A zene ?Bundesliga je napisao/la: ↑25 feb 2022, 00:14Eno sada mobiliziraju muskarce izmedju 18 i 60 godina i ne daju im da napuste drzavu. Isto kao sto je ovdje bilo.
Ravnopravnost spolova nista ?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A zene ?Bundesliga je napisao/la: ↑25 feb 2022, 00:14Eno sada mobiliziraju muskarce izmedju 18 i 60 godina i ne daju im da napuste drzavu. Isto kao sto je ovdje bilo.
Nista, kaze nisu oni napredni kao Amerika.TheChief je napisao/la: ↑25 feb 2022, 00:24A zene ?Bundesliga je napisao/la: ↑25 feb 2022, 00:14Eno sada mobiliziraju muskarce izmedju 18 i 60 godina i ne daju im da napuste drzavu. Isto kao sto je ovdje bilo.
Feministkinje se presaltale na pacifiste.TheChief je napisao/la: ↑25 feb 2022, 00:24A zene ?Bundesliga je napisao/la: ↑25 feb 2022, 00:14Eno sada mobiliziraju muskarce izmedju 18 i 60 godina i ne daju im da napuste drzavu. Isto kao sto je ovdje bilo.
Pisao sam gore, ne idu Rusi na to da tabane sve sa zemljom. Drugačiji pristup ipak, kao i čitav ovaj sukob.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑25 feb 2022, 00:28A dobro, poprilično je blizu Kijev bjeloruskoj granici, treba i to uzeti u obzir. Samo valjda nisu toliki luđaci da ga baš sravne sa zemljom ako krene ovo bombardovanje večeras.
Valjalo bi ovo da mogu napokon graficku uzeti
Na onom videu što sam postavljao je konvoj od nekih 4-5 tenkova. Mada vjerujem da su kredibilne informacije za tenkove, Bayraktari i Javelini su glavno oružje u upotrebi Ukrajinaca i tenkovi kao ciljana meta su sad glavni vid otpora Ukrajinaca. Međutim ove "zračne" štete koje su navedene bi bile značajne po Ukrajinu.AshburtonG je napisao/la: ↑25 feb 2022, 00:34
Pa imaju snimci negdje tog konvoja. Oni turski dronovi im valjda dohakali.
Ma nema smisla da urade to, jasno je, ali treba sačekati opet. A što se tiče samog pada Kijeva neće se to desiti sigurno toliko brzo koliko pojedini misle. Dva miliona+ ljudi je ipak u pitanju. Civili su isto naoružani. Biće tu baš teške makljaže. S te strane mi je baš čudan ovaj broj ruskih vojnika koji se sad spominje. Premalo je to da bi se zauzeo ovakav jedan grad.Arvid je napisao/la: ↑25 feb 2022, 00:30Pisao sam gore, ne idu Rusi na to da tabane sve sa zemljom. Drugačiji pristup ipak, kao i čitav ovaj sukob.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑25 feb 2022, 00:28A dobro, poprilično je blizu Kijev bjeloruskoj granici, treba i to uzeti u obzir. Samo valjda nisu toliki luđaci da ga baš sravne sa zemljom ako krene ovo bombardovanje večeras.
Nema od kapitulacije ništa, bar u skorije vrijeme. Mislim ono, maloprije je tek pozvao na opštu mobilizaciju. Plus su navodno već uspostavljene rute za potrebe vlade u egzilu, pomjeranja prema Lavovu itd.Felixians4 je napisao/la: ↑25 feb 2022, 00:35neće preko noći,preko par noći. nemaju ukrajinci šanse,al možda im je i bolje da šta prije kapituliraju iz aspekta ljudskih stradanja.
Da je on pobjegao u Izrael, a drzavu ostavio Janukovicu.Bundesliga je napisao/la: ↑25 feb 2022, 00:37Kaze Zelenski da su ruski saboteri usli u Kijev i da zele ubiti njega i njegovu porodicu.
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 10 gostiju.