ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
ja bih njega rebno sa godinom zabrane i još novčana kazna pola miliona pa bi on došo pameti, pa nije to
sport za svakoga džaba ti talenat,snaga mladost kad on želi nekoga da mlati...ono sramota za tenis velika
sport za svakoga džaba ti talenat,snaga mladost kad on želi nekoga da mlati...ono sramota za tenis velika
- Felixians4
- Kontakt:
On i Tsitsipas, ista priča,samo ovaj drugi ne okreće toliko na agresiju valjda nego ironizira i provocira. Razmažene zvjezdice modernizma.
ŠTETA. Ne bi trebalo da ga baš udalje na par mjeseci,nek mu lupnu par stotina tisuća i zadnju opomenu. Uostalom,sam je atp i kriv jer su totalno zanemarili one optužbe o nasilju i ta čitava saga je ugušena.
ŠTETA. Ne bi trebalo da ga baš udalje na par mjeseci,nek mu lupnu par stotina tisuća i zadnju opomenu. Uostalom,sam je atp i kriv jer su totalno zanemarili one optužbe o nasilju i ta čitava saga je ugušena.
Pa nije ubio nikoga,cuj treba mu godinu zabraniti. Izbacili su ga sa turnira,dobice novcanu kaznu,vec se javno ispricao kao i privatno sudiji. Jednostavno desava se.
- Felixians4
- Kontakt:
Siloviti TB Đokera,nikako nije htio nastaviti u trećem,uvidio je i da je Karen raspoložen,uspio ga slomiti s 3 iscrpna poena miksanjem od 2-1 do 4-2. Nakon promjene strana Karen reternirao briljantno,naredni udarac imao zicer iz sredine terena i to na BH,Nole kao nogo vratar na streljani izabrao krivo,no BH ode van,nakon toga još jedan i potom return razorni winner na prvi serve na prvoj match lopti,finish.
Millmanova bizarna predaja u Acapulcu:
Osim Sasche,i Berrettini OUT,on predao zbog stomacha.
Millmanova bizarna predaja u Acapulcu:
Osim Sasche,i Berrettini OUT,on predao zbog stomacha.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Rafa Nadal nastavlja niz pobjeda u 2022.godini. Medvedev lako preko Andujara, još je 3 pobjede udaljen do preuzimanja broja 1. Bit će zanimljivo ispratiti završnice Acapulco i Dubaia
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Najjace su mi ove izjave kao ova sad Rafe nije mi cilj broj 1, a lik ce biti ove godine u toj prici svakako. Osvojio vec prvi GS sezone,idu dva mastersa gdje vjerovatno nece biti Novaka i gdje ce on igrati zavrsnice pa onda ide sezona sljake gdje ce brat uzeti sepet bodova i sigurno ce biti u trci za broj 1 samo ako ostane zdrav.
Al eto lafo nije mi cilj,nije k.urac moj
Ma koga briga za broj 1, nije ni njemu cilj a ni Đokoviću, već samo titule.ronaldo99 je napisao/la: ↑24 feb 2022, 11:21Najjace su mi ove izjave kao ova sad Rafe nije mi cilj broj 1, a lik ce biti ove godine u toj prici svakako. Osvojio vec prvi GS sezone,idu dva mastersa gdje vjerovatno nece biti Novaka i gdje ce on igrati zavrsnice pa onda ide sezona sljake gdje ce brat uzeti sepet bodova i sigurno ce biti u trci za broj 1 samo ako ostane zdrav.
Rafin kalendar je svakako mali i nikako ne moze pratiti Medu, Zvereva, Tsitsipasa i ostale koji igraju u svakoj "pripizdini".
Tesko i po meni nerealno za ocekivati.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
A je li Bogati,pa jel titule donose bodove,naravno da da,osvojio je vec dva turnira 2250 bodova ima,vodi na race,jel ga svi vidimo na sljaci kao favorita,vidimo,sezona sljake ima 3 mastersa,barcelonu i RG 5500, nije realno da ce sve uzeti,ali je favorit. Samim tim sto mu je cilj GS titule ga stavlja i na kraju kao favorita za YNo1. Suplje price da ne zeli biti broj jedan.forgempp je napisao/la: ↑24 feb 2022, 16:44Ma koga briga za broj 1, nije ni njemu cilj a ni Đokoviću, već samo titule.ronaldo99 je napisao/la: ↑24 feb 2022, 11:21Najjace su mi ove izjave kao ova sad Rafe nije mi cilj broj 1, a lik ce biti ove godine u toj prici svakako. Osvojio vec prvi GS sezone,idu dva mastersa gdje vjerovatno nece biti Novaka i gdje ce on igrati zavrsnice pa onda ide sezona sljake gdje ce brat uzeti sepet bodova i sigurno ce biti u trci za broj 1 samo ako ostane zdrav.
Rafin kalendar je svakako mali i nikako ne moze pratiti Medu, Zvereva, Tsitsipasa i ostale koji igraju u svakoj "pripizdini".
Nego ovaj Vesely ako ne racunamo da je jedno bio walkover za Novaka ima 1-0 protiv Novaka i evo sad uze prvi set,zanimljivo bas.
E jest bogami. Pod titule mislim na GS titule, ovi ostali turniri su sve manje vazni i sve manje ih osvaja Novak ili Rafa jer se tu spremaju na samo jednu stvar a to je dati maximum na GSu.ronaldo99 je napisao/la: ↑24 feb 2022, 17:05A je li Bogati,pa jel titule donose bodove,naravno da da,osvojio je vec dva turnira 2250 bodova ima,vodi na race,jel ga svi vidimo na sljaci kao favorita,vidimo,sezona sljake ima 3 mastersa,barcelonu i RG 5500, nije realno da ce sve uzeti,ali je favorit. Samim tim sto mu je cilj GS titule ga stavlja i na kraju kao favorita za YNo1. Suplje price da ne zeli biti broj jedan.forgempp je napisao/la: ↑24 feb 2022, 16:44Ma koga briga za broj 1, nije ni njemu cilj a ni Đokoviću, već samo titule.ronaldo99 je napisao/la: ↑24 feb 2022, 11:21Najjace su mi ove izjave kao ova sad Rafe nije mi cilj broj 1, a lik ce biti ove godine u toj prici svakako. Osvojio vec prvi GS sezone,idu dva mastersa gdje vjerovatno nece biti Novaka i gdje ce on igrati zavrsnice pa onda ide sezona sljake gdje ce brat uzeti sepet bodova i sigurno ce biti u trci za broj 1 samo ako ostane zdrav.
Nego ovaj Vesely ako ne racunamo da je jedno bio walkover za Novaka ima 1-0 protiv Novaka i evo sad uze prvi set,zanimljivo bas.
Normalno da bi prvo mjesto doslo osvajanjem tih titula koje si ti nabrojao ali znas kad ce sve to osvojit u cugu, nikad. Ni on ni Djokovic nema teorije da vezu masterse vise ne jer ne mogu vec ih ne zanimaju kao GSovi.
Al nebitno hajd, nit ces ti meni promijenit moje razmisljanje o tome niti ja tebi, uzivajmo u myb najuzbudljivijem teniskom periodu ikad koji je pred nama.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Pa prijatelju dovoljno je samo da igraju velike turnire tj masterse i GS i sa tim su kandidati za YNo1 jer ce oni na svakome od tih turnira dolaziti do kraja,tj finala. Naravno da nece svaki osvojiti,ali ovi drugi mogu ihrati 250 ili 500-ce koliko hoce nisu tu neki veliki bodovi u pitanju.
Vjeruj ti meni da on samo suplje prica i da mu je cilj i YNo1 bas iz razloga sto tu zaostaje za Novakom
Vjeruj ti meni da on samo suplje prica i da mu je cilj i YNo1 bas iz razloga sto tu zaostaje za Novakom
Drugi njihov mec druga pobjeda Veselog,zanimljivo
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Znači dogodila se smjena na vrhu, Medvedev je već broj 1
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- Felixians4
- Kontakt:
Ronaldo je u pravu,tj. ja isto njušim da će Rafa ove godine biti zdrav i oran i za travu i za kraj godine. No daleko je do toga. Vesely 2-0 protiv Noleta,baš ga je nadjačao,ovaj nije imao odgovora kako promijeniti ritam,kao da je ljevoruki češki prime Tsonga s kontra strane. Ubio brašno u njemu. Tu je razlika Nadala u odnosu na Feda i Noleta,on bi nekako češće pronašao način da užilavi ovakav match(osim u prvom tjednu Wimbledona) te makar do krajnjeg egala se dovuče u decideru,bar mi je takav dojam.
Daniil no.1? Jako delikatan moment,a inače je Nole pohvalio rusku zajednicu u Dubaiju,tu mora biti jako pažljiv tek sada. Vole se javno.
Rafa se odvaja po procentu pobjeda,bili su potpuno izjednačeni,nije ni to nebitan stat nipošto.
Daniil no.1? Jako delikatan moment,a inače je Nole pohvalio rusku zajednicu u Dubaiju,tu mora biti jako pažljiv tek sada. Vole se javno.
Rafa se odvaja po procentu pobjeda,bili su potpuno izjednačeni,nije ni to nebitan stat nipošto.
Izgleda pravo mu odgovara Đoković, bio je i Novak danas dovoljno dobar da dobije bilo koga, ali ovo sta je igrao Vesely je nadrealno.
ČESTITKE NOVOM BROJU 1!
Bravo Medo!
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
- OldFashioned
- Kontakt:
Sad fini Rusi a ? hahaaahahha
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Vakcine djeluju!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.