Tek danas, 24.02.2022., smo dobili odgovor na pitanje iz ankete, čestitke ovih 26% što su odgovorili pod g) nitko od navedenihAnketa je završila: 25 ožu 2017, 16:32.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Zanimljivo u kom trenutku Rus preuzima mjesto broj 1 
- Felixians4
- Kontakt:
6-0 Rafa,u drugome od prva 4 serve gamea puši 3,no nedovoljno Tommy Paulu da zatvori set. Kako je tamo hebeno hot po noći
- Jakobsen91
- Kontakt:
Bravo za Medvedeva, apsolutno zasluzeno No 1.
Cak je i poslao poruku da je za mir. 
-
samosarajvo
- Kontakt:
Gledao sam Rafu, igra u polju je impresivna i jos je fizicki bolji.
Problem je serva koja oscilira.Sat top sat uzas.
To bi Medo na 2 dobivena mogo iskoristiti.
Problem je serva koja oscilira.Sat top sat uzas.
To bi Medo na 2 dobivena mogo iskoristiti.
Ide Vesely u finalee, kako igra čovjek, Shapovalov kao i obicno dobro igra ali usere se u kljucnim trenucima.
Kvale+Cilic+Agut+Djokovic+Shapovalov...
Sta uradi momak...
Kvale+Cilic+Agut+Djokovic+Shapovalov...
Sta uradi momak...
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Bas sad pisem na ovoj drugoj temi, kako ih covijek naniza, svaka mu cast. Nadam se da ce osvojiti, a Shapo uvijek isti m.uda ko klikeri.
⚽FK Garaže⚽
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Ma nema sta nije, povreda bruku i na kraju saobracajnu nesrecu prosle godine, koronu prije toga, psihickih problema zbog tih stvari...
Dobro i igra dns.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Rafa je u GOAT modu, klasično čišćenje Medvedeva.
U sjajnoj je formi, nadam se samo da je stopalo ok, jer moglo bi ako ovako nastavi ove godine bit svašta.
Vamos!
U sjajnoj je formi, nadam se samo da je stopalo ok, jer moglo bi ako ovako nastavi ove godine bit svašta.
Vamos!
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
rafa je samo rafa i ništa više
naravno, nije nimalo realno da on može izgurati cijelu sezonu bez problema, ali dok ide to je rafa, tako je vazda bilo i biće … neznam čemu se sad ljudi čude
naravno, nije nimalo realno da on može izgurati cijelu sezonu bez problema, ali dok ide to je rafa, tako je vazda bilo i biće … neznam čemu se sad ljudi čude
Nabija najboljem hardcourt igracu vec pocetne komplexe.Koja je ovu pobjeda na Hardu protiv Mede?
Nadam se skorom susretu sa Novakom.
Nadam se skorom susretu sa Novakom.
-
MukiMuki02
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mogao bi Rafa lagano početi sezonu sa osvojena 3 turnira na hard-u i učinkom od 16-0. Ako noćas pobjedi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sta kaze Rafa nije mi cilj No1,a brat pobjedjuje sve redom,sto ne volim tu takvu patetiku. Zato je tu Novak najjaci,izadje i kaze jes mi cilj da sve rekorde oborim.
Nije lose za covjeka koji samo zna na sljaci igratRomagnoli13 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 11:21Mogao bi Rafa lagano početi sezonu sa osvojena 3 turnira na hard-u i učinkom od 16-0. Ako noćas pobjedi.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.