Paa? Gdje sam pogrijesio?
@only bit ce interesantno u svakom slucaju.
Paa? Gdje sam pogrijesio?
Niti Celik niti OFK igraju Premijer ligu. Promasio si cijelu loptu. Shvati da vam nije mjesto ovdje.
Ko god sjedi sa njim, smatram ga izdajnikom.
Bravo to je toBeduin je napisao/la: ↑23 feb 2022, 21:37Njima saopstio da mora nekoga zakinuti nakon decenija unazad, da bi drugome dao. Valja im oststi usranih gaca.fks74 je napisao/la: ↑23 feb 2022, 21:26Što se onda šlihta željkanu i sa njima je bio ? Nije valjda, da se i njih boji.Beduin je napisao/la: ↑23 feb 2022, 20:29Vico se ukenjo i sad se slihta Velezu, wahaha.
Sta ce hudnik, ukljucio vijuge i konta "nije se zaj3bavat sa RAjom, to toljage u torbama nose gdje god krenu, to auta pale po cesti, sutra ce mi Banja Luku sravniti sa zemljom, bolje im dati par penala i sigurnu sredinu tabele do kraja sezone".![]()
Najsladje mi ovo mostarsko ludilo na forumu, Vico otiso da poprica sa Upravom Veleza oko postavljanja novog terena, a njih par ovdje se uspalilo kako im ide na noge i moljaka da ga ne kazne drasticno. Ono u fazonu bitni su, a ustvari u PL imaju staza ko ja u Dubaiju.
Uzeo si mi rijec iz usta, kad vec niko nece pisati o fudbalu na sportskom forumu, na temi o fudbalu, da bar mi koji smo stvorili pl okrenemo pricu u pravom pravcu po ko zna koji put.
opalaopala je napisao/la: ↑24 feb 2022, 10:43Stanje opsteg ludila trenutno u Platonovoj . Svi se pitaju kako oni neće dobiti prvi teren , odgovor je jasan , vico je poštena kuja koja sluša naređenja od Veleza . Vico uz nogu , i on sluša sve . Opsta histerija je nastala u Platonovoj , samo sto jedni druge ne krenu ujedat , sve opste ludilo . Izdržite i nemojte se medjusobno poklati
Prema saznanjima iz izvora bliskih FK Borac Banjaluka, na proljeće 2022. godine kreće obnova terena Gradskog stadiona u Banjaluci.
Također saznajemo da će premijerligaš Borac, shodno radovima na Gradskom stadionu, tokom proljetnog dijela prvenstva, svoje domaće mečeve igrati na zamjenskom stadionu, konkretno na stadionu “Mlakve” u Novom Gradu.
Tačan datum početka rekonstrukcije stadiona Gradskog stadiona u Banjaluci trenutno nam nije poznat, međutim, poznato nam je nezvanični podatak da će isti započeti tokom marta 2022. godine
"FK “Velež” Mostar ove godine obilježava zlatni jubilej, 100 godina postojanja Kluba, odlučeno je da stadion “Rođeni” bude prvi koji će, u sklopu ovog projekta, dobiti teren s hibridnom travom. Predviđeno je da se s radovima otpočne početkom maja tekuće godine.” – navodi se iz FK Velež Mostar."