FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
13
8%
Drugi
11
7%
Treći
41
25%
Četvrti
52
31%
Peti
13
8%
Šesti
13
8%
Sedmi
4
2%
Osmi
10
6%
Ispadamo iz lige
10
6%

Ukupno glasova: 167

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 feb 2022, 20:07

Odustajem, lik je upravo Ismira ublehom nazvao :bow:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 24 feb 2022, 20:26

Odakle znamo kakav je dogovor izmedju njih. Fanimo je imao jos pola godine ugovor, znaci mogli su ga poslati na tribine i skroz mu uništiti karijeru. Možda je dogovor da on neće potpisati ni za jedan klub u BiH, a dobije papire.
Ovo ljudi su dosada pokazali, hvala Bogu, da znaju sta rade, a sta ce biti sa Fanimom, mene vise ne zanima.
Podrška Ismiru i ekipi oko njega...
Evo i oni tebe selame!

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 24 feb 2022, 20:35

FCUM je napisao/la:
24 feb 2022, 19:49
Fanima koji je pod ugovorom i nas najbolji igrač ,pustiti besplatno . Ma bravo. Imamo maestra hebibovica koji ce igrati i po desnom i po lijevom krilu. Nema nama napredka dok se ne riješimo ugljeba u klubu
Zaboravimo na trenutak da nije želio trenirati i igrati kod Sablića.
Čovjek je ignorisao treninge i pune pripreme pod novim trenerom kada su svim igračima isplaćena dugovanja. Razumiješ li da idiot ignoriše klub i ti se pitaš zašto je dobio nogu?
Svaka čast upravi na ovom potezu. Fanimo već nekoliko mjeseci ponižava klub i drago mi je što su ga odyebali.
Koliko god je dobar igrač pokazao je da je **** od čovjeka i kao takav nema mjesta u FK Sarajevo
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

VoxTV
Kontakt:

Post Postao/la VoxTV » 24 feb 2022, 20:37

Treba li su ga otpustiti kad prodju prelazni rokovi, da tek na ljeto moze potpisati i igrati.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 24 feb 2022, 20:41

Čovjeku se izašlo u susret zato što je kršio klupski kodeks, ne izvršavajući ugovor koji je potpisao. Znači sutra svaki igrač koji dođe i neće da trenira više, fino ne izvršava svoje obaveze i dobije raskid ugovora, pod izgovorom niko nije veći od kluba. Tako ne posluje ozbiljan klub i ozbiljni ljudi. Ovdje nije ispo klub veći od njega, nego je on ispo pametniji.

Drugo. Meni se čini više da je on tužio klub disciplinskoj komisiji UEFA o ne izvršavanju ugovora i obaveza prema njemu i dobio rješenje u vidu raskida ugovora sa klubom. Ne bi me čudilo da su mi još morali platiti. A sve mi više izgleda na to.
Pametan garo. Ne ide sve na horuk sistem kako je Bošnjo navikao, haj da se mi dogovorimo. Stranac fino pravno to riješi još mu ga moraš podudlat i platit. Zato još uvijek poslujemo ko buregdžije i ćevabdžije, i uvijek ćemo biti u evropi, neki klub i neke Bosne tamo.

VoxTV
Kontakt:

Post Postao/la VoxTV » 24 feb 2022, 20:44

Ono kad pitar zna info iz prve ruke :kuknjava:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 24 feb 2022, 20:50

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
24 feb 2022, 20:07
Nemoj nikome stavljati riječi u usta. Nađi mi gdje sam ja uvrijedio ili nazvao nekoga iz kluba nekim pogrdnim imenom, bilo koga od uprave ili od igrača bez obzira o kome se radi.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 feb 2022, 20:52

fks74 je napisao/la:
24 feb 2022, 20:50
Nemoj nikome stavljati riječi u usta. Nađi mi gdje sam ja uvrijedio ili nazvao nekoga iz kluba nekim pogrdnim imenom, bilo koga od uprave ili od igrača bez obzira o kome se radi.
Govorim za @FCUM u tom postu.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 24 feb 2022, 20:57

24 feb 2022, 20:52
fks74 je napisao/la:
24 feb 2022, 20:50
Govorim za @FCUM u tom postu.
Ok onda izvini.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 24 feb 2022, 21:00

I sta ce sad? Ko ce igraca koji ima ponasanje kao on? Lik je bukvalno otkaz dobio. Ostaje mu Tuzla City i Svinjski oni obicno kuoe ove nase otpatke.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 feb 2022, 21:04

Kakve veze ima Hebibovic s Fanimom, ne znam zašto se povlace neke paralele. Fanimo nije htio doci na pripreme, kasnio mjesec dana na posao i to mu nije prvi put. Sve je tu jasno, da je imao volju da igra za FKS dosao bi na start priprema. Samo jedan od mnogi prolaznika kroz naš klub, idemo mi dalje. Vamos Rajvosa.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 24 feb 2022, 21:07

FCUM je napisao/la:
24 feb 2022, 19:31
ElCartel11 je napisao/la:
24 feb 2022, 19:27
Eto nek Fanimo ima 2 metra :rol:

I ne znam sto ste navalili na Hebibovica? Ko kaže, da ce on biti na krilu? Mozda tu zaigra Avramovski?
Napadate Hebiba iz navike sta li
Jer ce jedan kloc dobiti prednost u odnosu od Fanima koji je za njega Messi. Tog Fanima je ubio ubleha iz Splita. Znaci nije nista imao lose sa novim trenerom
Tako je ! Samo mu se nije odazvao na prozivku, i nije dosao na pripreme, al kao da je to bitno... :bow:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 feb 2022, 21:07

Stroj1946 je napisao/la:
24 feb 2022, 20:41
Čovjeku se izašlo u susret zato što je kršio klupski kodeks, ne izvršavajući ugovor koji je potpisao. Znači sutra svaki igrač koji dođe i neće da trenira više, fino ne izvršava svoje obaveze i dobije raskid ugovora, pod izgovorom niko nije veći od kluba. Tako ne posluje ozbiljan klub i ozbiljni ljudi. Ovdje nije ispo klub veći od njega, nego je on ispo pametniji.

Drugo. Meni se čini više da je on tužio klub disciplinskoj komisiji UEFA o ne izvršavanju ugovora i obaveza prema njemu i dobio rješenje u vidu raskida ugovora sa klubom. Ne bi me čudilo da su mi još morali platiti. A sve mi više izgleda na to.
Pametan garo. Ne ide sve na horuk sistem kako je Bošnjo navikao, haj da se mi dogovorimo. Stranac fino pravno to riješi još mu ga moraš podudlat i platit. Zato još uvijek poslujemo ko buregdžije i ćevabdžije, i uvijek ćemo biti u evropi, neki klub i neke Bosne tamo.
A vodi nas lik koji je uspjeo u Americi i to bas uspjeo a nije buregdzija i cevabdzija bas..ti bas mlatis jbt.
Eto ti si strucan da mozes bolje od Mirvica.Ajde zivotat ne rise.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 24 feb 2022, 21:09

Hebibovica treba spominjati svaki dan da se zna kakav terminski igrac ima ugovor u klubu koji svake godine pretenduje na titulu. Jos godinu i po ce zivjeti na sisi kluba, a ne doprinosi ni 1%. Isto vazi i za ostatak terminskih igraca. Logicno da nece nista reci lose kontra kluba kad mu nigdje ni ne moze biti bolje jer on ovakav ne moze ni u leotar.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 feb 2022, 21:15

mma_hz je napisao/la:
24 feb 2022, 21:07
Stroj1946 je napisao/la:
24 feb 2022, 20:41

A vodi nas lik koji je uspjeo u Americi i to bas uspjeo a nije buregdzija i cevabdzija bas..ti bas mlatis jbt.
Eto ti si strucan da mozes bolje od Mirvica.Ajde zivotat ne rise.
Pa kakav Ismir, nakav milioner iz Amerike. Ehh da vidis kako bi EzDeJa glasač uspjesan bio u USA

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 24 feb 2022, 21:16

keli je napisao/la:
24 feb 2022, 18:00
GalileoGalilei je napisao/la:
24 feb 2022, 17:51
keli je napisao/la:
24 feb 2022, 17:15

Normalno, dovode provjereno krilo koju svaku tekmu moze rijesit individualno. Mozda sam i fulio u zadnjem postu da nas fanimo vise nece yebat
Samo ne znam brate što kontriraš? Sve se izdešavalo, hajde. Dođe sad s ovom pričom da je pod stresom i opet ga braniš, ne kontam stvarno.
Ti ako bi ga opet stavio u trenažni proces, a kamoli da igra i pored svega ovoga, onda ne znam.

Nebitno je kakav je neko igrač, ako se PONAŠAŠ BEZOBRAZNO I NE POŠTUJEŠ KLUB. To je kompletna poenta i ne znam kako je to teško skontati ili nećete da skontate. Sasvim je nebitno kakav je Dal, Hebib, Kobiljar, peti, deseti, jer se niko od tih momaka nije ružno ponio prema Klubu. Niko od njih nije propustio pripreme, nekoga sabotirao, lažirao povrede i slično. Hebibu se isto dugovalo, mogao je i on sve ovo uraditi, ali nije. Zato malo više poštovanja prema onim koji to zaslužuju, nebitno kakvi su kao igrači. Svi su oni tu, jer im je neko ponudio ugovore, nisu ih oni sami sebi kreirali i potpisivali.
Kontriram jer se nije nista radilo povodom slabosti na toj poziciji a imalo se 4-5 mjeseci. I sam sebe dovodes u lose-lose situaciju. Zato kontriram.
Miješaš jabuke i kruške.. To onda treba da ide na adresu Uprave, a ne opravdavati mutavog Fanima samo zato što nije dovedeno neko krilo.

Ja ti opet kažem, kakvo dovođenje krila, kad će tu poziciju igrati Avramovski? Pored Avrama, imaš Kobiljara. Koji će qurac novi igrač, ne kontam?
Čataković ide na desetku, Suljić i Avram krila, Bagarić špic. Možda neće Avram odmah startati, opet tu imaš Kobiljara.

Ibretim se iz dana u dan..

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 24 feb 2022, 21:18

ŠTA_JE je napisao/la:
24 feb 2022, 21:00
I sta ce sad? Ko ce igraca koji ima ponasanje kao on? Lik je bukvalno otkaz dobio. Ostaje mu Tuzla City i Svinjski oni obicno kuoe ove nase otpatke.
Nije on dobio otkaz nego sporazumni raskid, to nije ni blizu isto.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 24 feb 2022, 21:21

Bio sam za opciju "pomirenja" sa Fanimom ako je moguce al podrzavam svaku odluku uprave.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 24 feb 2022, 21:26

FCUM je napisao/la:
24 feb 2022, 19:21
Nek smo mi ostavili hebibovica. Sta je sa ovim ljudima u klubu. Imaju li mozga? Pa jedan Fanimo da ne igra 2 godine je bolji od onog prce od metar i zilet
Jesi li ti glup ili šta? Jeste li toliki tokmaci da ne možete dvije stvari spojiti? Evo da ti nacrtam, možda probaš skontati.

1. Lik sabotirao prošlog trenera (izmišljao povrede, bio bezobrazan na treninzima).
2. Mangup ode u Englesku i ne dođe na pripreme.
3. Propusti kompletne pripreme, vrati se s papirom da je pod stresom.
4. Igrači ga neće u timu, a svakako Vasoski ne bi na njega ozbiljno računao, jer je nespreman.
Zaključak: sve ovo što je uradio je nepoštovanje Kluba, pišanje po Klubu, nepoštovanje prema saigračima i svima ostalim.

Na kraju, ti i tebi slični dođete i serrete o Hebibu i ostalim. Kakve veze Hebib i bilo ko drugi ima s ovim stavkama gore? Vi bi vratili njega i odmah ubacili da igra, džaba što je nespreman i što se ponio kako se ponio.
Pa vi ste gori od njega, jer Fanimo nema dodirne tačke s FKS, a vi se takvim stavovima direktno pišate po svom Klubu.

Jesi li sad shvatio? Kako ste tako ograničeni, ne vjerujem svega mi. Izvadite tu glavu iz zemlje i saberite dva i dva.
Neka ide gdje hoće, nama jedino treba biti bitno da mi budemo na nivou i da igramo dobro.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 24 feb 2022, 21:35

fks74 je napisao/la:
24 feb 2022, 21:18
ŠTA_JE je napisao/la:
24 feb 2022, 21:00
Nije on dobio otkaz nego sporazumni raskid, to nije ni blizu isto.
Ma uglavnom nebitan je lik. Nije mu ok ponasanje bilo. Predjimo na Leotar.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.