Ne znam koliko bi Kun bio dobar u EPL, ali Spursima svakako trebaju igraci vrhunskog kvaliteta ako zele konkurisati za titulu u narednim sezonama. Totenhem je do sada kupov'o igrace druge i trece klase i mlade 'nadolazece' zvijezde. Ti igraci su kostali jako puno, mozda su klub koji najvise trosi na pojacanja u posljednjih 10 godina, ali rezultati nisu ne blizu ocekivanih. Mislim da im je bolje da se okrenu kupovini vrhunski igraca, jer se samo tako stvara sampionski tim (primjer, Celzi). Totenhem bezveze gomila tim, imaju prevelik fond igraca, od kojih mnogi nisu ispunili ocekivanja, a placeni su jako puno (Kranjcar, Corluka, Kin, Bentli, Pavlijucenko,...),.. Bolje dovesti jednog vrhunskog igraca za 40 miliona ojra, nego trojicu od po 15 miliona ojra. Uz to, Spursima su potrebni veliki igraci da bi svi u timu imali osjecaj da igraju u velikom timu, a taj osjecaj se ne stice ako prodajete najbolje, a kupujete prosjecne.
Volio bih da Kun dodje u Totenhem, mada ne vjerujem da ce ga Atletiko pustiti u pola sezone, sada kada im je najpotrebniji. Potreban im je da bi izborili LP, sto im znaci jako puno. Spanska liga je postala nevidjen smor, tako da vjerujem da vrhunske igrace iz 'ostalih' (Barsa i Real su konstitutivni

) klubova privlaci engleska liga koja ima takmicarsku draz, za razliku od spanske lige u kojoj se sve unaprijed zna (Barsa ili Real). Dragi su mi svi engleski klubovi, jer volim englesku ligu, volim da je sto kvalitetnija i neizvjesnija

.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.