Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Neko rece kako Iran nije osjetio sankcije SAD-a, koje su u puhom zamahu stupile na snagu pocev od 2018., pa ovamo. Msm da je admin obrisao post. Jedna pljuska za mitomane.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 24 feb 2022, 18:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ma sve im zabranit, sport, financije itd.
Nek zavrnu gas, a kome ce ga prodat ?
Nek zavrnu gas, a kome ce ga prodat ?
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Stari jarani. Malo za javnost ovo ono sa kritikama. Mislim, gdje je i šta radi Olaf? Kako je Tetka otišla na krstarenje Njemačka nestala sa mape svijeta.
Boris kakav god da je, dobro hendla sve prepreke. Osim Princove smrti...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Kad su Englezi neovisni i ovo je prvi put da profitiraju iz izlaska iz EU.Brokula je napisao/la: ↑24 feb 2022, 18:25Vise Englezi rade nego EU. Razocaran sam Njemackom, da mogu podrzali bi Rusiju izgleda zbog yebenog plina
Nije jednostavno Njemačkoj, pritisak javnosti da urade nešto, a ovamo čitava ekonomija i industrija će ti zaplakati kad zaustaviš plin. Vjerovatno traže rezerve, garanciju da će imati dovoljno plina za industriju i onda će donijeti restrikcije. Nije nimalo jednostavna situacija
Od sankcija Njemačke će zavisiti i ostatak ekonomije u Evropi. Upravljaju životima mnogih u ovom trenutku i financijama mnogih. ****, svi mi bi voljeli da im stave sve restrikcije i unište ekonomiju, ali onda uništavaš i sebe na jedan period, doduše, dosta blaže i dosta kraće.
I naravno, ima tu dosta drugih faktora, ko koga voli, ko je sa kim bolji. Ali, sam si napisao na temi EPL da Rusi drže čitav London, pa su Englezi presjekli.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
EU najavljuje nevidjene sankcije 
Izbaci ih iz SWIFTa i eto im belaja
Samo sankcije ovim Oligarhima a oni ce onda rijesit Putina
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- feniksptica
- Kontakt:
Dok u Rusiji gradjani protestvuju protiv rata u susjedstvu gradjani podrzavaju odluku.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Znam da ovo mnogi ismijavaju, ali ovo je daleko najbolje i najefikasnije oruzje da se Putin zaustavi. Problem je politicka volja i korupcija medju politicarima. Da jednom stave ljudske zivot ispred svojih interesa mogu Putina i jarane mu baciti na koljena potpuno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Vjerojatno je Putin o svemu razmisljao i prije napada.Brokula je napisao/la: ↑24 feb 2022, 18:37Znam da ovo mnogi ismijavaju, ali ovo je daleko najbolje i najefikasnije oruzje da se Putin zaustavi. Problem je politicka volja i korupcija medju politicarima. Da jednom stave ljudske zivot ispred svojih interesa mogu Putina i jarane mu baciti na koljena potpuno
Kad su ono ambasadori poceli bjezati iz Ukrajine, ima 2-3 sedmice? To neka vam bude znak i kod nas sta slijedi ako se krenu pakovati.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kao da nam nije bilo dovoljno inflacije od korone. Jos i ovaj Putin sad nasao praviti probleme. Ne daju nam zivit yebem im sve.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Postoje mnoge sankcije na koje je racunao da se nece usuditi zbog ovisnosti o ruskom plinu, ali zapad treba pokazati zube jednom i pokazati da je zivot ispred svega.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑24 feb 2022, 18:38Vjerojatno je Putin o svemu razmisljao i prije napada.Brokula je napisao/la: ↑24 feb 2022, 18:37Znam da ovo mnogi ismijavaju, ali ovo je daleko najbolje i najefikasnije oruzje da se Putin zaustavi. Problem je politicka volja i korupcija medju politicarima. Da jednom stave ljudske zivot ispred svojih interesa mogu Putina i jarane mu baciti na koljena potpuno
Opet ponavljam, izbacivanje iz SWIFT sistema bi ih vratio u prosli vijek, al yebeni Nijemci blokiraju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Brate dragi ti citav dan pišeš o susjedima , ne mogu da vjerujem da ti je bitnije šta neko misli u drugoj državi nego u svojoj .feniksptica je napisao/la: ↑24 feb 2022, 18:35Dok u Rusiji gradjani protestvuju protiv rata u susjedstvu gradjani podrzavaju odluku.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Ma vidis da prijeti nuklearnim ratom svima koji se upetljaju. Nadam se da je svjestan sto bi to moglo uzrokovati.Brokula je napisao/la: ↑24 feb 2022, 18:40Postoje mnoge sankcije na koje je racunao da se nece usuditi zbog ovisnosti o ruskom plinu, ali zapad treba pokazati zube jednom i pokazati da je zivot ispred svega.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑24 feb 2022, 18:38Vjerojatno je Putin o svemu razmisljao i prije napada.Brokula je napisao/la: ↑24 feb 2022, 18:37
Znam da ovo mnogi ismijavaju, ali ovo je daleko najbolje i najefikasnije oruzje da se Putin zaustavi. Problem je politicka volja i korupcija medju politicarima. Da jednom stave ljudske zivot ispred svojih interesa mogu Putina i jarane mu baciti na koljena potpuno
Opet ponavljam, izbacivanje iz SWIFT sistema bi ih vratio u prosli vijek, al yebeni Nijemci blokiraju
Evo nesto iz nase drzave, a ovakvih je 90% u manjem entitetu.bombaysaphire je napisao/la: ↑24 feb 2022, 18:41Brate dragi ti citav dan pišeš o susjedima , ne mogu da vjerujem da ti je bitnije šta neko misli u drugoj državi nego u svojoj .feniksptica je napisao/la: ↑24 feb 2022, 18:35Dok u Rusiji gradjani protestvuju protiv rata u susjedstvu gradjani podrzavaju odluku.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/visoki- ... /220224150
Nemoj brinuti o stvarima koje ne mozes kontrolisati.Bundesliga je napisao/la: ↑24 feb 2022, 18:40Kao da nam nije bilo dovoljno inflacije od korone. Jos i ovaj Putin sad nasao praviti probleme. Ne daju nam zivit yebem im sve.
23
Taman korona stala i čovjek da normalno prodiše kad ove budala uskoči na scenu.Bundesliga je napisao/la: ↑24 feb 2022, 18:40Kao da nam nije bilo dovoljno inflacije od korone. Jos i ovaj Putin sad nasao praviti probleme. Ne daju nam zivit yebem im sve.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Bundesliga
- Kontakt:
A ko ce brinuti ako necu ja? Nece mi ni Putin ni Bajden kupiti da jedem ili platiti racune. Tako i vama svima.GOAT je napisao/la: ↑24 feb 2022, 18:44Nemoj brinuti o stvarima koje ne mozes kontrolisati.Bundesliga je napisao/la: ↑24 feb 2022, 18:40Kao da nam nije bilo dovoljno inflacije od korone. Jos i ovaj Putin sad nasao praviti probleme. Ne daju nam zivit yebem im sve.
I am not yet born; O hear me.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Hvala tebra , ali ne čitam smeće od kliksaTekashi je napisao/la: ↑24 feb 2022, 18:43Evo nesto iz nase drzave, a ovakvih je 90% u manjem entitetu.bombaysaphire je napisao/la: ↑24 feb 2022, 18:41Brate dragi ti citav dan pišeš o susjedima , ne mogu da vjerujem da ti je bitnije šta neko misli u drugoj državi nego u svojoj .feniksptica je napisao/la: ↑24 feb 2022, 18:35Dok u Rusiji gradjani protestvuju protiv rata u susjedstvu gradjani podrzavaju odluku.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/visoki- ... /220224150
Mi treba da vidimo kako ćemo obuzdati skakanje cijena u nebesa , to je sada najvažnije .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.