AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ni Adli ne blista ove sezone, ne vidim ja njega tek tako u prvih 11 kao sto neki naiavljuju i prizeljkuju njegov dolazak. Dosta toga je pred njim da se usti u startnih 11.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Meni je bio dobar kad god sam ga gledao, vidi se da mali zna fudbala i da će se svojim stilom igre dobro uklopiti u Milan. A nije lako izdvojiti se u onakvom klubu koji je u zoni ispadanja, pogotovo kad ga još gura na neprirodne pozicije u napadu.
Uostalom lik već ima 7 asistencija u takvom klubu, pa kod nas Messias/Diaz/Rebić/Salamander/Samu/Maldini imaju skupa 9.
Naravno da će trebati proći period adaptacije što je normalno za mladog igrača, ali zato je tu Diaz kao prva zamjena koji će biti bolji i korisniji igrač kad bude mogao s nekim djeliti minutažu.
Uostalom lik već ima 7 asistencija u takvom klubu, pa kod nas Messias/Diaz/Rebić/Salamander/Samu/Maldini imaju skupa 9.
Naravno da će trebati proći period adaptacije što je normalno za mladog igrača, ali zato je tu Diaz kao prva zamjena koji će biti bolji i korisniji igrač kad bude mogao s nekim djeliti minutažu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
MN: Gazzetta - Milan, 100 million for the summer transfer market: Botman, Sanches and Bergwijn goals.
Tu je povratak Adlija, Pobege i free transfer Belottija. Te se mora naći zamjena za Thea. Bit će prometno u Milanu ljetos.
Castillejo, Bakayoko, Kessie, Romagnoli OUT. Nije ni Messias siguran u ostanak.
Tu je povratak Adlija, Pobege i free transfer Belottija. Te se mora naći zamjena za Thea. Bit će prometno u Milanu ljetos.
Castillejo, Bakayoko, Kessie, Romagnoli OUT. Nije ni Messias siguran u ostanak.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
Protiv Botmana nemam ništa ako bi bio zamjena Kjaeru (što čisto sumnjam).
Ovi sporiji stoperi bi prošli devedesetih, ali danas već teže postaju veliki igrači.
Ovi sporiji stoperi bi prošli devedesetih, ali danas već teže postaju veliki igrači.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kjaer, Botman, Kalulu, Tomori, Gabbia. Pet stopera sasvim dovoljno. Ako kojim slučajem Alessio ostane, onda Gabbia ide na posudbu. To je očito plan.
Sanchez, Bennacer, Tonali, Krunić, Pobega. Pet centralnih veznih. Dovoljno.
Rebić, Leao, Diaz, Adli, Alexis i Bergwijn. Šest igrača iza napadača. Dovoljno.
Sanchez, Bennacer, Tonali, Krunić, Pobega. Pet centralnih veznih. Dovoljno.
Rebić, Leao, Diaz, Adli, Alexis i Bergwijn. Šest igrača iza napadača. Dovoljno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
I ja sam vise za Bremera jer je navikao na ligu i kad god sam ga gledao odigrao je vrhunski
Il Club più titolato al mondo!
Mislim da ce se ici na Botmana jer nas vlasnik ima nerijesnih poslova sa Lileom,tj duguju mu,tako da prije da cemo njega,decko je mlad 22 godine i vjerujem da ce biti vrlo dobar u buducnosti,a i sa Lileom vec imamo finu saradnju Leao i Mike,tako da nastavimo niz Renato i Sven
Kakav crni Bergwijn. Lik je lijevo krilo
Nadam se da će dovesti nekog wonderkida tipa ovog malca Gouiria.
Bremer je mnogo agilniji i brzi stoper nego Botman i s obzirom da Milan naginje ka tome da igra visoki presing on bi vise odgovarao.
Bremer je mnogo agilniji i brzi stoper nego Botman i s obzirom da Milan naginje ka tome da igra visoki presing on bi vise odgovarao.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kako je Milan pojeo ovaj Atletico, a ovi se sprdaju sa Unitedom. Da nije bilo izmišljenog crvenog u prvom meču, bilo bi 2-0/3-0 glatko.
- OldFashioned
- Kontakt:
U razgovoru sa youtuberom, Mostopapijem na pitanje ko je od saigrača u Bayernu bio najobdareniji, Martinez je odgovorio:
"Renatov penis bi trebalo izložiti! Ne znam ima li curu, ali ako je ima, trebalo bi žaliti tu jadnicu."
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- muha milanez
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Nekad davno u Chelsea su radili intervju sa Teryjem (milis da je prije on, nego Lampard) i pitali su ga sta bi volio imati od pojedinih suigraca, a on izjavi da bi volio imati penis kao Makelele, da je nevidjeno obdarenOldFashioned je napisao/la: ↑25 feb 2022, 08:44![]()
U razgovoru sa youtuberom, Mostopapijem na pitanje ko je od saigrača u Bayernu bio najobdareniji, Martinez je odgovorio:
"Renatov penis bi trebalo izložiti! Ne znam ima li curu, ali ako je ima, trebalo bi žaliti tu jadnicu."
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Večeras službeno počinje zadnja trećina sezone, i vidjet ćemo jesmo li zaista materijal za skudeto ili smo "samo" za LPa.
O cemu oni haha. ma Sedorf je za njih Ronaldo 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- OldFashioned
- Kontakt:
Beduin je napisao/la: ↑25 feb 2022, 14:33Nekad davno u Chelsea su radili intervju sa Teryjem (milis da je prije on, nego Lampard) i pitali su ga sta bi volio imati od pojedinih suigraca, a on izjavi da bi volio imati penis kao Makelele, da je nevidjeno obdarenOldFashioned je napisao/la: ↑25 feb 2022, 08:44![]()
"Renatov penis bi trebalo izložiti! Ne znam ima li curu, ali ako je ima, trebalo bi žaliti tu jadnicu."![]()
Ne znam koliko su pouzdani ovi al eto,vjerujem da ima istine u ovome jer imamo dobre odnose sa Lileom.
Ako stvarno dodje to je upgrade u odnosu na Kessiea po meni
Vidjet ćemo da li će biti upgrade al nebi trebao biti ni dowgrade
Il Club più titolato al mondo!
Sreća pa pogledah raspored, nisam ni znao da igraju ovako rano i to petkom. Taman da ti pokvare čitav vikend.
I to još Udinese, znači nema mi gore i mrže utakmice od ove
Baš gledam ove međusobne duele jer otkako pratim klub, pamtim samo muke Isusove svaki put kad se igra sa njima... ima ponešto pobjeda Udinesea, pa pofino remija, pa pobjeda Milana i to isključivo sa jednim golom razlike. U zadnjih 14 godina, samo se tri puta desilo da Milan pobjedi sa ubjedljivijom razlikom.
I to još Udinese, znači nema mi gore i mrže utakmice od ove
Baš gledam ove međusobne duele jer otkako pratim klub, pamtim samo muke Isusove svaki put kad se igra sa njima... ima ponešto pobjeda Udinesea, pa pofino remija, pa pobjeda Milana i to isključivo sa jednim golom razlike. U zadnjih 14 godina, samo se tri puta desilo da Milan pobjedi sa ubjedljivijom razlikom.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
yebat cemo im majku dacemo im pe' komada 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Beduin
- Kontakt:
0vaj Rope se sigurno rodio u neki negativan vakat, baksuz dan, 29. februar, petak 13. ili slicno. Covjek odise negativom i u startu nagovjestava usran citav vikend. 
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.