FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
antisisoja1919
- Kontakt:
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Brat.antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 feb 2022, 18:42
![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Jedan od drazih igraca koji su igrali na Tusnju zadnjih godina. Bio je Bega prije Bege, uvijek pozrtvovan, presing, trcanje na 100%
-
antisisoja1919
- Kontakt:
I veliki SLOBODAS
Volim tebe, više od sebe
-
simonknows
- Kontakt:
Ignjatović je isto postavio 
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Svaka cast i njemu
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Slobodasi moji dobri, kao i svaki put i za ovu tekmu sam na raspolaganju vam, ko god nema uslova za kupi kartu iz bilo kog razloga (ili vama bliska osoba), a volio bi ici (nebitno Zapad ili Sjever), javite mi se u PP da se dogovorimo i od mene imate kartu/e.
Ne ustrucavajte se pisati mi, nije sramota voliti Slobodu i zeliti je gledati uzivo a nemati uslova za to, sramota je krasti, varati ili lagati.
Ne ustrucavajte se pisati mi, nije sramota voliti Slobodu i zeliti je gledati uzivo a nemati uslova za to, sramota je krasti, varati ili lagati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- TzBulevar87
- Kontakt:
Tako ti je kad si igrao/igras za Klub, a ne za prćiju...antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 feb 2022, 19:26Svaka cast i njemu. Lijepo je kad bivsi igraci i danas imaju neku vezu sa klubom, barem takvu.
Bez obzira na vremenske uvjete u subotu, sve ispod 3 milje na Tusnju je ravno SRAMOTI!
075
- TzBulevar87
- Kontakt:
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Ma sto se mene tice, kamenje moze da pada, ja cu bit na Tusnju. Samo zao mi je sto se na ljude vise ne moze toliko uticat da se vrate na stadion, a da barem mogu, ne bih birao nacine.TzBulevar87 je napisao/la: ↑22 feb 2022, 20:12Tako ti je kad si igrao/igras za Klub, a ne za prćiju...antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 feb 2022, 19:26Svaka cast i njemu. Lijepo je kad bivsi igraci i danas imaju neku vezu sa klubom, barem takvu.
Bez obzira na vremenske uvjete u subotu, sve ispod 3 milje na Tusnju je ravno SRAMOTI!![]()
A za prvi dio recenice se potpuno slazemo
Volim tebe, više od sebe
Svaka čast drug.Beduin je napisao/la: ↑22 feb 2022, 19:33Slobodasi moji dobri, kao i svaki put i za ovu tekmu sam na raspolaganju vam, ko god nema uslova za kupi kartu iz bilo kog razloga (ili vama bliska osoba), a volio bi ici (nebitno Zapad ili Sjever), javite mi se u PP da se dogovorimo i od mene imate kartu/e.
U subotu igra Sloboda!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
simonknows
- Kontakt:
Elvedin Herić isto poziva na sjever, lijepa akcija jednog fan page-a!
Sjajna ideja, ko je sljedeći? (Vidović-Mujkić-Ignjatović-Herić-?)
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
Stabilizoni
- Kontakt:
Dragoslav Kosticsimonknows je napisao/la: ↑22 feb 2022, 22:38Elvedin Herić isto poziva na sjever, lijepa akcija jednog fan page-a!
Predsjednik Slobode Elmir Šećerbegović u magazinu Derbi na O Kanalu govorio je o (finansijskoj) situaciji u klubu sa Tušnja.
Šećerbegović je kazao da Sloboda sada redovno izmiruje svoje obaveze, a da se od svog dolaska na čelo kluba suočio s mnogim “repovima” iz prošlosti.
Tako je u klub stigla tužba od bivšeg trenera Zlatana Nalića, koji, tvrdi Šećerbegović, potražuje 400.000 KM. Trener sa adresom u Švedskoj sve kategorično demantuje i tvrdi da su njegova potraživanja minimalna, skrojena po nacrtu koji je Sloboda sama predložila u martu prošle godine, a da dokument s njegovim potraživanjima, ukoliko je stigao u klub, mogu javno objaviti.
Nalić je trenirajući klub, u Slobodu ubrizgavao vlastiti novac, što Šećerbegović nije negirao.
Oni sa nešto boljom memorijom sjetit će se da Crveno-crni u to vrijeme nisu imali ni za kikiriki, goste se dočekivalo i na gostovanja se putovalo ne znajući da li će se utakmica igrati, igrači su zaustavljali rad i tako tražili svoje plaće.
“Bio je to jako težak period za klub, ali smo ga preživjeli sa stilom. Tačno je da sam Slobodi posudio novac za licencu kako bi klub ostao u ligi. Tačno je da nikad nisam dobijao plaću u Slobodi”, rekao je Nalić za Faktor.
On dalje navodi da je dugo u kontaktu s menadžmentom Slobode i da su bili u dobroj komunikaciji, tako da ga čudi ovaj zaokret.
“Klub je 26. marta 2021. napravio sporazum sa nacrtom plana vraćanja pozajmice i umanjenog duga, na način kako je to odgovaralo Slobodi, sa svim olakšicama i mjesečnim ratama koje ne bi nanosile štetu funkcionisanja kluba. U pitanju je dakle pozajmica i dio plaća“, kaže Nalić.
Na upit o otkaznoj klauzuli bivši trener Slobode je kazao:
“Da, postoji sigurnosna otkazna klauzula u visini mog posuđenog novca i plaća. Ona sada nije predmet potražnje i nadam se da nikad neće ni biti”, poručio je Nalić, dodavši da za sve navedeno postoji dokumentacija i pisani trag dogovora sa aktuelnom upravom kluba.
Šećerbegović je kazao da Sloboda sada redovno izmiruje svoje obaveze, a da se od svog dolaska na čelo kluba suočio s mnogim “repovima” iz prošlosti.
Tako je u klub stigla tužba od bivšeg trenera Zlatana Nalića, koji, tvrdi Šećerbegović, potražuje 400.000 KM. Trener sa adresom u Švedskoj sve kategorično demantuje i tvrdi da su njegova potraživanja minimalna, skrojena po nacrtu koji je Sloboda sama predložila u martu prošle godine, a da dokument s njegovim potraživanjima, ukoliko je stigao u klub, mogu javno objaviti.
Nalić je trenirajući klub, u Slobodu ubrizgavao vlastiti novac, što Šećerbegović nije negirao.
Oni sa nešto boljom memorijom sjetit će se da Crveno-crni u to vrijeme nisu imali ni za kikiriki, goste se dočekivalo i na gostovanja se putovalo ne znajući da li će se utakmica igrati, igrači su zaustavljali rad i tako tražili svoje plaće.
“Bio je to jako težak period za klub, ali smo ga preživjeli sa stilom. Tačno je da sam Slobodi posudio novac za licencu kako bi klub ostao u ligi. Tačno je da nikad nisam dobijao plaću u Slobodi”, rekao je Nalić za Faktor.
On dalje navodi da je dugo u kontaktu s menadžmentom Slobode i da su bili u dobroj komunikaciji, tako da ga čudi ovaj zaokret.
“Klub je 26. marta 2021. napravio sporazum sa nacrtom plana vraćanja pozajmice i umanjenog duga, na način kako je to odgovaralo Slobodi, sa svim olakšicama i mjesečnim ratama koje ne bi nanosile štetu funkcionisanja kluba. U pitanju je dakle pozajmica i dio plaća“, kaže Nalić.
Na upit o otkaznoj klauzuli bivši trener Slobode je kazao:
“Da, postoji sigurnosna otkazna klauzula u visini mog posuđenog novca i plaća. Ona sada nije predmet potražnje i nadam se da nikad neće ni biti”, poručio je Nalić, dodavši da za sve navedeno postoji dokumentacija i pisani trag dogovora sa aktuelnom upravom kluba.
-
Sunderland
- Kontakt:
Nalic najveća ubleha koja je bila u klubu. Zbog njegovog oca necu nesto ruznije reci.
Idemo crveno-crni..
Idemo crveno-crni..
Sloboda je moja nacija
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a nije bio ubleha kad je posudjivao pare za licencu
kako vas nije stid?
ali nema veze nek ih je razotkrio, covjek je sve lijepo iznio, i rekao izvolite iznesite dokumente i kako smo se dogovorili . Demantujte
ne valja Bekric, ne valja Nala, ne valjaju Bekici (hajde de oko toga), ne valja jos kamara drugih ljudi, ne valja niko osim njih. Posteno, zato i jest sve manje ljudi oko Slobode. Imaju ti koji valjaju
kako vas nije stid?
ali nema veze nek ih je razotkrio, covjek je sve lijepo iznio, i rekao izvolite iznesite dokumente i kako smo se dogovorili . Demantujte
ne valja Bekric, ne valja Nala, ne valjaju Bekici (hajde de oko toga), ne valja jos kamara drugih ljudi, ne valja niko osim njih. Posteno, zato i jest sve manje ljudi oko Slobode. Imaju ti koji valjaju
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Ko god je korstio Slobodu za licni profit a da to nije zasluzio/zaradio i ko je god ostetio Slobodu na bilo koji nacin, NE VALJA i tacka!
Volim tebe, više od sebe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.