Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
izgleda da su vratili aerodrom a i regiju sumy ukrajinci ...
I ovakvi će se sutra pitati za nešto i imati opciju da biraju nekog za neku poziciju.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ja ovo u zivotu nisam vidio sta je ovo ljudi dragi
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
U Sumyu će biti duga noć. I u Gostomelu se dobro drže.
Značilo bi puno za moral tih ljudi. Večeras je i vojno sposobnim civilima podijeljeno 10k komada vatrenog oružja.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- ASD
- Kontakt:
Šta je sa Harkovom?
Pisalo je jutros da su Rusi ušli s tenkovima, ali ništa više od toga.
Pisalo je jutros da su Rusi ušli s tenkovima, ali ništa više od toga.
Ovo ko nekadašnje trolanje na ovom forumu.
Meni nije jasno kako misle da to funkcionise, koliko njih zaista zna koristit to oruzje i koliko ce ih se ukljucit u aktivne borbe? Djeluje mi nekako totalno neorganizovano, podijelit za dan 10k automatskih puski
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Čudite se istim ljudima koji su išli na noge Torabiju , niđe veze ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Jbga dok su ga amerikanci upozoravali sta ih slijedi Zelensky je govorio da ne sire paniku,nazalost taj frajer je ocito do zadnjeg trenutka vjerovao da ih Rusi nece napasti,nije ni cudno da im vojska izgleda tako dezorjentisano.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Meni ovo djeluje neozbiljno od Rusije iskreno. Bas se cini kao da su ipak govorili istinu da je u pitanju vojna akcija a ne rat. Mislili su tehnologijom onesposobiti aerodrome, vojne baze i natjerati Ukrajince da se predaju. A izgleda kao da uopste ne salju puno vojnika. Sta su mislili da se ovi nece braniti pa da ce ih s manjim grupicama zarobiti?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Zadnje što sam pročitao nekad popodne da je predsjednik Ukrajine rekao da se "aktivno bore" sa Rusima u Harkivu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sta je ba ovo jbt
- Bazinga12345
- Kontakt:
BREAKING: Ukraine announces general mobilization.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Snimanje emisije, neko od montažera/novinara proslijedio taj snimak antirežimskim medijima.
A ovo je emitirano:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- ASD
- Kontakt:
Ma puno je dezinformacija na terenu, kao i svaki rat do sad ili politička kriza koju sam pratio.Bundesliga je napisao/la: ↑24 feb 2022, 23:16Meni ovo djeluje neozbiljno od Rusije iskreno. Bas se cini kao da su ipak govorili istinu da je u pitanju vojna akcija a ne rat. Mislili su tehnologijom onesposobiti aerodrome, vojne baze i natjerati Ukrajince da se predaju. A izgleda kao da uopste ne salju puno vojnika. Sta su mislili da se ovi nece braniti pa da ce ih s manjim grupicama zarobiti?
Tek poslije par dana će se saznati.
Mada, ako Ameri kažu da pada Kiev. Bojim se da bi to moglo biti istina. Ne bi oni to džaba izjavili.
Iznenađenje je i jako mali broj informacija. Kao da nema interneta tamo ili se uglavnom ništ ne dešava.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 24 feb 2022, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
ma nesto vjerujem da se islo na kartu da se ne napravi haus u drzavi u tom momentu, jbga nisu djecije igre imaju i oni strategije a ne sumnjam da su ih i ameri malo pripremili predstava za javnost i svijet je jedno u pozadini je to nesto skroz drugo
Dojam je takav kao da su pokušali što brže prekinuti komunikaciju i veze između većih centara u Ukrajini, sa tri strane, preko kopna, vode i zraka. Nešto ala blitzkrieg. Međutim nisu baš uspjeli.Bundesliga je napisao/la: ↑24 feb 2022, 23:16Meni ovo djeluje neozbiljno od Rusije iskreno. Bas se cini kao da su ipak govorili istinu da je u pitanju vojna akcija a ne rat. Mislili su tehnologijom onesposobiti aerodrome, vojne baze i natjerati Ukrajince da se predaju. A izgleda kao da uopste ne salju puno vojnika. Sta su mislili da se ovi nece braniti pa da ce ih s manjim grupicama zarobiti?
To što mi ne vidimo snimke Ukrajinskih vojnika u rovovima i bez ekstremiteta ne znači da se ne odupiru. Imali su Rusi puno gubitaka danas.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Cautinho, VivaLaStella i 19 gostiju.