Ma gledam na tom prvom, al haman ovaj kanal kombinovano radi Ajax i Liverpool pa zato
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Valjda su ostavili 2 komada i za drugo poluvrijeme. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Lagano prvo. Odavno nisam mirnije gledao meč Liverpoola 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Liverpool vam djeluje zatrasujuce kako sw ide prema kraju prvenstva,usudio bi se reci da ste ekipa sa najboljom formom u europi trenutno.
Sretno vam na svim frontovima,iako me 2005 jos uvijek boli
Sretno vam na svim frontovima,iako me 2005 jos uvijek boli
Salah mi je fascinantan, dok gledam tekmu i Diaza kako igra i dribla i kako se bori i krece kontam kako se Salah skoro nikad tako ne vidi, ali je majstor, covjeku sekunda treba da napravi gol ili asistenciju, statistika mu je nenormalna.
Ja bih vala Thiaga poslao kuci da odmara i uziva, treba nam on zdrav i rekao bih da od njega zavisi kompletan tok sezone. Keita ili Henderson mogu ovo odraditi do kraja. Steta pa nema onih 5 izmjena i u epl.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Da, baš ovo, iz kola u kolo rastu igrom. I onda kad su se ganjali sa Cityem su imali perfektne rezultate kako se išlo prema kraju sezone, ali dosta je toga na mišiće išlo. Ovo je sad uživanje.
Iskreno nisam toliki optimista po pitanju titule, al Bgm, mogli bi se potući.
Ja sam skeptican zbog rasporeda i te direktne utakmice sa Cityem, previse prostora imamo iza da napadacki potentna ekipa kao City to i ne iskoristi.Arvid je napisao/la: ↑23 feb 2022, 21:43Da, baš ovo, iz kola u kolo rastu igrom. I onda kad su se ganjali sa Cityem su imali perfektne rezultate kako se išlo prema kraju sezone, ali dosta je toga na mišiće išlo. Ovo je sad uživanje.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pa dobro, ne bi ga baš toliko ostavljali na Etihadu sigurnoStevieG8 je napisao/la: ↑23 feb 2022, 21:45Ja sam skeptican zbog rasporeda i te direktne utakmice sa Cityem, previse prostora imamo iza da napadacki potentna ekipa kao City to i ne iskoristi.Arvid je napisao/la: ↑23 feb 2022, 21:43Da, baš ovo, iz kola u kolo rastu igrom. I onda kad su se ganjali sa Cityem su imali perfektne rezultate kako se išlo prema kraju sezone, ali dosta je toga na mišiće išlo. Ovo je sad uživanje.
Do Etihada će City veća iza Liverpoola biti 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Jbt meni je fascinantno da Fabinho ima samo 28 god, ja sve kontam lik je staronja i treba karijeru zavrsiti,a on u najboljim godinama 
Ja se nadam da ce ova razlika od 3 boda stvoriti i neki psiholoski teret pa bude jos ponekog prosipanja bodova.
Da li je Trent u krizi maloj, ili smo samo umazeni postali
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
E moj Jones jel te stid
tragicno sto nema harveya na klupi
U krizi je od kako ga je @rajaz pohvalio protiv Burnleya.
Kakav potop ću doživjeti na fantasyju jer sam riskirao sa TC na početku sezonu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jadni mi.
Na 108 sam već, do sad sam se svaki put sjebo sa izborom TC
Ja sam na 92 I imam jos četiri igrača ovo kolo, al...
Bit će crvenih strelica koliko hoćeš.
Bit će crvenih strelica koliko hoćeš.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.