Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Upropasti Musa zadnja dva napada jer je popio blokadu
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Uglavnom kosevi Litbanije iz tranzicije, jer smo mi losi u napadu.marlostanf1eld je napisao/la: ↑24 feb 2022, 21:17Odbranili 2 napada u trecojNEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 feb 2022, 21:16Svaka cast nasoj repki na odbrani, ali mi imamo porodjajne muke u napadu i to je razlika. Bukvalno igramo sa 2 kosarkasa ofanzivno i to nece ici protiv ozbiljnih repki.
Nemamo sutera.
oprosti mi Edine Avdicu
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Nemamo igraca koji moze dat par trojki a ne promasit 10 jbg.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Igramo bez playaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 feb 2022, 21:16Svaka cast nasoj repki na odbrani, ali mi imamo porodjajne muke u napadu i to je razlika. Bukvalno igramo sa 2 kosarkasa ofanzivno i to nece ici protiv ozbiljnih repki.
Nemamo sutera.
I ne seri.te za Musu.Ko ce ofanzivno ako nece on i Halilovic?Napravio je gresku, ali sam nosi napad.
Na 15 minuta pred kraj utakmice, ti pišeš kako ćemo izgubiti.
Luzerski mentalitet.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
+1
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
tacno a i nemamo playaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 feb 2022, 21:16Svaka cast nasoj repki na odbrani, ali mi imamo porodjajne muke u napadu i to je razlika. Bukvalno igramo sa 2 kosarkasa ofanzivno i to nece ici protiv ozbiljnih repki.
Nemamo sutera.
I ne seri.te za Musu.Ko ce ofanzivno ako nece on i Halilovic?Napravio je gresku, ali sam nosi napad.
šta je ova publika bolja od sarajevske štaaa?????? jel tuzlaci??
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma muke Isusove u napadu. Defanzivno je ovo dobro, ali izvan Muse i Halilovica niko kos ne moze zabiti ni kad je sam na sutu, a kamo li da iskreira nesto za sebe.I to je to.Nema tu puno filozofije.filip13 je napisao/la: ↑24 feb 2022, 21:23tacno a i nemamo playaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 feb 2022, 21:16Svaka cast nasoj repki na odbrani, ali mi imamo porodjajne muke u napadu i to je razlika. Bukvalno igramo sa 2 kosarkasa ofanzivno i to nece ici protiv ozbiljnih repki.
Nemamo sutera.
- Jakobsen91
- Kontakt:
Strasna sansa za Litvance da prelome utakmicu u zavrsnici ove cetvrtine, sreca nasa pa odigrase lose. Valjda su Musa i Miralem dovoljno odmorili da iznesu cetvrtu cetvrtinu.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Kakve su ovo petorke majko mila
majko mila kakvi su ovo napadi u trecoj...gluho bilo..
nista, hajmo se nadati da su to one nase bilvaktile 3. cetvrtine i da cemo ih sad unistiti u zadnjoj..
mada, tesko da halilovic moze sam:-)
nista, hajmo se nadati da su to one nase bilvaktile 3. cetvrtine i da cemo ih sad unistiti u zadnjoj..
mada, tesko da halilovic moze sam:-)
Ovo je sramota...kako Niko ne smije da napadne kos??ljudi U Bonusu 3 min...
nije grešku nego greške poslije kojih su Litvanci preokrenuli utakmicuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 feb 2022, 21:16Svaka cast nasoj repki na odbrani, ali mi imamo porodjajne muke u napadu i to je razlika. Bukvalno igramo sa 2 kosarkasa ofanzivno i to nece ici protiv ozbiljnih repki.
Nemamo sutera.
Svaka cast nista bez sarajevske republike
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Gdje su oni sto govore sta ce nam Roberson
Mnogi su ovdje plakali da Alibegovic igra umjesto Amera.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Musa je u jednom trenutku ušao u seriju grešaka. Ja ne znam šta mu je to trebalo. Kvalitet je znati upravljati emocijama, mora biti mudriji. Ovo pred kraj treće četvrtine isto... Šutevi iz nemogućih pozicija, u odbrani bez skoka.
Hajmo sad 24:15 za nas u zadnjoj četvrtini.
Hajmo sad 24:15 za nas u zadnjoj četvrtini.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Greska je izgubljena lopta u traniziciji.Greska nike promaseno polaganje, jer niko drugi i ne moze napasti obruc.greenwood je napisao/la: ↑24 feb 2022, 21:26nije grešku nego greške poslije kojih su Litvanci preokrenuli utakmicuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 feb 2022, 21:16Svaka cast nasoj repki na odbrani, ali mi imamo porodjajne muke u napadu i to je razlika. Bukvalno igramo sa 2 kosarkasa ofanzivno i to nece ici protiv ozbiljnih repki.
Nemamo sutera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.