.kosarke, a nije kriv ni Dodik, ni Covic nikakva srbenda ni hrvatina nego nasi "patrioti".donDondon je napisao/la: ↑22 feb 2022, 08:40pa ne vidis ti problem,da to urade Celik i slicni bilo bi kao udar na manji entitet,udar na prava naroda itd.Zbgo takve zastave ljiljana i armije su se prekidale utakmice,dok Colan jos nije izasao iz njihovih guzica treba ga tamo i ostavit.Prvo ih nije smio izbacit iz lige pa im finale kupa dodijeli ,tacno kad ga vidim smuci mi se,pravi sportista
Ponovo legendarna pitanja za sekektora i ovaj put za direktora reprezentacija od strane novinara.
Evo nisam gledao press ali me zanima je l iko od nasih kvazi novinara postavio pitanje oko Matkovica i davanja dozvole istom jer on bez dozvole ne bi smio ni trenirati sa Hrvatskom i to direktoru naravno jer Bosnic nema nista sa tim... ili su se pobojali za akreditacije pa se islo na dobro obrobanu taktiku atmosfere u reprezentaciji, motivaciji igraca, zdravstvenom biltenu i sl sranjima...
Niko ni slova o tome. Pisalo se bas o stvarima koje si naveo na kraju. Cudi me samo da nisu i Bosnica pitali kakav je osjecaj vratiti se ponovo u Mejdan, buduci da Halilovica nije moglo profulati to pitanje.Kompromis je napisao/la: ↑22 feb 2022, 14:20Evo nisam gledao press ali me zanima je l iko od nasih kvazi novinara postavio pitanje oko Matkovica i davanja dozvole istom jer on bez dozvole ne bi smio ni trenirati sa Hrvatskom i to direktoru naravno jer Bosnic nema nista sa tim... ili su se pobojali za akreditacije pa se islo na dobro obrobanu taktiku atmosfere u reprezentaciji, motivaciji igraca, zdravstvenom biltenu i sl sranjima...
Zahvaljujem Bogu pa sam bio tad na poslu da ne gledam press jer bi ga gledao da nisam radio... bukvalno svaki press u bilo kojem sportu je vrijedjanje inteligencije i odsustvo bilo kakve kritike a u ovom trenutku se u kosarkaskom savezu ima mnogo, mnogo za kritikovati... ovi momci i djevojke su izuzetak jer oni imaju rezultate nego se isključivo treba krenuti sa kritikom od moralnog dna ex predsjednika a sadasnjeg vice predsjednika pa sve do cistačice ali nažalost najveci neprofesionalci u moru neprofesionalnih u BiH u svim sferama su "sportski" novinari i komentatori... no navikli smo...Ghuraba je napisao/la: ↑22 feb 2022, 14:27Niko ni slova o tome. Pisalo se bas o stvarima koje si naveo na kraju. Cudi me samo da nisu i Bosnica pitali kakav je osjecaj vratiti se ponovo u Mejdan, buduci da Halilovica nije moglo profulati to pitanje.Kompromis je napisao/la: ↑22 feb 2022, 14:20Evo nisam gledao press ali me zanima je l iko od nasih kvazi novinara postavio pitanje oko Matkovica i davanja dozvole istom jer on bez dozvole ne bi smio ni trenirati sa Hrvatskom i to direktoru naravno jer Bosnic nema nista sa tim... ili su se pobojali za akreditacije pa se islo na dobro obrobanu taktiku atmosfere u reprezentaciji, motivaciji igraca, zdravstvenom biltenu i sl sranjima...
Upravo o cemu sam pisao, sorry na off topicu.
ti sve preuvelicas,ta je igokea kriminalan klub,da nije jos veci kriminalac dodik ukljucen u rad zavrsila bi kao i Bosna.Ethel je napisao/la: ↑22 feb 2022, 12:21I zaboli te briga sto se bune, znas da imas najjaci tim u drzavi, igras ABA ligu, ti si onda u poziciji da se bahatis. Isto mi sad ovo vidimo kao udar na drzavu itd. i protestujemo, negodujemo i to je ono sto oni i hoce, provociraju jer znaju da nemas adekvatan odgovor ni sportska a ne neki drugi. Da postoji jaka Sloboda, Bosna ili Celik ili bilo ko drugi, dodje i razvali Igokeu na terenu kao sto je bilo u vrijeme kad su bili jaki, pa bili bi manji od makovog zrna. E to je odgovor, na provokacije odgovoris jos jacim klubom sa jos vecim ulaganjem, a ne Colanovim kukanjem mi cemo ovo, mi cemo ono, a znas da na kraju nece nista i isto ce se ponoviti. Zamisli koja je njima pobjeda da neki Delalic i Mujezinovic moraju doci u tu Igokeu da igraju da bi imali neku perspektivu u kosarci jer je ovamo nemaju. E to je najveci poraz bh.kosarke, a nije kriv ni Dodik, ni Covic nikakva srbenda ni hrvatina nego nasi "patrioti".donDondon je napisao/la: ↑22 feb 2022, 08:40pa ne vidis ti problem,da to urade Celik i slicni bilo bi kao udar na manji entitet,udar na prava naroda itd.Zbgo takve zastave ljiljana i armije su se prekidale utakmice,dok Colan jos nije izasao iz njihovih guzica treba ga tamo i ostavit.Prvo ih nije smio izbacit iz lige pa im finale kupa dodijeli ,tacno kad ga vidim smuci mi se,pravi sportista
juventus je bio najjaci u italiji pa ljudi ga izbacise,rangers u skotskoj itd,tako da nema veze ko je jak ko je bahat,samo izbacit pa nek se bahce po 2 ligi
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
Alibegovićeva akcija.
čemu lažne informacije?
Uzmi izvjestaje, imas ih na internetu i procitaj ih pa pogledaj kad i pod cijim dirigovanjem su nastala dugovanja KK Bosna.
KK Bosna je u vrijeme Dine bila najjaca poslije rata. Jbt ljudi naprave 3 revizije poslovanja, svaka od revizija jasno pokaze da su vise od godinu dana poslije odlaska iz KK Bosna pocela prva dugovanja i kao eto on ugasio ....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Da, moze u Italiji i Skotskoj gdje nemas ovih vitalnih nacionalnih interesa i konstitutivnih ovaca, znaci to ovdje otpada. Znaci jedina je opcija napravi jaci klub i tako odgovori na provokacije.donDondon je napisao/la: ↑22 feb 2022, 15:48ti sve preuvelicas,ta je igokea kriminalan klub,da nije jos veci kriminalac dodik ukljucen u rad zavrsila bi kao i Bosna.Ethel je napisao/la: ↑22 feb 2022, 12:21I zaboli te briga sto se bune, znas da imas najjaci tim u drzavi, igras ABA ligu, ti si onda u poziciji da se bahatis. Isto mi sad ovo vidimo kao udar na drzavu itd. i protestujemo, negodujemo i to je ono sto oni i hoce, provociraju jer znaju da nemas adekvatan odgovor ni sportska a ne neki drugi. Da postoji jaka Sloboda, Bosna ili Celik ili bilo ko drugi, dodje i razvali Igokeu na terenu kao sto je bilo u vrijeme kad su bili jaki, pa bili bi manji od makovog zrna. E to je odgovor, na provokacije odgovoris jos jacim klubom sa jos vecim ulaganjem, a ne Colanovim kukanjem mi cemo ovo, mi cemo ono, a znas da na kraju nece nista i isto ce se ponoviti. Zamisli koja je njima pobjeda da neki Delalic i Mujezinovic moraju doci u tu Igokeu da igraju da bi imali neku perspektivu u kosarci jer je ovamo nemaju. E to je najveci poraz bh.kosarke, a nije kriv ni Dodik, ni Covic nikakva srbenda ni hrvatina nego nasi "patrioti".donDondon je napisao/la: ↑22 feb 2022, 08:40pa ne vidis ti problem,da to urade Celik i slicni bilo bi kao udar na manji entitet,udar na prava naroda itd.Zbgo takve zastave ljiljana i armije su se prekidale utakmice,dok Colan jos nije izasao iz njihovih guzica treba ga tamo i ostavit.Prvo ih nije smio izbacit iz lige pa im finale kupa dodijeli ,tacno kad ga vidim smuci mi se,pravi sportista
juventus je bio najjaci u italiji pa ljudi ga izbacise,rangers u skotskoj itd,tako da nema veze ko je jak ko je bahat,samo izbacit pa nek se bahce po 2 ligi
A koji to predsjednik nekog kluba pogotovo na Balkanu nije mutan, moras imati takvog koji zna plivati u politici da bi uspio. Kao da su Perez, Laporta i ostali cisti, uzmes takvog iz svog naroda i postavis ga da osigura finansije a da oko sebe postavi ljude iz kosarke koji ce to organizovati u sportskom smislu.
Pantelija je napisao/la: ↑22 feb 2022, 16:09čemu lažne informacije?
Uzmi izvjestaje, imas ih na internetu i procitaj ih pa pogledaj kad i pod cijim dirigovanjem su nastala dugovanja KK Bosna.
KK Bosna je u vrijeme Dine bila najjaca poslije rata. Jbt ljudi naprave 3 revizije poslovanja, svaka od revizija jasno pokaze da su vise od godinu dana poslije odlaska iz KK Bosna pocela prva dugovanja i kao eto on ugasio ....
Da znas platnu listu igraca a ja znam da je ne znas ,sve bi bilo lakse
BiH - LITVANIA 2.30 - 14.00 - 1.75
Litvanija po kladionicama favorit
Past ce kvota na nas do utakmice milion posto
Litvanija po kladionicama favorit
Past ce kvota na nas do utakmice milion posto
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ja imam osjecaj da je Kyle Hill imao, platu ko citava petorka Sirokog tad, dok mu nisu nasli svasta nedozvoljeno tamo gdje bi trebao biti rezervni tocaklumani je napisao/la: ↑22 feb 2022, 17:01Pantelija je napisao/la: ↑22 feb 2022, 16:09čemu lažne informacije?
Da znas platnu listu igraca a ja znam da je ne znas ,sve bi bilo laksejedno je davati strancima 200-300 K godisnje a drugo je kada te Sponzori zajebu Kifla.
Tako je ..a nije jedini bilo ih je..JHam je napisao/la: ↑22 feb 2022, 18:52Ja imam osjecaj da je Kyle Hill imao, platu ko citava petorka Sirokog tad, dok mu nisu nasli svasta nedozvoljeno tamo gdje bi trebao biti rezervni tocaklumani je napisao/la: ↑22 feb 2022, 17:01Pantelija je napisao/la: ↑22 feb 2022, 16:09
čemu lažne informacije?
Da znas platnu listu igraca a ja znam da je ne znas ,sve bi bilo laksejedno je davati strancima 200-300 K godisnje a drugo je kada te Sponzori zajebu Kifla.
![]()
Ono sto je meni najgore bilo cut oko tih poteza sto su unistili KKB jeste da se odbio generalni sponzor koji je nudio duplo vise od onog sto BHT nudi, s tim sto bi ovi platili odma a BHT moras moliti da ti trecinu isplati, al jbg, stranka je cudo
A ni nasi domaci igraci nisu bili cvjecke, mahom su imali 8k+ cini mi se, na papiru jel, a koliko na kraju zavrsi njima u dzepu to ne znam
Još trojica igrača i pomoćni trener pozitivni kod Litvanaca.
Navodi se da Kristupas Žemaitis, Dovydas Giedraitis i Gytis Masiulis neće moći igrati sa Bosnom i Hercegovinom, a Evaldas Beržininkaitis neće moći biti među selektorima. Predstavnici reprezentacije obećavaju da će uskoro objaviti ko će zamijeniti ove košarkaše. Jučer je objavljeno da je virus otkriven i kod Vaidasa Kariniauskasa.
Navodi se da Kristupas Žemaitis, Dovydas Giedraitis i Gytis Masiulis neće moći igrati sa Bosnom i Hercegovinom, a Evaldas Beržininkaitis neće moći biti među selektorima. Predstavnici reprezentacije obećavaju da će uskoro objaviti ko će zamijeniti ove košarkaše. Jučer je objavljeno da je virus otkriven i kod Vaidasa Kariniauskasa.