Hoću da vidim smislene postove na forumu. Je li puno?padobranac1978 je napisao/la: Branio je danas protiv Triglava,sta hoces
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
padobranac1978
- Kontakt:
Kao sto su tvoji "smisleni",jeliŽeljovac je napisao/la:Hoću da vidim smislene postove na forumu. Je li puno?padobranac1978 je napisao/la: Branio je danas protiv Triglava,sta hoces
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Hajde, na sekiraj se, ne može ti svaka "šala" ni bit smiješna, ni smislenapadobranac1978 je napisao/la:Kao sto su tvoji "smisleni",jeliŽeljovac je napisao/la:Hoću da vidim smislene postove na forumu. Je li puno?padobranac1978 je napisao/la: Branio je danas protiv Triglava,sta hocesIdi povracaj,posto nije pozvao sve reprezentativce koje si pobrojao,crkni od muke
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
padobranac1978
- Kontakt:
Smijesan si sa svojim teorijama zavjere,a i sam vidis da ti i jos par ljudi koji se predstavljaju kao navijaci zelje imate istu teoriju.....Zeljovac za SELEKTORA....
Ja sam napisao tekst bez zaključka. Mogao sam dodati i da je jedini selektor na svijetu koji bi ovakvog Džeku izvadio iz igre.(iako je to Edin zaslužio čak i protiv Francuske) Ako hoćeš zaključak, nešto mi je tu sumnjivo. Očito je da gradi autoritet na igračima koji su zamijenjivi. A po kojim kriterijima se na njima iživljava, to ne bih znao. Samo polako ovo izlazi iz okvira slučajnosti da su tlačeni uglavnom Željovci. A ja bih ako ništa, bio mnogo principijelniji i ozbiljniji na toj poziciji. Ne bih lupao gluposti k'o petogodišnjak i svako malo skakao sebi u usta. Mangup je samo na zamjenjivim igračima. I to ogroman manguppadobranac1978 je napisao/la:Smijesan si sa svojim teorijama zavjere,a i sam vidis da ti i jos par ljudi koji se predstavljaju kao navijaci zelje imate istu teoriju.....Zeljovac za SELEKTORA....
Pitam se šta bi se desilo sa gorenavedenima da su bili na mjestu Begovića!
Muratović javi da je bolestan - otpisan. Begović se ni ne javi kad ga zovu - ništa.
Ma mangup! Džeko, pazi šta izjavljuješ
Visca el Višća!
Visca el Višća!
inace sto pises u zadnje vrijeme nije po mijeri,,i ponekad stvarno pises gluposti,,Zeljo kao klub mi je najdrazi u Bosni i Hercegovini ali neke stvari nemaju veze sa Zeljom ,,Cocalic ako cijelu sezonu odigra u prvom sastavu i bude dobar bit ce sigurno pozvan ali ipak mislim da mu je bolje da on igra da ne misli na repku i da se proda u neki veci klub,,, Samo jos da napisem da se slazem sa ovim u gore napisanom postu a odnosi se na Safeta Susica i treniranje njegove strogoce na maloj dijeci i to mu je stvarno glupo i neodgovorno,,,Svi smo mi svjesti da nasi igraci nisu sretni sa selektorom i svi bi (osim Misimovica) pristali da se ciro vrati,,,neki su glasniji neki malo manje ali to je cinjenica,,,,po nekom kriteriju Miske nije zasluzio da igra tekmu protiv Mexika ali je zasluzio da bude na spisku i da ide za SAD(jer i tako nema sta raditi),,pozzŽeljovac je napisao/la:Ja sam napisao tekst bez zaključka. Mogao sam dodati i da je jedini selektor na svijetu koji bi ovakvog Džeku izvadio iz igre.(iako je to Edin zaslužio čak i protiv Francuske) Ako hoćeš zaključak, nešto mi je tu sumnjivo. Očito je da gradi autoritet na igračima koji su zamijenjivi. A po kojim kriterijima se na njima iživljava, to ne bih znao. Samo polako ovo izlazi iz okvira slučajnosti da su tlačeni uglavnom Željovci. A ja bih ako ništa, bio mnogo principijelniji i ozbiljniji na toj poziciji. Ne bih lupao gluposti k'o petogodišnjak i svako malo skakao sebi u usta. Mangup je samo na zamjenjivim igračima. I to ogroman manguppadobranac1978 je napisao/la:Smijesan si sa svojim teorijama zavjere,a i sam vidis da ti i jos par ljudi koji se predstavljaju kao navijaci zelje imate istu teoriju.....Zeljovac za SELEKTORA....Ne sviđa mu se šta izjavljuju Vladavić, Nadarević, Jahić, što je bolestan Muratović, ponizi Berberovića... Sve zamjenjive igrače i na taj najjadniji način gradi nekakav autoritet.
Pitam se šta bi se desilo sa gorenavedenima da su bili na mjestu Begovića!![]()
Muratović javi da je bolestan - otpisan. Begović se ni ne javi kad ga zovu - ništa.![]()
![]()
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
padobranac1978
- Kontakt:
Eto ti znas ko bi volio,a ko ne da se ćiro vrativrebac86 je napisao/la:inace sto pises u zadnje vrijeme nije po mijeri,,i ponekad stvarno pises gluposti,,Zeljo kao klub mi je najdrazi u Bosni i Hercegovini ali neke stvari nemaju veze sa Zeljom ,,Cocalic ako cijelu sezonu odigra u prvom sastavu i bude dobar bit ce sigurno pozvan ali ipak mislim da mu je bolje da on igra da ne misli na repku i da se proda u neki veci klub,,, Samo jos da napisem da se slazem sa ovim u gore napisanom postu a odnosi se na Safeta Susica i treniranje njegove strogoce na maloj dijeci i to mu je stvarno glupo i neodgovorno,,,Svi smo mi svjesti da nasi igraci nisu sretni sa selektorom i svi bi (osim Misimovica) pristali da se ciro vrati,,,neki su glasniji neki malo manje ali to je cinjenica,,,,po nekom kriteriju Miske nije zasluzio da igra tekmu protiv Mexika ali je zasluzio da bude na spisku i da ide za SAD(jer i tako nema sta raditi),,pozzŽeljovac je napisao/la:Ja sam napisao tekst bez zaključka. Mogao sam dodati i da je jedini selektor na svijetu koji bi ovakvog Džeku izvadio iz igre.(iako je to Edin zaslužio čak i protiv Francuske) Ako hoćeš zaključak, nešto mi je tu sumnjivo. Očito je da gradi autoritet na igračima koji su zamijenjivi. A po kojim kriterijima se na njima iživljava, to ne bih znao. Samo polako ovo izlazi iz okvira slučajnosti da su tlačeni uglavnom Željovci. A ja bih ako ništa, bio mnogo principijelniji i ozbiljniji na toj poziciji. Ne bih lupao gluposti k'o petogodišnjak i svako malo skakao sebi u usta. Mangup je samo na zamjenjivim igračima. I to ogroman manguppadobranac1978 je napisao/la:Smijesan si sa svojim teorijama zavjere,a i sam vidis da ti i jos par ljudi koji se predstavljaju kao navijaci zelje imate istu teoriju.....Zeljovac za SELEKTORA....Ne sviđa mu se šta izjavljuju Vladavić, Nadarević, Jahić, što je bolestan Muratović, ponizi Berberovića... Sve zamjenjive igrače i na taj najjadniji način gradi nekakav autoritet.
Pitam se šta bi se desilo sa gorenavedenima da su bili na mjestu Begovića!![]()
Muratović javi da je bolestan - otpisan. Begović se ni ne javi kad ga zovu - ništa.![]()
![]()
inace neam lose misljenje o safetu ali moras bit priglup ili corav pa neskontat da mi u prvih 30 igraca sem rahimica nemamo zadnjeg veznog, stavit medunjanina tu nije rjesenje nego krpljenje, ne kazem da treba bit cocalic ali treba trazit rjesenje... Ovi sto forsiraju cocu ne vjerujem da ima veze sa zeljom jer je doticni isto ko i kerla ispo supak
druga stvar Stilicu ne pruzit sansu je bezveze sad smo u situaciji da nam 2 glavnih veznih igraca nisu zajedno sastavili 90 minuta od slovacke (pjanic i misimovic) koliko ce moci odigrat na svom nivou je pod upitnikom lutrija prava... Ruku na srce jedino stilic od njih igra redovno i dosta jake utkmice Man city, juve, salzburg itd...
@Sabane poredit Alispahica i Stilica je smjesno, napisi mi 4 jake utakmice koje je alispahic odigro ali pokusaj izbjec dinamo i hajduk reci cu ovom padobrancu da ti kupi najljepsu tastaturu u Italiji
druga stvar Stilicu ne pruzit sansu je bezveze sad smo u situaciji da nam 2 glavnih veznih igraca nisu zajedno sastavili 90 minuta od slovacke (pjanic i misimovic) koliko ce moci odigrat na svom nivou je pod upitnikom lutrija prava... Ruku na srce jedino stilic od njih igra redovno i dosta jake utkmice Man city, juve, salzburg itd...
@Sabane poredit Alispahica i Stilica je smjesno, napisi mi 4 jake utakmice koje je alispahic odigro ali pokusaj izbjec dinamo i hajduk reci cu ovom padobrancu da ti kupi najljepsu tastaturu u Italiji
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Principatus
- Kontakt:
Ipak mora se priznati, da je to "krpljenje" ispalo veoma dobro, Pape mu je nasao poziciju i Medunjanin mu se zahvaljuje sjajnim utakmicama. Zasad nam je od ogromne koristi na toj poziciji.nick je napisao/la:sem rahimica nemamo zadnjeg veznog, stavit medunjanina tu nije rjesenje nego krpljenje
Sto se mene tice, ja bih u prijateljskoj kao izmjenu za Rahimica ubacio Besica.
Mozda 30 min ili citavo poluvrijeme.
Ove ostale beskrajne diskusije ne zelim nesto komentarisati, jer se vrti ukrug vec duze vremena.
Ja to vidim ovako: Ako odigramo protiv Meksika i Rumunije na nivou kao protiv Slovacke, jer smo tu stvarno igrali predivno, meni je svejedno kakve ce nespretne izjave Pape jos davati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Principatus je napisao/la:Ipak mora se priznati, da je to "krpljenje" ispalo veoma dobro, Pape mu je nasao poziciju i Medunjanin mu se zahvaljuje sjajnim utakmicama. Zasad nam je od ogromne koristi na toj poziciji.nick je napisao/la:sem rahimica nemamo zadnjeg veznog, stavit medunjanina tu nije rjesenje nego krpljenje
Sto se mene tice, ja bih u prijateljskoj kao izmjenu za Rahimica ubacio Besica. Mozda 30 min ili citavo poluvrijeme.
jeste odlicno se snaso ali zajedno sa rahimicem s tim da je sav prljavi poso radio rahimic
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Principatus
- Kontakt:
Definitivno. Medunjanin ovdje moze samo igrati zajedno sa pravim DM kao sto je Rahimic, ali kao sto se vidi to radi veoma uspjesno i veze defenzivu i napad predivno, kao sto i sam asistira ili zabija.nick je napisao/la:jeste odlicno se snaso ali zajedno sa rahimicem s tim da je sav prljavi poso radio rahimic
Zato kazem, Besica malo ubaciti pored Medunjanina. Mozda i sa Salihovicem pokusati ovdje, jer on to moze. Jeste ofanzivniji tip od Rahimica, ali defenzivno jaci od Medunjanina. Na ljevoj strani bi ga mogao Ibricic ili mozda Lulic zamjenuti. Ima nekoliko mogucnosti da kombinujemo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Monolog
Jos jedan koji pljuje pa lize. Ono kad si pitao ovoga smokljana gdje bio dosli smo do pointa da se igra reprezentacija protiv Albanije, a narocito protiv Slovacke ne moze uporediti sa onim igrama protiv Katra, Francuske...slozili smo se da ta igra pocinje da dobija neku fizionomiju, da smo dominirali sredinom terena i potpuno nadigrali reprezentaciju koja je bolje plasirana od nas, te samo nesrecom nesmo uspjeli pobjediti Albaniju. Slozili smo se takodje da cemo cekati Rumune da vidimo pravo stanje, ali jok...ti cekao ovog bezobraznika koji selektora svoje drzave naziva ****, glupanom, idiotom tj. prisiva mu sve svoje osobine, da bi ispuzao iz rupe i procjedio da je Pape bezbeli "totalna neznalica". Srami se ove titule ispod svoga imena.
Pa imao je mjesta, redovno je pozivan, je li propast svijeta ako je izostavljen sa jedne prijateljske utakmice?
Igra protiv Albanije je bila sasvim OK, i steta je sto nije krunisana uspjehom tj. pobjedom iako ni remi nije neuspjeh. Protiv Francuza smo igrali koliko su nam oni to dozvolili, neuporedivo jacha reprezentacija, ama bas u svim segmentima, kako na terenu tako i van terenu. Nismo pruzili ni dostojan otpor, mozda ima tu i pogresnih selektorovih postavki, ali na greskama se uci. Mozda je i sreca sto je to bila Frnacuska od koje poraz i ne boli bas toliko kao sto bi bolio ako se eventualno kuci izgubi od Rumunije, Bjelorusije
Jao patetike, "gdje si bio jarane da mi das podrsku, da me poguras"@Nikad_izvini,
Gdje si bio prije 3-4 mjeseca kada sam (bezuspješno) pisao o nekim Safetovim "eksperimentima"?Dijelim tvoje mišljenje kada su neke stvari u pitanju, no također nam se i mišljenja razilaze kada su (opet) neke druge stvari u pitanju
Helem, kristalno jasno je da znak jednakosti ne smije biti kada su Safet kao trener i Safet kao igrač u pitanju. Dakle, čovjek bi rek'o da se radi o 2 potpuno drugačije osobe, jer jedan je bio pravi znalac, a drugi, kako sada stvari stoje, totalna neznalica.
Jos jedan koji pljuje pa lize. Ono kad si pitao ovoga smokljana gdje bio dosli smo do pointa da se igra reprezentacija protiv Albanije, a narocito protiv Slovacke ne moze uporediti sa onim igrama protiv Katra, Francuske...slozili smo se da ta igra pocinje da dobija neku fizionomiju, da smo dominirali sredinom terena i potpuno nadigrali reprezentaciju koja je bolje plasirana od nas, te samo nesrecom nesmo uspjeli pobjediti Albaniju. Slozili smo se takodje da cemo cekati Rumune da vidimo pravo stanje, ali jok...ti cekao ovog bezobraznika koji selektora svoje drzave naziva ****, glupanom, idiotom tj. prisiva mu sve svoje osobine, da bi ispuzao iz rupe i procjedio da je Pape bezbeli "totalna neznalica". Srami se ove titule ispod svoga imena.
Koji nepozvani igraci, o cemu ti pises? O onima koje onaj nabraja? I ti odmah prihvatio da su to ti "nepozvani igraci". Pa jadan bio ima ih koliko hoces boljih od njih koji nisu pozvani, ali ovdje dodje par manijaka (u svakom pogledu) i onda udavise sa tim NEBITNIM igracima Zeljeznicara na temi o reprezentaciji. Jedan skace do ozonske rupe, drugi rastura u Grckoj, treci handri Juventusa i Mancester Junajtede, cetvrio ovo, peti ono. Jahic sigurno nije otpisan, ovi drugi tek trebaju da se dokazu.Dobro, činjenica je da su ti nePpozvani usko povezani sa Željezničarom
U kojem vremenu pricas? Ovo treb'o bi implicira na buduce, pa mozda ce i dobiti, otkuda ti znas da nece? Je li to tvoj glavni argument da je Susic "totalna neznalica"Štilić bi sigurno treb'o dobiti poziv
Procitaj ponovo ono iznadCocalić bi treb'o dobiti poziv, ako ništa onda barem za ove prijateljske utakmice, jer se tu ne može ništa izgubiti, a može se puno dobiti
Eh, kada je Jaha u pitanju, to mi nikako nije jasno. Dakle, čovjek stvarno može da se podredi kolektivu, može i braniti ako je potrebno, a opet u našoj selekciji nema mjesta.
Pa imao je mjesta, redovno je pozivan, je li propast svijeta ako je izostavljen sa jedne prijateljske utakmice?
E u krasni, ..."morao je biti pozvan ali nije za prvih 11". I sad zbog toga igraca cije je mjesto klupe toliko frke, Ma ne, pojedinci su bolesni i glavna meta im je selektor BOSNE I HERCEGOVINE, samo i samo zbog toga sto je nekada igrao u Sarajevu. Koji debili, gori su million puta od znacenja imana njihove navijacke grupe. U stanju su nase mlade i perspektivne igrace prikazati kao potpune bezveznjakovice koji maltene ne znaju da stoje, da hodaju, da jedu...(vidi Subasic), samo sto ih je Pape pozvao u reprezentaciju. To treba **** motkom i kvit.Mišljenja sam da nije za prvih 11, ali da bi MORAO biti na spisku.
Evo placem, haj' moj "lijepi" da diskutujemo...Idi bolan ne bio, sa takvim stavovima koje mijenjas kako vjetar puhne i namamo o cemu diskutovati. Idi ti tamo pa diskutujuj sa onim koji tvoga selektora naziva ****, glupanom, debilom, a igrace koji predstavljaju "tvoju" zemlju omalovazava na sve nacine. Saban se ne obazire na normalnu krituku, uostalom Saban je i sam kriticar nekih poteza Susica, npr. nepozivanje Alispahica, neke izjave..itd....ali bolan Saban postuje onoga ko sjedi na mjestu selektora reprezentacije Sabanove zemlje, posebno ako je taj neko legenda za kojima smo vapili i vapimo, ako posle pocetnog uigravanja igra reprezentacije pocinje da lici na nesto. Nasa reprezentacija (valjda je i tvoja) jos nije izgubila utakmica od tima koji je slabije plasiran od nje, a pobjedila je DVIJE REPREZENTACIJE KOJE SU BOLJE PLASIRANE OD NJE. Halo, o kakvoj "totalnoj neznalici ti pricas". Pa stojimo bolje u kvalifikacijama od reprezentacije koja je isrped nas po svim relevantnim tabelama...Saban ce stati u odbranu selektora i igraca, selektora koji prihvatio da nas vodi rizikujuci sav svoj prethodno steceni ugled, a znajuci koja smo **** nezahvalna.Na Šabana se ne obaziri, to je čovjek koji ne dopušta nikakvu kritiku na račun Papeta, te kritičare naziva pljuvačima, a kada je u pitanju Medunjanin, onda je dozvoljeno pljuvanje, psovanje i šta sve ne. Dakle, s takvim ne'a potrebe ulaziti u diskusiju; napravih to jednom, al' to sigurno neću ponoviti.
Aha, u toku pisanja si se prisjetio kako smo proslu diskusiju zavrsili (kada nije bilo ovoga cumpolova za kojim places) u tripu "vidjecemo, zavisi od Rumuna". Nego kada za njega sada konstatujes da je "totalna neznalica", kako li si ga tek castio "na samom pocetku njegovog mandata. Vjerovatno kao ovaj ti jaro, a mozda i gore.Vidljivi su pomaci kada je igra repke u pitanju, to je nedvojbeno(stoga ipak nisam toliko kontra Sušića kao na samom početku njegovog mandata),
Kako bi ti volio da zijanimo obadvije vise nego hljeba se najesti. Cuj tesko nama...idi ptico zloslutnico.al' kao što @Nikad_izvini napisa, teško nama u sljedeće 2 kvalifikacione utakmice, jer svi znamo kakvi smo mi pod pritiskom.
[/quote]Igru protiv Albanije i (ne)igru protiv Francuza smo svi vidjeli, te se nadam(o) da neće biti ponovljena. Ne'a smisla sada govoriti o tome šta je treb'o protiv Francuza(ja se samo iznerviram kada se samo sjetim te tekme).
Igra protiv Albanije je bila sasvim OK, i steta je sto nije krunisana uspjehom tj. pobjedom iako ni remi nije neuspjeh. Protiv Francuza smo igrali koliko su nam oni to dozvolili, neuporedivo jacha reprezentacija, ama bas u svim segmentima, kako na terenu tako i van terenu. Nismo pruzili ni dostojan otpor, mozda ima tu i pogresnih selektorovih postavki, ali na greskama se uci. Mozda je i sreca sto je to bila Frnacuska od koje poraz i ne boli bas toliko kao sto bi bolio ako se eventualno kuci izgubi od Rumunije, Bjelorusije
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Da uđe onaj zicer Karhana na kraju, oduševljenje bi ti bilo kudikamo manje. Ja bih samo još istakao da sam konsterniran kakvo nepošovanje su pojedinci iskazivali naspram generalnog sekretara BOSNE I HERCEGOVINE, NJIHOVE ZEMLJE!!!Principatus je napisao/la:Ako odigramo protiv Meksika i Rumunije na nivou kao protiv Slovacke, jer smo tu stvarno igrali predivno
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 02 feb 2011, 01:45, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
da je roben zabio onaj mrtvi zicer kasiljasu, mozda bi holandija slavilaŽeljovac je napisao/la:Da uđe onaj zicer Karhana na kraju, oduševljenje bi ti bilo kudikamo manje.Principatus je napisao/la:Ako odigramo protiv Meksika i Rumunije na nivou kao protiv Slovacke, jer smo tu stvarno igrali predivno
Vidis ga, cumi u zasjedi da zaskoci na svaku najavu neke pozitive...Cuj da udje KrhanuŽeljovac je napisao/la:Da uđe onaj zicer Karhana na kraju, oduševljenje bi ti bilo kudikamo manje.Principatus je napisao/la:Ako odigramo protiv Meksika i Rumunije na nivou kao protiv Slovacke, jer smo tu stvarno igrali predivno
Znači, malo je falilo u obje situacije. Tako da nije sve protiv Slovačke bilo tako brilijantno, jer je vrlo lako moglo biti i drugačije. Ispustiti dva gola prednosti na onakav način bi bilo degutantno. Sa Ćirom nas je zicer dijelio da ispustimo 1:4 u Sloveniji. To je pokazatelj slabosti.nick je napisao/la:da je roben zabio onaj mrtvi zicer kasiljasu, mozda bi holandija slavilaŽeljovac je napisao/la:Da uđe onaj zicer Karhana na kraju, oduševljenje bi ti bilo kudikamo manje.Principatus je napisao/la:Ako odigramo protiv Meksika i Rumunije na nivou kao protiv Slovacke, jer smo tu stvarno igrali predivno
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Sram i stid bilo one koji ne poštuju sekretara za reprezentovanje nogometa BOSNE I HERCEGOVINE, SVOJE ZEMLJE! (Muniba)
I onda se prigovara za patetiku
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Željovac je napisao/la:
Da uđe onaj zicer Karhana na kraju, oduševljenje bi ti bilo kudikamo manje.
E jes ko macka, ima devet zivota...cuj slabi bili sto su nam oni smanjili prednost, a nismo jaki ko beton sto smo ih pobjedilda je roben zabio onaj mrtvi zicer kasiljasu, mozda bi holandija slavilaZnači, malo je falilo u obje situacije. Tako da nije sve protiv Slovačke bilo tako brilijantno, jer je vrlo lako moglo biti i drugačije. Ispustiti dva gola prednosti na onakav način bi bilo degutantno. Sa Ćirom nas je zicer dijelio da ispustimo 1:4 u Sloveniji. To je pokazatelj slabosti.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
nije tebi lahkoŽeljovac je napisao/la:Sram i stid bilo one koji ne poštuju sekretara za reprezentovanje nogometa BOSNE I HERCEGOVINE, SVOJE ZEMLJE! (Muniba)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ne kontaš ti, dječače, šta sam i zašto napisao, pa me ni ne citiraj bezveze.Los_Blanos2 je napisao/la:nije tebi lahkoŽeljovac je napisao/la:Sram i stid bilo one koji ne poštuju sekretara za reprezentovanje nogometa BOSNE I HERCEGOVINE, SVOJE ZEMLJE! (Muniba)
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.