Sky9 je napisao/la: ↑23 feb 2022, 17:17
ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑23 feb 2022, 17:08
Sky9 je napisao/la: ↑23 feb 2022, 16:57
Ali ultrastajl se pojavi ovdje čim se spomenu mačak mrtvi i nala marginala... Simptomatično?

pa logicno,  ubijedili su me da tekuce ne treba komentarisati, nikad bolje nije bilo, i posteno, kome se svidja nek podrzava, nek prati. Ja nikad nikome nisam rekao nemoj nesto podrzavati, pogotovo ne Slobodu. Ali bez mene, tako da taj dio smo rijesili, nek se desava sta hoce dokle god je vecina zadovoljna i meni dobro, tako da nema potrebe da se ukljucujem u te rasprave oko utakmica, igraca, pojacana, stanja u klubu.
ali na spinove i neistine treba reagovati, isto bih i za Azmira, isto sam i za Adema, za bilo koga. Nek svako podrzava ono sta se njemu cini ispravno, necu ja nikog ubjedjivati nemoj na Tusanj, cak sta vise nekim sam rekao i da je sramota sto im nema vise reklame na Tusnju, ima Slobode i prije i poslije svih.
ali ne treba lagati i izmisljati.
i ovo se slazem sto je iznad napisano, treba se zapitati kako i zasto dovedemo do toga da vecina ljudi ne zeli da ima nista sa Slobodom nakon odredjenog vremena. bilo je oko Slobode i postenih i kvalitetnih ljudi koje smo sklonili, ne bi opstala 100 i kusur godina da niko nikad nije valjao.

Ti si najnamazaniji forumaš na ovom pdf-u od početka istog - marta 2008. godine. Ali pazi, i ja sam tu od tada, a bio sam i na bihsoccer forumu, prije nego je ovaj osnovan uopšte. 

I tačno znam šta si pisao i za Azmira i ostale. Azmira i Šaboviće si tek počeo braniti nakon što si mačora počeo braniti, da ne budeš ofiran kako samo braniš Toma...
Da citiram...

cuj ima neko i sa BiH Sokera  

, jos da ima i sa fukare corner i bilo bi top  

Azmir sam kritikovao dok je jos bio u klubu, al nisi haman tad pratio mozda aktivno, ili ti je promaklo. Glavna kritika sto se razvijalo sve osim kluba. Bilo mi je bezveze da igraci imaju sve, a klub nema nista. Branit sam ga poceo kad sam vidio da su rezultati ipak najbitniji od svega, i kad sam saznao neke stvari sa kojim se suocavao. Bio je covjek 100% upravu. A ako branim njega moram i Adema jer i oni su imali rezultate. Na kraju opet kazem rezultat je sve, tako ispadne. Istina da Adem nije imao nikakvu podrsku od grada, 7000 mjesecno, i da su sve pare oni davali, istina da su Azmira sabotirali nasi slobodasi sa svih strana. I tako da neko kad dadne 10% svojih para kao oni tek onda ima pravo da im nesto kaze.
Sto se tice kluba X, bilo bi lijepo popricati sa ljudima koji su tad bili tu, sta se bilo skuhalo Slobodi.
na kraju dodjemo do onog da ko sto neko napisa gore puno je bilo tih koji su Slobodu koristili za licni interes i licnu promociju, ali je bilo i ljudi kojima je stvarno bilo stalo do kluba, medjutim otjerali smo i jedne i druge. to i jeste razlog zasto nas je danas ovako malo
ovim zamjeram stvari koje se vide i na forumu, ako se usudis rec nesto drugacije, to su spinovi, napadi, neprijatelji, dusmani. Ukratko jednoumlje Aida Berbica , koje da podrzavam bio bih u Mejdanu na OKK. A nije da ljudi nemaju dosta pozitivno, ali misle da su savrseni i da je sve pozitivno, konsutrktivna kritika ne dolazi u obzir. Odmah idu napadi
i ja ne znam otkud macak u prici kad nit sam ga spomenuo, nit ima veze sa nalom u ovoj situaciji.
i daleko od toga da ja ne pratim Slobodu, u subotu se na Tusnju taman da gori zemlja, kao i svaki put. Ali od mene karta-dvije-tri i dosta.