Eh sad da li je ovo stvarno ovako ili su ovo rusi uradili da opravdaju sebe i predstave da i Ukrajinci napadaju njih
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Eh sad da li je ovo stvarno ovako ili su ovo rusi uradili da opravdaju sebe i predstave da i Ukrajinci napadaju njih
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Yebem te Ameriko
- Shategabri
- Kontakt:
Tako je, Amerika je kriva što su naivni Rusi napali Ukrajinu.
Koševo Zapad
- feniksptica
- Kontakt:
Penzioner u autu je legitimna vojna meta
Sad ce tristan objasniti i zasto. Ako ne bude on ima Riziko inaj ep nesto
Sad ce tristan objasniti i zasto. Ako ne bude on ima Riziko inaj ep nesto
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vrijeme je da i mi prelazimo na stranu rusa
, nema ništa od feminiziranih instagram švaba i francuza
- Shategabri
- Kontakt:
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ide priča da su sami sebe bombardovaliRussia denies carrying out missile attacks on Kyiv
Earlier we reported that Ukrainian forces claimed to have shot down missiles and a plane over the capital.
Russia's defence ministry has responded, saying it has not launched a missile attack over Kyiv.
A lot of this information from both sides plays into the war of words between the two nations - and has not been independently verified.
Ništa osim što gleda iz daljine i pušta da im rusi rade šta hoće. Isto se odonsi na Evropu
Zasto bi Amerika ista radila kad Svabo nece?
- BoixosNois1899
- Kontakt:
A šta bi trebali? Poslati vojsku u Ukrajinu da pucaju na Ruse u tako započnu nuklearni rat? Naoružali su Ukrajince, upozoravali ih mjesecima da se ovo sprema, udarili sankcije Rusiji. To je maksimum koji oni mogu uraditi ovdje.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
Bundesliga
- Kontakt:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
TheWeekndXO
- Kontakt:
Druze jesil ti normalan? Jel ti stvarno mislis da bi planeta Zemlja prezivila rat Rusije i Amerike?
Napokon si progledao.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Da si se spremio nzm kako kad se boriš sa ovakvom silom malo ti je bez ljudi. I ovdje ako si saveznik se ide do kraja al proa ga uhvatila da đu NY i DC ne bi gorio kao 11.09.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑25 feb 2022, 11:20A šta bi trebali? Poslati vojsku u Ukrajinu da pucaju na Ruse u tako započnu nuklearni rat? Naoružali su Ukrajince, upozoravali ih mjesecima da se ovo sprema, udarili sankcije Rusiji. To je maksimum koji oni mogu uraditi ovdje.
i treba da gori, neka ih opet neko gađa i oni i evropa. Italija neće sankcije da im ne opadne izvoz modne robe u Rusiju.
Nikad u EU
Dosta ovise o Rusiji, prijatelj i zena mu, ona je iz Krivij Rih rade za ruske turisticke agencije.ASD je napisao/la: ↑25 feb 2022, 10:10U Khersonu je većina uz vlast Rusije. Samo ne smiju javno govoriti jer su pod kontrolom Ukrajine.Wanderson je napisao/la: ↑25 feb 2022, 09:51Rusi usli u Kijev, Zelenski vodi narod u propast i smrt, umjesto da bjezi i povuce se, izdali su ga saveznici i nema ni promil sanse protiv Rusa.
Da je to borba prsa u prsa, odbranili bi se Ukrajinci, ali ovdje je problem sto 50% Ukrajinaca nema nista protiv proruske vlasti i ne zele ratovati.
Imam jako dobrog prijatelja bas u Hersonu, koji mi je i prije 2 godine govorio da između njih i Krima nema nikakvih tenzija.
Momak isto ne zeli da se bori i zaboli ga da li ce na vlasti biti zapadnjaci ili rusofili.
Tako je većinom u istočnom dijelu zemlje.
A što se tiče ovih oligarha koji su trenutno svi na strani Ukrajine.
Njihova lojalnost će zavisiti od toga gdje njihovi biznisi završe.
Uglavnom znam da kao Ukrajinci nisu nista lose govorili o Rusiji i Krimu i da su misljenja da su mediji vise napuhali taj odnos.
Nema ga na Instagramu, a da mi je da cujem info iz prve ruke.
Rusi su uspjeli za 2 dana pocinit barem 10 ratnih zlocina, bez ikakvog povoda
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.