Ta juniorska liga nema skoro nikakav kvalitet.Tu mnoge ekipe dodju sa jedva 11 igraca a nijr rijetkost j da dodju sa 8-9.Kozara je dominantna sa svih 10 pobjeda a drugi su juniori Krajine,mi smo treći.I ko god da od ove dvije ekipe(Krajina/Jedinstvo) ode u završnicu taj će biti totalni autsajder.Tu kvaliteta jednostavno nema,sta god ko mislio.LloriS je napisao/la: ↑13 feb 2022, 16:32Jel ti znas da su juniori Jedinstva na drugom mjestu odmah iza Kozare, nije to PL al nije ni kantonalna !!harden je napisao/la: ↑11 feb 2022, 02:27Krepajte hasumiInatSilniBosanski je napisao/la: ↑10 feb 2022, 23:22mrka kapa brate @harden daj vise krepajte hasumi, pustite nasu djecu pa gdje god zavrsimo ispostujte ideal osnivaca kad se sjetim euforije one prije 2 godine kako je gorila tema, kako su sve upropastili fuj.ja glupe ti price kralju. Koja nasa djeca? Juniori Jedinstva ne mogu Brekovicu dobiti. Haj pitaj te omladince na cemu treniraju i kako im je. Kad saberes svu tu djecu nema ih za dva jaka termina koliko ih je u Bihacu, nemoj da se lazemo prijatelju.
Kljuc u bravu i od nule, jedino rjesenje realno.
Da li znas da se odustajanjem iz ove lige i ispadanjem u kantonalnu automacki i pred pioniri, pioniri, kadeti i juniori idu u kantonalnu ligu, i da mogu tu samo igrati sve dok seniori Jedinstva ne vrate se u veci rang.
Sta imamo od toga sa nasom omladinskom skolom da nam igraju knatonalnu umjesto ove lige trenutno koja je sasvim dobar kvalitet.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Salko Jazvin, Elmedin Alić i Adnan Pandžić se spominju kao potencijalna pojačanja.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Antonio Brkić (golman) prvo pojačanje. Sutra u 13h prozivka i prvi trening.
Besim Šabić novi sportski direktor, Ermin Begić novi trener golmana.
Pored Brkića nova pojačanja su Elmedin Alić, Adnan Pandžić i Sedin Ramić.
Pored Brkića nova pojačanja su Elmedin Alić, Adnan Pandžić i Sedin Ramić.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
odakle je taj Ramic?
@ASD valjal ovo ista?
@ASD valjal ovo ista?
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Brkić - Prespa Birlik (Švedska)
Pandžić i Alić - Simm Bau
Ramić - Radnik Hadžići
Ipak je ovaj Ramić iz Podgrmeča. Novi igrač je i Salko Jazvin.
Anes Imočanin novi igrač, štoper, zaštićeno godište dolazi iz Travnika.
Eno i nekakvih argentinaca nabacase
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Stigao prvi od 4 argetinca
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
odakle argentinac sada, al hajd pustiti momka valjda nije klosar kao onaj Ojeda sunarodnjak mu sto je izradio onu Hamdinu upravu k'o niko.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
jbt fkt cetiri argentinca ja kontam @BihacSN se hajka, kakva je to sema pitaj Boga bice da smo postali europska filijala Boce Juniors
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Sloboda N.Grad ih je imala 4 ili 5 . Dolazak stranih igrača u nedostatku domaćih je stvar realnosti i biće ih vremenom sve više. Pitanje je vremena kada će savez dati dozvolu da vise stranih igrača moze igrati.Vjerujem da je ista šema u Novom i Bihaću.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑19 feb 2022, 19:06jbt fkt cetiri argentinca ja kontam @BihacSN se hajka, kakva je to sema pitaj Boga bice da smo postali europska filijala Boce Juniors
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
vjerovatno si upravu, predsjednik Slobode iz BOSANSKOG Novog je Boske stara legenda naseg Jedinstva, samo ovo nuzno ne mora predstavljati nista lose, cini mi se da je Velez u jednon sezoni doveo Brandaa, Rodriga, Darrio argentinca i onog Panessa sto je igrao u Simm Bau.merdanovic je napisao/la: ↑19 feb 2022, 21:20Sloboda N.Grad ih je imala 4 ili 5 . Dolazak stranih igrača u nedostatku domaćih je stvar realnosti i biće ih vremenom sve više. Pitanje je vremena kada će savez dati dozvolu da vise stranih igrača moze igrati.Vjerujem da je ista šema u Novom i Bihaću.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑19 feb 2022, 19:06jbt fkt cetiri argentinca ja kontam @BihacSN se hajka, kakva je to sema pitaj Boga bice da smo postali europska filijala Boce Juniors
Brandao je jedno od najboljih krila u Premijer ligi, Darrio sad presao kod Azmira u TC, ovaj Rodrigo jedan od najboljih vezni u Prvoj Ligi nas unistio u Bihacu dok je za TOSK igrao, a i ovaj Panesso sigurno zna nogometa.
Valjda ce od te nase cetvorice bar jedan pokazati nesto vise, ne znam kako su se pokazala ta petorica u Prvoj Ligi RS koja je slabija sigurno od federalne.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Znam , te sam igrače i upratio što su u Veležu bili . Prilično su se dobro snašli kod nas. Velež je sad doveo igrača iz Obale Slonovače u omladinski pogon koliko sam čitao. Siguran sam da će se to intenzivirati. Ne bi me iznenadilo da u budućnosti preko sportskih viza dolaze iz tih zemalja pa ovdje kasnije kroz integracijske procese nađu posao i ostanu.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑19 feb 2022, 21:43vjerovatno si upravu, predsjednik Slobode iz BOSANSKOG Novog je Boske stara legenda naseg Jedinstva, samo ovo nuzno ne mora predstavljati nista lose, cini mi se da je Velez u jednon sezoni doveo Brandaa, Rodriga, Darrio argentinca i onog Panessa sto je igrao u Simm Bau.merdanovic je napisao/la: ↑19 feb 2022, 21:20Sloboda N.Grad ih je imala 4 ili 5 . Dolazak stranih igrača u nedostatku domaćih je stvar realnosti i biće ih vremenom sve više. Pitanje je vremena kada će savez dati dozvolu da vise stranih igrača moze igrati.Vjerujem da je ista šema u Novom i Bihaću.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑19 feb 2022, 19:06jbt fkt cetiri argentinca ja kontam @BihacSN se hajka, kakva je to sema pitaj Boga bice da smo postali europska filijala Boce Juniors
Brandao je jedno od najboljih krila u Premijer ligi, Darrio sad presao kod Azmira u TC, ovaj Rodrigo jedan od najboljih vezni u Prvoj Ligi nas unistio u Bihacu dok je za TOSK igrao, a i ovaj Panesso sigurno zna nogometa.
Valjda ce od te nase cetvorice bar jedan pokazati nesto vise, ne znam kako su se pokazala ta petorica u Prvoj Ligi RS koja je slabija sigurno od federalne.
Ako dovode kako dovode dobiješ "mačka u vreći" ,ko zna mozda se neki i dobro pokaze.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ma istina 100% to je realnost naseg sporta ne samo fudbala pitanje je na sta ce ovo izaci, meni i dalje nema smisla gomilanje stranaca u bilo kom nizem nivou takmicenja hajd Premijer da igramo rijeci ne bi rekao, ali opet bolje dovesti gaucose i dati im priliku nego istrosene igrace ove jadne lige.merdanovic je napisao/la: ↑19 feb 2022, 22:32Znam , te sam igrače i upratio što su u Veležu bili . Prilično su se dobro snašli kod nas. Velež je sad doveo igrača iz Obale Slonovače u omladinski pogon koliko sam čitao. Siguran sam da će se to intenzivirati. Ne bi me iznenadilo da u budućnosti preko sportskih viza dolaze iz tih zemalja pa ovdje kasnije kroz integracijske procese nađu posao i ostanu.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑19 feb 2022, 21:43vjerovatno si upravu, predsjednik Slobode iz BOSANSKOG Novog je Boske stara legenda naseg Jedinstva, samo ovo nuzno ne mora predstavljati nista lose, cini mi se da je Velez u jednon sezoni doveo Brandaa, Rodriga, Darrio argentinca i onog Panessa sto je igrao u Simm Bau.merdanovic je napisao/la: ↑19 feb 2022, 21:20
Sloboda N.Grad ih je imala 4 ili 5 . Dolazak stranih igrača u nedostatku domaćih je stvar realnosti i biće ih vremenom sve više. Pitanje je vremena kada će savez dati dozvolu da vise stranih igrača moze igrati.Vjerujem da je ista šema u Novom i Bihaću.
Ako dovode kako dovode dobiješ "mačka u vreći" ,ko zna mozda se neki i dobro pokaze.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Miloš Gordić pred potpisom za Jedinstvo. Ima 29 godina i igra u napadu.
Antonio Brkić - golman
Franco Jose Ferraarezi - golman
Adnan Pandžić - vezni
Elmedin Alić - krilo
Nedim Ramić - štoper
Salko Jazvin - krilo
Ignacio Martin Aldabe - krilo
Anes Imočanin - štoper
Do sada su pristigla ova pojačanja. Očekuje se dolazak još dva Argentinaca i napadača Gordića. Pregovara se sa još tri imena i vjerovatno bi to bilo to što se tiče prelaznog roka.
Adnan Pandžić - vezni
Elmedin Alić - krilo
Nedim Ramić - štoper
Salko Jazvin - krilo
Anes Imočanin - štoper
Do sada su pristigla ova pojačanja. Očekuje se dolazak još dva Argentinaca i napadača Gordića. Pregovara se sa još tri imena i vjerovatno bi to bilo to što se tiče prelaznog roka.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
pa iznesi lave imena nije to nikakva tajna kad je rijec o Prvoj Ligi, kakav je taj Ignacio danas je dao gol.1921boy je napisao/la: ↑23 feb 2022, 21:52Antonio Brkić - golman
Adnan Pandžić - vezni
Elmedin Alić - krilo
Nedim Ramić - štoper
Salko Jazvin - krilo
Anes Imočanin - štoper
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Bio sam danas na utakmici u Cazinu.Imali smo sreće što je bilo snijega na terenu inače bi izgubili 3 razlike.Mi imali 2 prilike a Krajini poništili čist gol,imali stativu i još 2 prilike.Krajina dobra ekipa,Berber ih dobro uštimao,igraju momci pravo smisleno.Mandžo,Sejo i Mizić bi bili pojačanje za nas.Na sredini terena neki mali igrač Krajine pohvatao sve.Naša djeca iz omladinskog pogona igranu u Krajini po 90 minuta,Golman Krajine odbranio 2 čiste naše prilike.Možemo mi pričati šta hoćemo ali mi smo loši i loše vođeni.Berber je za Đidu izmislio nogomet.Ne vidim kako mi nekoga možemo pobijediti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.