Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Treba biti realan,ovo je ispodprosjecna reprezentacija koja je imala srece sa ovim fibinim prozorima,bar cemo ih gledati na EP
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Pa nema kepeca , on razigrava čitav tim . Čitavu utakmcu nešto na silu smo išli , previše soliranja atipično za ovu reprezentaciju...marlostanf1eld je napisao/la: ↑24 feb 2022, 22:03Sulejmanovic nula veceras isto, jbg falili su nam njegovi poeni
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
RAGIBIZSTRMINA
- Kontakt:
A ybg jesmo mi bili losi veceras,ali uvijek ima i one teze da kad se pobjeid mi previse uzdizemo,a kad se izgubi jos vise se ponizavamo,evo vec je pocelo to ovdje
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
-
Bundesliga
- Kontakt:
Atic i Musa krivci za poraz.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ima njegove greske, ali hajmo realno....Kako dobiti ozbiljnu repku bez napadackog kvaliteta??lumani je napisao/la: ↑24 feb 2022, 21:54NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 feb 2022, 21:52Kako zatvoriti tekmu bez suta?? Izgubljenom loptom i onds ti protivnik pokaze kako se to radi.
Sramota....Bosnic je uzasno vodio...
Mi se bukvalno krpimo u napadu. Svi koji smo igrali ili igramo kosarku poceli smo tu igru u zelji da se da kos, da se zabije, sto se kaze. 90% nase repke ocigledno nije tako pocelo. Sutiranje, koje je osnova moderne kosarke, je nama misaona imenica.
Kaze neko nemamo akcija? A koju akciju da postavis kad nemas sutera koji ce odvuci odbranu kao mamac ili da se postavi akvija za njega? Nemas playa koji ce probiti i napraviti visak. Odbrana se stalno "saginje" i na dohvat su ruke svakom nasem igracu, jer ne respektuju nikog izvana.
I to je to.
Obo je i dobro, koliko smo limitirani napadacki.Ova egal tekma je zasluga nase defanzive.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Roberson bi u ona dva napada kod 74-72 zabio trojku za +1 
Treba ih vratit u Sarajevo pred hiljadu ljudi da igraju kojima je mjera grickat kospe i ustat kad se himna pusti.. zali Boze punog Mejdana ,amaterizma Bosnica i kojekakvih kosarkasa koji greske pravo kao da su tek poceli sa kosarkom 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Gubis se deckogigglessmoke je napisao/la: ↑24 feb 2022, 22:02Ovaj Mejdan je Stapless center za onu rupu od Skenderije.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Samo da se razumijemo Litvanija je odigrala losu utakmicu.Nudili su se ljudi na kraju al mi ne znamo.Oni turnoveri uzastopni na kraju..
-
bombaysaphire
- Kontakt:
A ko su prosječne reprezentacije de nam napiši molim te pa da ih uporedimo ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Jesam, jer je po pravilu uvijek igrac manje u odbrani.bombaysaphire je napisao/la: ↑24 feb 2022, 22:01Jesi li i dalje siguran da Roberson nije neki aman kvalitet ? On je ključni igrač , Kamenjaš bez njega ne postoji , plus on će uvijek pogoditi 2-3 trojke . Čitavu ekipu će razigrati bez problema .
Ako su nam s petorkom od prosjecno 204cm, koja je najvise i igrala, ovako skakali, sta bi bilo da je tu Roberson s 180cm igrao?
A sve drugo je sbb-kbb, mozda bi ih dobili 20 razlike, ali sve ostaje na tome.
Poraz Bosnica i to je to.
I onda se prica o prolasku grupe na Eurobasketu, to je realno ravno osvajanju medalje
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Donio bi nam sut i kreaciju iz picka sto danas nismo imali.Federer17 je napisao/la: ↑24 feb 2022, 22:07Jesam, jer je po pravilu uvijek igrac manje u odbrani.bombaysaphire je napisao/la: ↑24 feb 2022, 22:01Jesi li i dalje siguran da Roberson nije neki aman kvalitet ? On je ključni igrač , Kamenjaš bez njega ne postoji , plus on će uvijek pogoditi 2-3 trojke . Čitavu ekipu će razigrati bez problema .
Ako su nam s petorkom od prosjecno 204cm, koja je najvise i igrala, ovako skakali, sta bi bilo da je tu Roberson s 180cm igrao?
Citava petorka preko 2 metra visine i ljudi nas ubiju skokovima, dugo cemo mi jos trebati Robersona u prvoj petorci, nama je on medju tri glavna igraca, jer vidi se da nam fali klasicni plej ,kojeg nema ni na vidiku ni u mladjim kategorijama.
Uozbiljiti se i pokusati dobiti ove u gostima, i da Musa pokaze muda, da Sulejmanovic i Atic isporuce svoje ,popraviti skok igru, ma da ce biti jos teze bez Miralema.
Uozbiljiti se i pokusati dobiti ove u gostima, i da Musa pokaze muda, da Sulejmanovic i Atic isporuce svoje ,popraviti skok igru, ma da ce biti jos teze bez Miralema.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
vala me Bosnic razocarao....prakticno nema akcije. sve se svodi da zavrsava onaj ko ima loptu u rukama posljednjih 10 sekundi.
atic, gegic, musa, svi su i veceras pokazali svoje boljke. a takodjer je falio i Suljin ucinak. naravno da se osjetio i nedostatak naseg najboljeg sutera, Robersona.
svi ce oni izgledati bolje kad Juka bude tu. nece moci ni Musu tako lahko ugasit, jer nece imati potrebu da forsira glupe suteve.
mislim da cemo bolje odigrat u Litvaniji, mada nakon vidjenog, to djeluje malo vjerovatno, posebno bez Halilovica. Litvanci mogu samo bolje sutirati nego veceras. morali smo ovo dobiti. ovako cemo sansu traziti u dvije pobjede nad CG.
brz oporavak Mikiju, valjda nije tako strasna povreda.
atic, gegic, musa, svi su i veceras pokazali svoje boljke. a takodjer je falio i Suljin ucinak. naravno da se osjetio i nedostatak naseg najboljeg sutera, Robersona.
svi ce oni izgledati bolje kad Juka bude tu. nece moci ni Musu tako lahko ugasit, jer nece imati potrebu da forsira glupe suteve.
mislim da cemo bolje odigrat u Litvaniji, mada nakon vidjenog, to djeluje malo vjerovatno, posebno bez Halilovica. Litvanci mogu samo bolje sutirati nego veceras. morali smo ovo dobiti. ovako cemo sansu traziti u dvije pobjede nad CG.
brz oporavak Mikiju, valjda nije tako strasna povreda.
Zadnja izmjena: RoninX, dana/u 24 feb 2022, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Litva je Litva, zemlja košarke i oni imaju košarku u genima. Ma da iskreno ja ne znam ni jednog ovog njihovog igraca, oni sigurno imaju 10 boljih od ovo sto je veceras igralo.bombaysaphire je napisao/la: ↑24 feb 2022, 22:06A ko su prosječne reprezentacije de nam napiši molim te pa da ih uporedimo ?
Prvo poluvrijeme i nekako smo igrali, u drugom Musa nestao sa terena, igrac koji bi trebao biti prevaga.. Za svaki poen se bas moramo namucit .. Borili su se nema ima se sta rec, fali plej da je robertson igrao drugacije. Bi ovo bilo
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Nema veze , igrati će na Evropskom pa ćeš onda skontati neke stvari .Federer17 je napisao/la: ↑24 feb 2022, 22:07Jesam, jer je po pravilu uvijek igrac manje u odbrani.bombaysaphire je napisao/la: ↑24 feb 2022, 22:01Jesi li i dalje siguran da Roberson nije neki aman kvalitet ? On je ključni igrač , Kamenjaš bez njega ne postoji , plus on će uvijek pogoditi 2-3 trojke . Čitavu ekipu će razigrati bez problema .
Po pravilu igrač manje u odbrani je i Džanan Musa , to se večeras baš vidjelo ... A i to igrač manje ispada kao da preko njega trpaju 30 poena , ali opet nema veze ...
Jedva čekam Evropsko
Daj nam statistiki rezultata u Mejdanu i u Skenderiji. Možeš naći nekad i moj post, izvlačio sam togigglessmoke je napisao/la: ↑24 feb 2022, 22:02Ovaj Mejdan je Stapless center za onu rupu od Skenderije.
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 feb 2022, 22:05Ima njegove greske, ali hajmo realno....Kako dobiti ozbiljnu repku bez napadackog kvaliteta??lumani je napisao/la: ↑24 feb 2022, 21:54NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 feb 2022, 21:52Kako zatvoriti tekmu bez suta?? Izgubljenom loptom i onds ti protivnik pokaze kako se to radi.
Sramota....Bosnic je uzasno vodio...
Mi se bukvalno krpimo u napadu. Svi koji smo igrali ili igramo kosarku poceli smo tu igru u zelji da se da kos, da se zabije, sto se kaze. 90% nase repke ocigledno nije tako pocelo. Sutiranje, koje je osnova moderne kosarke, je nama misaona imenica.
Kaze neko nemamo akcija? A koju akciju da postavis kad nemas sutera koji ce odvuci odbranu kao mamac ili da se postavi akvija za njega? Nemas playa koji ce probiti i napraviti visak. Odbrana se stalno "saginje" i na dohvat su ruke svakom nasem igracu, jer ne respektuju nikog izvana.
I to je to.
Obo je i dobro, koliko smo limitirani napadacki.Ova egal tekma je zasluga nase defanzive.
Trebao je vrtiti Pik vise sa Musom on je jedini podijelo neki Ass....a Vedran forsira Gegica U lowpostu,a ovaj se gubio.