Džanan Musa

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

Felixians4
Kontakt:

Re: Džanan Musa

Post Postao/la Felixians4 » 22 feb 2022, 16:41

Chinaglia je napisao/la:
22 feb 2022, 15:41
frajer troluje il lupeta gluposti, u svakom slucaju, niste bas nesto inteligentni da to provalite, pa reagujete na to

musa je izjavio da je imao dosta ponuda u januaru, ali da nije zelio napustiti breogan, takodjer je rekao da sljedece sezone zeli igrati euroligu, kakvi kurcevi crvena zvezda i partizan, pitanje je samo dal ce se odluciti za one najbolje ekipe gdje bi bio jedan od igraca il one slabije gdje bi vrlo moguce bio glavni igrac, mada je moje misljenje da bi mu jedna sezona u nekom slabijem euroligasu dobro dosla, ipak nema iskustvo u euroligi
šta kakvi kurchevi zvezda i partian,siguran sam da bi se tamo potpuno ostvario ko igrač i osoba ako je spreman i pretrpjeti tribine i takav vid pritiska od raje i struke. uskogrudni ste.

naravno da će moći birati,to sam ja naglašavao i bar ti nemaš pravo ovako nastupati,laprdao si nešto o obrani bla-bla-bla,a ja sam ti i tad replicirao da su to nebuloze.

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 22 feb 2022, 16:48

Jesu li ovi normalni sa spominjanjem Zvezde ?

slika

A i u Partizanu bi mu bilo isto. Mozda neka light varijanta Zvezde po pitanju ovoga.

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 22 feb 2022, 16:56

Chinaglia je napisao/la:
22 feb 2022, 15:41
frajer troluje il lupeta gluposti, u svakom slucaju, niste bas nesto inteligentni da to provalite, pa reagujete na to

musa je izjavio da je imao dosta ponuda u januaru, ali da nije zelio napustiti breogan, takodjer je rekao da sljedece sezone zeli igrati euroligu, kakvi kurcevi crvena zvezda i partizan, pitanje je samo dal ce se odluciti za one najbolje ekipe gdje bi bio jedan od igraca il one slabije gdje bi vrlo moguce bio glavni igrac, mada je moje misljenje da bi mu jedna sezona u nekom slabijem euroligasu dobro dosla, ipak nema iskustvo u euroligi
Ne može on igrati u Zvezdi i Partizanu, to je prejako za njega.On je ponovo počeo da sanja snove, pa ćemo vidjeti na šta će ispasti. Vidjet ćemo ko je bio u pravu.

theKuPuS
Kontakt:

Post Postao/la theKuPuS » 22 feb 2022, 17:13

dosadan si više sa trolanjem, fakat

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 22 feb 2022, 17:13

Felixians4 je napisao/la:
22 feb 2022, 14:55
MElloo je napisao/la:
22 feb 2022, 14:51
Yebala vas ABA liga ovako mu je bolje, igra jacu ligu igra protiv boljih protivnika
šta odmah yebala,oštro nešto,ne možeš ništa predložiti logički,odmah se skače u fightanje. ostanak u španjolskoj najbolji,al večiti su vjerojatno druga najbolja opcija
Pa ako ce imati ozbiljne minute u evropskom takmicenju onda da.Od aba lige nema neke koristi ogromne.Najbolji korak iduce sezone bi bila neka Valencija ili mozda Baskonija ako ne sklope prejak roster

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 22 feb 2022, 18:10

pa naveo sam politički kontekst,no mislim da bi Džanana zgotivili i da bi bar na neodređeno Grobari,posebno Cigani imali smanjen utjecaj kod toga iako znadem da tamo mi ni vi ne smijemo.

a to šta bi igrao jadransku,em je ok liga idealna za razvoj ili afirmaciju,glavno je da su to klubovi ambiciozni i euroligaši. sada i ne igra europu i to mu paše maksimalno,miško to zna iz mege jer su probali u fiba lp pa uvidjeli da je za mlade najbolja kombinacija 1 do eventualno 2 partije tjedno i ostalo individualni i trenažni proces.

a melooo-slažem se,baš ta 2 kluba su za mene idealna,posebice baskonia(mada valja vidjeti tko će ih vidjeti,žele upravo trenera valencije koji mi nije nešto iako to ne mora ništa značiti). no dobro,otom-potom

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 23 feb 2022, 19:01

Cuj Partizan previse za njega 🙆🙆🙆majko Mila decko igra protiv E.L a ovaj trola o Partizanu .

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 23 feb 2022, 19:50

lumani je napisao/la:
23 feb 2022, 19:01
Cuj Partizan previse za njega 🙆🙆🙆majko Mila decko igra protiv E.L a ovaj trola o Partizanu .
Partizan je legitimni euroligaš,isto kao i Virtus Bologna,Valencia,Loko Kuba. Interesantno,svi navedeni imaju sezonu ispod očekivanja,blago il žešće. Znam da ste alergičniji na Srbe od nas,no činjenica je da ovaj Partizan ide zdravim putem kamo pripada po apsolutno svakom aspektu. No tu završavam,Džanan sad ima da donese makar jednu pobjedu BiH.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 23 feb 2022, 21:20

23 feb 2022, 19:50
lumani je napisao/la:
Partizan je legitimni euroligaš,isto kao i Virtus Bologna,Valencia,Loko Kuba. Interesantno,svi navedeni imaju sezonu ispod očekivanja,blago il žešće. Znam da ste alergičniji na Srbe od nas,no činjenica je da ovaj Partizan ide zdravim putem kamo pripada po apsolutno svakom aspektu. No tu završavam,Džanan sad ima da donese makar jednu pobjedu BiH.
Partizan EL sa ovim sastavom :mrgreen: kome ti govoris da je Alergican :crazy: :?: Partizan ima jako mlad tim ,a ako je MUSA jedan od boljih mladih igraca u Evropi ,jako cudna stvar da nema mjesta pored ovakvih igraca :clap: :mrgreen: :clap: :mrgreen: :clap: :mrgreen: :clap: :mrgreen:

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 23 feb 2022, 21:27

lumani je napisao/la:
23 feb 2022, 21:20
lumani je napisao/la:
Partizan EL sa ovim sastavom :mrgreen: kome ti govoris da je Alergican :crazy: :?: Partizan ima jako mlad tim ,a ako je MUSA jedan od boljih mladih igraca u Evropi ,jako cudna stvar da nema mjesta pored ovakvih igraca :clap: :mrgreen: :clap: :mrgreen: :clap: :mrgreen: :clap: :mrgreen:
da,punter i leday ponajbolji igrači sastava koji je umalo bio u finalu el. u eurocupu furaju odlično,kao i u jadranskoj. vidi baskoniju,žalgiris,berlin, ko da je to neki svemirski level. + bi se eto i pojačali ,a igrači sazrijeli. trener žoc,direktor savić,dobar scouting,navijači,arena,tradicija,imaju sve.

pa vi bosanci i mi hrvati mrzimo srbe ko i oni nas. pored kojih igrača nema šanse,o čemu ti pal laprdaš? nabaci koji smajlić

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 23 feb 2022, 21:33

23 feb 2022, 21:27
lumani je napisao/la:

da,punter i leday ponajbolji igrači sastava koji je umalo bio u finalu el. u eurocupu furaju odlično,kao i u jadranskoj. vidi baskoniju,žalgiris,berlin, ko da je to neki svemirski level. + bi se eto i pojačali ,a igrači sazrijeli. trener žoc,direktor savić,dobar scouting,navijači,arena,tradicija,imaju sve.

pa vi bosanci i mi hrvati mrzimo srbe ko i oni nas. pored kojih igrača nema šanse,o čemu ti pal laprdaš? nabaci koji smajlić
sam si sa svojom izjavom rekao :arrow: da nema mjesta ;) btw,nemoj ti u moje ime da govoris koga ja mrzim :!: mozda imam u Familiji i Srba/Hrvata.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 23 feb 2022, 21:37

lumani je napisao/la:
23 feb 2022, 21:33
lumani je napisao/la:

sam si sa svojom izjavom rekao :arrow: da nema mjesta ;) btw,nemoj ti u moje ime da govoris koga ja mrzim :!: mozda imam u Familiji i Srba/Hrvata.
Ja izjavio da on nema mjesta!?' To pronađi ili se fino ispričaj,.trećeg nema. Ne govorim u tvoje ime,al zato ti u moje ima lažeš. Srbi,Bosanci i Hrvate se mrze,tako je bilo prije 5,30,60 godina i bit će. Tak je,kak je...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 23 feb 2022, 21:43

ako drug Sarmica tvrdi da nema mjesta,a ja tvrdim da ima ,a ti se ubacis u to sve i kazes da je Partizan E.L ekipa :arrow: eto gdje tvrdis.

btw ,ti mrzi dalje ,sve je to do odgoja.

yusufoh
Kontakt:

Post Postao/la yusufoh » 23 feb 2022, 21:48

23 feb 2022, 21:37
lumani je napisao/la:
23 feb 2022, 21:33

Ja izjavio da on nema mjesta!?' To pronađi ili se fino ispričaj,.trećeg nema. Ne govorim u tvoje ime,al zato ti u moje ima lažeš. Srbi,Bosanci i Hrvate se mrze,tako je bilo prije 5,30,60 godina i bit će. Tak je,kak je...
Evo ja sam Bosanac i nemam razlog da te mrzim samo zato jer se ti izjasnjavas kao Hrvat. Ti nastavi da nas mrzis.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 23 feb 2022, 21:53

lumani je napisao/la:
23 feb 2022, 21:43
ako drug Sarmica tvrdi da nema mjesta,a ja tvrdim da ima ,a ti se ubacis u to sve i kazes da je Partizan E.L ekipa :arrow: eto gdje tvrdis.

Gdje sam ja napisao da mrzim? Za razliku od mnogih na ovom forumu,za mene ne vjerujem da žeš pronaći i natruhu posta po tom pitanju dok se baš mene napadalo od pojedinaca da **** i komentiram Hrvate ili me se po tom tragu uspoređivalo sa Epateguijem samo zato jer sam poneki kritički,tj.manje subjektivan post od većine ostavio na nekoj temi kamo zanimljivo baš ti isti pošteno izesru **** po svojima.

Da,a što bi to trebalo značiti da ako je Partizan EL ekipa,da ja smatram da Musa ne može tamo ili ga ti podcjenuješ? Naravno da ima. Pa nema toga koji je više od mene na ovom topicu isticao da Musa nije dobio šansu ni u NBA ni u Efesu i da je on spreman razmontirari Europu napadački. Lako je sada hajpati Musu,a mnogi ti su bili izrazito skeptični nakon potpisa u Lugu.

Sad po tvome ispada da ja nipodaštavam Musu. Dakle, obrćeš mi riječi totalno,ne iščitavbaš kako treba i stvaraš neke svoje filmove. Nabaci koji smajlić,malo je,da bude uvjerljivije. Čekam ispriku

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 23 feb 2022, 22:00

Da se nadovežem. Musa i Zvezda, to nema šanse. Zvezda je ratnička ekipa poput Atletico Madrida i Musa tu nema šta da traži. A kod Partizana je trenutno problem Obradović i po meni Musa uopšte nije profil igrača kojeg on favorizuje. Ako bi i prošao kod njega, imao bi ograničenu ulogu i minutažu. Znači daleko od ooga što ima u Breoganu. Musa sada kakav je, ne može imati ozbiljniju ulogu NI U JEDNOM EUROLIGAŠU, a vi ga trpajte gdje hoćete. On je level eurocup ekipa i tu bi mogao imati 20+ minutažu, ali ne i ulogu lidera.

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 23 feb 2022, 22:01

23 feb 2022, 21:53
lumani je napisao/la:

Gdje sam ja napisao da mrzim? Za razliku od mnogih na ovom forumu,za mene ne vjerujem da žeš pronaći i natruhu posta po tom pitanju dok se baš mene napadalo od pojedinaca da **** i komentiram Hrvate ili me se po tom tragu uspoređivalo sa Epateguijem samo zato jer sam poneki kritički,tj.manje subjektivan post od većine ostavio na nekoj temi kamo zanimljivo baš ti isti pošteno izesru **** po svojima.

Da,a što bi to trebalo značiti da ako je Partizan EL ekipa,da ja smatram da Musa ne može tamo ili ga ti podcjenuješ? Naravno da ima. Pa nema toga koji je više od mene na ovom topicu isticao da Musa nije dobio šansu ni u NBA ni u Efesu i da je on spreman razmontirari Europu napadački. Lako je sada hajpati Musu,a mnogi ti su bili izrazito skeptični nakon potpisa u Lugu.

Sad po tvome ispada da ja nipodaštavam Musu. Dakle, obrćeš mi riječi totalno,ne iščitavbaš kako treba i stvaraš neke svoje filmove. Nabaci koji smajlić,malo je,da bude uvjerljivije. Čekam ispriku
Lumani te nije skontao, odnosno pogrešno te interpretirao i da je bolje čitao shvatio bi da ti podržavaš Musu ništa manje nego on.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 23 feb 2022, 22:04

Ajde,ne laprdaj. Da Musa ne bi u nijednom el ozbiljniju ulogu., Nemoj da lupaš. Pa Radonjiću i Zvezdi baš i nedostaje takva napadačka klasa koju su onomad imali u Q.Milleru ili makar Loydu lani,zato i ne uspijevaju nikako do playoffa. Ne možeš "samo obranom" ni obratno na najvišoj razini.

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 23 feb 2022, 22:07

Musa nema kuveta tj. snage za najveći nivo.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 23 feb 2022, 22:10

23 feb 2022, 21:53
lumani je napisao/la:

ja nisam poceo temu Srbi/Hrvati /Bosanci ;) Nije nikakav hajp zbog Muse,ja sam ga uvijek branio i ispostavilo se da nisam pogrijesio.

btw,Partizan prvo neka namuci Zvezdu ,a sve ostalo ce biti lakse.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []