Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
jolicnikola
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
jeli Rusi u svojim redovima imaju Bele orlove i Arkanove tigrove, neki njihov ekvivalent?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Kako rece za one Talibane, nebitan je sad kontekst Amerike i Afganistana, nego samo izjava - dali smo im sve, ali nismo mogli volju za borbom.
Isto i ovdje jer ako povrsinsk ogromna zemlja od 40 miliona, 200-300 hiljada dobro naoruzanih vojnika pada u roku od par dana, tu mnoge stvari ne stimaju. Ne potcjenjujuci tu vojnu snage Rusije ni sekunde.
Mada ko ce znati, nema 3 sata rekose pad Kijev veceras.
Zadnja izmjena: Kajzer10, dana/u 24 feb 2022, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Realno ovo nije neki rat sto je dobro za Ukrajince. Vecinom su to vojne mete uz koju civilnu. Bolje je da je tako, da ljudi ne ginu. Da ne bude kao u Bosni. Ionako ce izgubiti brzo. Na kraju ispadne bolje im da se predaju prije nego da ginu jer im zapad vojno nece pomoci.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Rusi su ovim polazali da su u suštini ista go*na kao i amerikanci
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovi Putinovi vojnici su jad i bijeda. Ali kada si diktator radis sta hoces. Salje momke neke nemaju veze s vezom. Seljaci ljudi nemaju prebijene pare i jos ih salje u rat. Na osnovu ovih snimaka zarobljenika.
Bukvalno bolje da se predaju i prihvate ulogu tampon zone i da koliko toliko mirno žive jer sad im je jasno od Zapada i SAD nemaju ama baš ništa. Na kraju krajeva izdali su ih kad im je najviše trebaloBundesliga je napisao/la: ↑24 feb 2022, 22:37Realno ovo nije neki rat sto je dobro za Ukrajince. Vecinom su to vojne mete uz koju civilnu. Bolje je da je tako, da ljudi ne ginu. Da ne bude kao u Bosni. Ionako ce izgubiti brzo. Na kraju ispadne bolje im da se predaju prije nego da ginu jer im zapad vojno nece pomoci.
Oni su znali godinama da NATO i USA nece ratovati u Ukrajini,osim da ce im dati oruzje.FoSte95 je napisao/la: ↑24 feb 2022, 22:42Bukvalno bolje da se predaju i prihvate ulogu tampon zone i da koliko toliko mirno žive jer sad im je jasno od Zapada i SAD nemaju ama baš ništa. Na kraju krajeva izdali su ih kad im je najviše trebaloBundesliga je napisao/la: ↑24 feb 2022, 22:37Realno ovo nije neki rat sto je dobro za Ukrajince. Vecinom su to vojne mete uz koju civilnu. Bolje je da je tako, da ljudi ne ginu. Da ne bude kao u Bosni. Ionako ce izgubiti brzo. Na kraju ispadne bolje im da se predaju prije nego da ginu jer im zapad vojno nece pomoci.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Imaju oni sve osim vojnika, pa ko god je mislio da ce doci strani vojnici u Ukrajinu ratovati zivi debelo u zabludi. Dali su im sve oruzanje i sigurno imaju bruku informacija, e sad sto Ukrajina nije to bolje iskoristila, to je drugo.FoSte95 je napisao/la: ↑24 feb 2022, 22:42Bukvalno bolje da se predaju i prihvate ulogu tampon zone i da koliko toliko mirno žive jer sad im je jasno od Zapada i SAD nemaju ama baš ništa. Na kraju krajeva izdali su ih kad im je najviše trebaloBundesliga je napisao/la: ↑24 feb 2022, 22:37Realno ovo nije neki rat sto je dobro za Ukrajince. Vecinom su to vojne mete uz koju civilnu. Bolje je da je tako, da ljudi ne ginu. Da ne bude kao u Bosni. Ionako ce izgubiti brzo. Na kraju ispadne bolje im da se predaju prije nego da ginu jer im zapad vojno nece pomoci.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ja gledam ove snimke, nesto mi ovo sumnjivo iskreno. Vojnici bas nekako jadno izgledaju, a Rusi da hoce mogli bi sravniti Ukrajinu sa zemljom. Mogli bi pobiti na hiljade civila granatiranjem. A ovi videi sto izlaze sve napadi na jedan ili par objekata. Za sada je tacno da ne zele puno civilnih zrtava jer da zele bilo bi kao u Bagdadu kad su Amerikanci bombardovali.FoSte95 je napisao/la: ↑24 feb 2022, 22:42Bukvalno bolje da se predaju i prihvate ulogu tampon zone i da koliko toliko mirno žive jer sad im je jasno od Zapada i SAD nemaju ama baš ništa. Na kraju krajeva izdali su ih kad im je najviše trebaloBundesliga je napisao/la: ↑24 feb 2022, 22:37Realno ovo nije neki rat sto je dobro za Ukrajince. Vecinom su to vojne mete uz koju civilnu. Bolje je da je tako, da ljudi ne ginu. Da ne bude kao u Bosni. Ionako ce izgubiti brzo. Na kraju ispadne bolje im da se predaju prije nego da ginu jer im zapad vojno nece pomoci.
Jos je gore sto su ovo djeca jer Tristan i sl. niti su bili pod granatama niti znaju šta je to. Indoktrinacija u kući, skoli, crkvi, medijima. Brutalno. Zalim ih.SMR187 je napisao/la: ↑24 feb 2022, 21:40Brane se od napada na tudjoj teritoriji, na tudjem kucnom pragu.Apsolutno nista se nije promijenilo u vasem razmisljanju od 92 i lud je ko pomisli da sutra ne bi ucinili isto kad bi mogli.
Ne spominjes bombardovanje civilnih stambenih zgrada unutar 3h od pocetka invazije. "Frljoka"
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
I da budu građani drugog reda u sopstvenoj zemlji, sloboda se ne daje tako lako.FoSte95 je napisao/la: ↑24 feb 2022, 22:42Bukvalno bolje da se predaju i prihvate ulogu tampon zone i da koliko toliko mirno žive jer sad im je jasno od Zapada i SAD nemaju ama baš ništa. Na kraju krajeva izdali su ih kad im je najviše trebaloBundesliga je napisao/la: ↑24 feb 2022, 22:37Realno ovo nije neki rat sto je dobro za Ukrajince. Vecinom su to vojne mete uz koju civilnu. Bolje je da je tako, da ljudi ne ginu. Da ne bude kao u Bosni. Ionako ce izgubiti brzo. Na kraju ispadne bolje im da se predaju prije nego da ginu jer im zapad vojno nece pomoci.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ko je pravi junak kaže pjesma stara, zdravo ma gdje bili heroji Kijeva. 

Deri četničku braću.
Deri četničku braću.
Vrhunac inteligencije, ljudi objave da je nagradna igra fejk i da nemaju veze s tim a narod opleo po komentarima lupat brojeve
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
tanko podrška od strane đikana, ovaj mazalica treći ešalon političara
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ako Rusi ne stanu to im je neminovno nazalost jer pomoc sa zapada vojno nece dobiti. Jedino u opremi. A Rusi ako vide da im ne ide po planu sta su naumili pocet ce dosta jace napadati i ubijati civile. Zato govorim ovo sto se za sad dogadja i nije toliko lose jer bi moglo biti mnogo gore. Gledam snimke ljudi normalno na ulicama hodaju, voze, daju izjave. Nadam se da se nece okrenuti ka ubijanju neduznih civila i masovnom bombardovanju gradova.